jakby sie ktoś od nos w czwartek pojawił to byłoby spoko bo na
99% mam wolne i po raz pierwszy z chęcią bym podjechał ;)
jakby sie ktoś od nos w czwartek pojawił to byłoby spoko bo na
99% mam wolne i po raz pierwszy z chęcią bym podjechał ;)
Miałem nie jechać, ale jak będziesz to ja też się zjawię ;)
Wszystko jeszcze zależy od pogody :)
mnie nie było bo pogoda kiepska..
zapraszam
dzieki dobiazdzek za podpowiedz licze na Was wszyskich
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post626754
po slubie mozecie sobie zorganizowac jakiegos milego grilla:)
wczoraj chyba ludziki bawiły pod Sławkowem bo trafiłem kilku "szybkich" w drodze do roboty po godz. 23 na wysokości Ikei i lecieli od strony Sosnowca
jakiś zielonkawy fordzik ( mustang albo probe - nie pamiętam ) uciekł mi na A4 , ja niestety jechałem dalej DK86 na Tychy
i jakiś młody pan w ałdi ( nie wiem czy 4 czy 6 ) mnie przyciskał ale musiałem już zjeżdżać na grube
he he
ale fajnie było pojechać szybciej w towarzystwie
mój pasażer był zadowolony bo od Ikei do gruby jechaliśmy może z minutę
:lol:
Mam nadzieje że ktoś wpadnie w ten czwartek bo nie mam znowu zamiaru sam tam stać jak kołek :D
zachacze o to miejsce dzisiaj w roli spectatora .
Chyba będę...parę minut po 21...Pfourul poszło pw ;)
Czy w najbliższy czwartek 08.09 można liczyć na spotkanie kogoś?:P
Chciał bym aby ktoś rzucił okiem na moja 156... (Poza wariatorem bo jego to akurat słychać z daleka...) :P
I chętnie poznam siostry mojego autka.
w ten czwartek chyba nikogo nie będzie :) przyjedź 15.09 :)
15.09 moge być ale dopiero około 22 wiec chyba już nikogo nie bedzie.
No teraz mnie też nie będzie,ale 15.09 raczej tak :)
o 22 jeszcze bedziemy
to spoko bede na 99%...
to ja też wpadne tylko jak was znaleźć ??
Mariusz jesteś 15.09 ? To może i ja bym wpadł...
Coś czuje że to będzie większy spot :), oby nie padało :D
Będę 15.09. To będzie mój debiut spotowy, bo posiadaczem Alfy jestem zaledwie od miesiąca :)
Czy ktoś z Szanownych Alfaholików będzie miał może przy sobie - przez zupełny przypadek - interfejs i komputer? ;) Dziś w drodze na stację zabrakło mi paliwa. Na szczęście było blisko, dolałem baniaczek, ale wyskoczył mi komunikat Check Engine i nie chce zgasnąć. Nie wiem za bardzo co z tym fantem zrobić. :(
ale na FES'a zapraszam
Bocian wpadaj też, chociaż na chwile ;D dawno twej mo.. (twarzy) nie widziałem :D
A wpadnie ktoś z kompem??
ja tez bede
I ja się zjawię ;)
O której się wybieracie?
Bo może wyrwę 156 do której zakupu sie przymierzam i wspólnie ją ocenimy :) @bocian już ją widział i dzięki swej uprzejmości podłączył ją do kompa ale kilka zastrzeżeń jeszcze mam. A wiadomo- co kilka głów to nie jedna:)
to wpadaj kto może, Ja będe na 20.00 - 20.20 jakoś, reszta pewnie podobnie ;)
pomożemy w ocenie, co do kompa to wziąłbym ale kabel zostawiłem u Adams'a no i potem jade do pracy odrazu to tak nie bardzo mi się chce to "taszczyć"
ja będę o ile nie będzie lało i obstawiam że przed 21 powinienem się pojawić
Ja jak zawsze o 20 :) (może nawet przed)
:D:D
Dobra to do zobaczenia dzisiaj panowie i panie :) będe w granicach 20.00 :) bez rys itp na belli :D:D
Uważaj w takim razie na drzewka :D
Z Gopciem spotykamy się o 20 w Sosnowcu na parkingu McDonalda koło Makro :) Jak ktoś chce się zabrać i jechać z nami zapraszamy ;)
Udało się wyrwać Alfę- tak więc będę o 20 pod Mc na Makro- czarna 156 SW na blachach KR. Spójrzcie tam za mną :D
Pzdr
za ile ją w końcu oddał ?
Wyrwać na oględziny- bo kolega kolegą ale nie chciałem być nachalny :) Co do ceny to po dzisiejszym spotkaniu pod Go zadecyduje ile warto zapłacić.
To ja już wyruszam w tą magiczną podróż :)
(bocian wpadaj tez, chodź na chwileczkę :D, przejedziesz się kawałek :) no chyba że oszczędzasz na ON :))
Jak mi się uda to zajmę parę miejsc na raz :).
Było ok, do następnego ;) troche zimno, ale P4 ogrzał atmosfere zderzając się prawie czołowo z motorem ;D
Ciii :)
A tak na serio to w drodze powrotnej to kurde przysnęło mi się na ułamek sekundy.
Ale dzisiaj w końcu się wyspie :)