Koleżanki i koledzy to jak z jutrem??? je jestem chętny.a może trochę wcześniej zrobimy spotkanie??
Printable View
Koleżanki i koledzy to jak z jutrem??? je jestem chętny.a może trochę wcześniej zrobimy spotkanie??
Akurat jutro wyjeżdżam na urlop więc Mnie nie będzie..
Jutro będę :) od 14 w gore jestem wolny :)
Sądzę że godzina niech zostanie taka jak był ponieważ już większość osób ma ją zakodowaną i co by nie było puzniej niespodzianek... ;)
Jak co to do juterka :)
Oki to grzeje swoje letnie opony :crazy_pilot: załączam 4x4 i jade na szczecin w dniu jutrzejszym :crazy_pilot:
No to ja tez sie postaram. Ale chciałbym zauwazyc ze jutro o 17 na 1 pietrze moze byc ciezko z miejscami.
Już chyba nie będzie tak źle a jest jeszcze drugie...
zawsze mozna wjechac na drugie :)
No właśnie nie wiem jak to jest z tym drugim piętrem... Wczoraj było zamknięte. Ale może w związku z weekendem otworzyli...
A tak na marginesie - w którym dokładnie miejscu na parkingu się spotykamy? Gdzieś obok myjni?
parking nie jest duży znajdziemy się :crazy_pilot:
Ja kurna niestety ale odpadam... dzieciaki mi sie pochorowały :(
Dobra to kto będzię??? :crazy_pilot:
Powinno się tym razem udać...;)
Będę na 100% :)
no my tez bedziemy
Wrzućcie fotki!
Jak wróciłem na parking to już ani jedna bella nie stała i nie mam pamiątkowej fotki...
Nie wiem czy ktoś miał fotopstryk :)
Dla pamiętnych obecne były: 166x2, 159, 155, 147 i 33 :)
oby następnym razem bylo nas więcej :)
pozdrawiam wszystkich :)
No ja mam nadzieje że następnym razem nic się nie wydarzy i zawitam :)
Nastepny to już w nowym roku ;) ...
Oki założyłem nowy temat w dziale regionalnym i tam wrzuciłem dwie fotki z dzisiaj które zrobiłem telefonem więc najwspanialsze nie są ale wybaczcie :crazy_pilot:
Panie i Panowie a może coś przed świętami jakieś spotkanie z życzeniami, ja 22 wracam do kraju więc może jacyś chętni ??? :crazy_pilot:
Dobry pomysł, mi nawet pasuje pytanie tylko czy w tym świątecznym chaosie znajdzie się ktoś jeszcze.. :)
No właśnie ale to jeszcze tydzień więc poczekamu zobaczymy :crazy_pilot:
Ja odpadam... kupę roboty przed świętami w domu i w robocie nawałnica bo śmigam w kurierce ;(
Szkoda, widze że nikłe zainteresowanie :(
Ja też odpadam, bo wyjeżdżam w tygodniu...
Wszystkim koleżanką i kolęgą składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożegonarodzenia :crazy_pilot:
I ja również życzę wszystkim Alfaholikom (i tym mniej zakręconym na punkcie AR także) wszystkiego najlepszego z okazji Bożego Narodzenia!
Dla tych, ktorzy przed swietami/nowym rokiem nie moga..
http://www.wloskie.org/viewtopic.php?t=117
Same fiaty... i to w dodatku z Koszalina ;) ... spot Włoszek ? :)
Dokladnie... Znajomy z innego forum, zaprosil mnie na wloskie forum.. i tak jakos sie wybieraja do Szczecina, wiec pomyslalem... czemu nie.
Ja tam skocze, zobacze to muzeum bo nie bylem, a tak to przekazuje info. Moze ktos sie skusi.
Najprawdopodobniej sie pojawie jeżeli można sie przyłączyć oczywiście :)
Jak najbardziej.. im wiecej tym lepiej :)
Jeśli mnie firma nigdzie nie wyśle to też się zjawie :crazy_pilot:
Mam nadzieje, ze 33. Chetnie zobacze to auto, dziwne, ze go w miescie nigdzie nie widzialem... ale ile ja tam w miescie bywam.
Teraz mnie ponad 2 tygodnie nie było ale jak jestem to jeździ, jutro o poranku będzie autko jeździło po lotnisku :crazy_pilot:
Warto nie warto ? :)
Bardzo warto;) Tylko z czasem ciężko...
No pierwsza niedziela miesiąca się zbliża więc może?... Może spotkanko na torze kartingowym na Wojska? W niedziele można pośmigać po torze (dpłatnie:(), może którys z Alfistów by się skusił? :) Tylko tu w grę wchodzą godziny wcześniejsze niż zawsze :)
http://ak.szczecin.pl/index.php?
0 zainteresowania ...
Ja bylem delikatnie zainteresowany, ale ewentualnie samym spotkaniem... mam kiche z kasa...
czekalem az ktos cos moze zaproponuje, ale faktycznie, 0 zainteresowania.