OK już wiem, dzięki za odpowiedź.
Printable View
OK już wiem, dzięki za odpowiedź.
zaliczka wpłacona :) pooooszłoo :) już nikt mojego miejsca nie będzie miał hehe
Może by tak maila do TVNTurbo:)?
to ślij :)
Jak każdy napisze to chyba większe prawdopodobieństwo, że się zjawią :D
ale jak faktycznie ma cos to dac to musimy sie zorganizowac i wysłac tych zaproszeń (zawiadomien) duużo. ustalmy wspólną tresc maila do tvn i niech kazdy kto chce wyśle do nich.
W takim mailu trzeba określić
1. Podstawowe informacje o AH - ile istnieją, na czym polega działalność ile nas jest, ile pojawia się na spotach
2. Pochwalić się ubiegłorocznym zlotem - liczbą uczestników, widzów, ile Alf w sumie mogło się pojawić (łącznie z gośćmi) sponsorami (wartość nagród wynosiła 8000 zł)
3. Wymienić atrakcje tegorocznego zlotu
4. Podkreślić jak duże jest zainteresowanie
Jak komuś się chce pisać to niech pisze, a jak nie to ja napiszę jakiś materiał dla mediów za jakiś czas :)
Serdecznie informujemy o zbliżającym się ogólnopolskim zlocie największego klubu miłośników AlfaRomeo ( www.forum.alfaholicy.org ). Zlot odbędzie się dnia XXXX w miejscowości XXXX położonej w parku XXXXX. Pojawiom się na nim takie rodzynki motoryzacji jak: XXXXXXX ( Np 75, 164 - nie wiem czym kto będzie ) W programie między innymi XXXXXX. Serdecznie zachęcamy do zainteresowanie się naszą coroczną imprezą.
Co myślicie ?
Bardziej marketingowo też da się to napisać :D
Jakby TVN odwiedzało zloty to okej, ale oni się interesują co najwyżej zlotami tuningowymi. Nie wiem co byśmy mogli zaprezentować dla widzów takim zlotem ;)
Będą democary od iNTELLa z car audio, jazda torowa. Można spróbować :)
Dajcie sobie z nimi spokój, za rok dwa będą nas sami prosić żeby mogli przyjechać :D
ja sądze ze próbowac nie zaszkodzi. tuti jak masz pomysł na taki opis lotu to napisz go i wklej na forum albo do zainteresowanych osób na pw. ja na bank bym to do nich przesłał. rozgłos to jednak dobra sprawa a potwierdzone przybycie tvn moze zachęci w przyszłosci większych sponsorów :)
Dzień dobry.
Jestem jednym z członków internetowego klubu Alfy Romeo Alfaholicy.org.
Alfaholicy pojawili się w internecie w 2005 roku. Pierwszym założeniem było umożliwienie zinternetyzowanym Alfisti wymianę informacji. Powstało forum, które z racji tego, że było prawdopodobnie pierwszym forem tego typu, szybko zaskarbiło sobie zaufanie posiadaczy wszystkich samochodów marki Alfa Romeo w całej Polsce.
W dniach 12-15 sierpnia 2011 organizujemy ogólnopolski zlot tej marki. Miejsce spotkań to tor "Autodrom" w Biłograju. Miasteczko to połozone jest na Lubelszczyźnie przy Roztoczańskim Parku narodowym.
Głowną atrakcją zlotu będzie niewątpliwie rywalizacja na torze oraz rajd turystyczny po Roztoczu.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...11_zapisy.html
W zeszłym roku impreza odbyła sie we Wrocławiu, Gdzie przybyli licznie własciele tej włoskiej marki i nie tylko. Pula nagród wyniosła ponad 8000zł.
to co w takiej formie wysyłamy?
A może wysłac im tylko logo zlotu z odnośnikiem do forum;) Taką ładną grafikę przecież nam zrobili:)
Ja chyba jednak zrezygnuje ze zlotu ;/
Jak to na spokojnie policzyłem to wyjazd na weekend kosztowałby mnie coś około 1000 zł.
Dokładając jakieś 300-400 zł mogę pojechać na tydzień nad jakieś ciepłe morze ;P
No 1000 na dwie osoby, a ten wyjazd za te 1400 na tydzień to chyba koszt jednej osoby prawda? I raczej ci wyjdzie 2800 za sam pobyt ze sniadniem a reszta?
Napisz aby cię wykreślili,zaliczki nie wpłacałeś jak widzę.
nam rok temu koszt paliwa ( Białystok - Wrocław - Białystok ponad 1300 kilometrów ) więcej wyniósł jak cały zlot ale nie żałujemy przejechanych kilometrów wydanej kasy na paliwo atmosfera była super imprezy tez wiec na pewno mnie na zadnym innym zlocie brakować nie będzie :)
My tam nie jedziemy po to, żeby pomoczyć stopy i sączyć przez słomkę jakiś napój, tylko, żeby pojeździć po torze, porywalizować ze sobą i wziąć udział w rajdzie turystycznym, doskonaląc przy tym technikę jazdy.
Ale tak to już jest, że większość hanysów jeździ tylko tam gdzie mają blisko :D Twoja decyzja :)
co by nie było ze jo zech zaczoł ta wija...
jak sie wejrzicie na ta waszo lista to uwidzicie tam mie, George'a
jo jest hanys i jest zech z tego fest dumny
Nic nie poradza ze frelki łod innych Alfaholików abo som zaciazone abo maja juz bajtla
tak że dowej pozór co pises synecku
Hanysy nicego sie nie bojom
Sam u nos na CB gorole co ino wołajom do p.Boga ło to co by im pomóg do chaupy nazot wrócic.
jak kces to ciś sam do nos, puscymy Cie furt bez cb i nawigacji, łobocymy kej do haupy nazot wrócis.
a pamintej ze z brechom we plycach fest ciezko sie autym jezdzi
pzd.
Oj george11 na żartasz się nie znasz:)
Jeżdzę często na hanysów i się nie zgubiłem.
Macie poprostu zajebiste drogi
dyc jo tyz zartuja inacy bez paszportu(moze byc polsatu)ani Ty ani Bociek do nos by nie przyjechoł...
pozdrawiam
I pamietaj o zakładzie .Bociek się założył ,że was będzie więcej.Każdy stawia piwo, a zwycięzcy biorą wszystko.
Zobaczymy kto się ochla piwskiem:P
cekej cekej w tym roku może przegromy, ale na przyszły rok to nos bydzie przinajmni ło 3 bajtle wincy.
postawia Wom kista browaru, ino skiz tego co sie tam modo spotkomy, cóz nojwyży moja pojedzie na tor.
Chopy i nie docie nic znoc??
Zaroz bych Wom uwarził ciymne kluski, rolada i modro kapusta, ło wodzionce nie godom...a jak byscie byli we sobota to slunski zur u kazdego hanysa jest na łobiob.
Kurcze ale wyżera
no chopie, a jak bych mieszkoł we Radzionkowie to byscie mieli rolady jak rynkof z kufaje...
:DBociek pisał to na reginalnym ,chyba ma na myśli nas ze wschodu.
Aaaaaaale kto pyta zwycięzcy o zasady.
Mają przegrać i tyle.Najwyżej gorole będą mówić ,że oni są za Wisły a co za różnica, z której strony
róznica jest i to duzo bo wdzis z opolsliego to tyz hanysy, w Krapkowicach jeszcze niedawno wisiał drogowskaz Duseldorf-1200km
hanysy, a jak by mogło być iaczy (choć czasym i jaki hadziaj sie trefi)! A to że w krapkowicach taki znak to żech sum nawet nie wiedzioł a tam robia :D To godołcie, że trza nasum ekipa wzmocnić? to liccie +1 hanys na zlocie :cool:
jak ja się cieszę, że Częstochowa to nie śląsk i nie muszę używać tych określeń gorol, hanys :D
Bo Ty jesteś Medalik i do tego Gorol :P
ja synecku widzis i tu mosz problem, bo musisz wiedziec kaj zes sie urodził, wejrzij sie na tabulka, jako tam mosz literka na przodku????
widziołes??
kupa lot nazot u wos tyz były gruby, ino nie wungla, bez toż kole Czystochowy jest tyla haud i rozciepów
pogodej ze starzikami to Ci pedzom.