sylvek1979 ja jade ze Swietochlowic ale dojade na Konczyce gdzie tomekml zaproponowal spotkanie i tam wieksza grupa juz na miejsce :)
Printable View
sylvek1979 ja jade ze Swietochlowic ale dojade na Konczyce gdzie tomekml zaproponowal spotkanie i tam wieksza grupa juz na miejsce :)
1. PIOTRAS+MONIKA -Czołówka
2. Kotlet
3. Wiedzmaak - Piotrek
4. Czisi
5. Bartek (pablo1208)
6. Marshallino & Soniq
7. peteja
8. aniucha05
9. worm
10. Pfourul
11. b0rsuk
12. Robert86
13. Socik
14. Sickboy
15. tomekml
16. Preston
17. Lotek900 (jeśli tylko nie będe musiał iść do roboty)
18. Bartolomiusz 999
19. QBA_147 (jesli dam rade)
20. Wojtekml
21. babus11 na 99% zawsze jest ten 1 % roznie to bywa
22. Gene
23. Monia147 + Ujek
24. sylvek1979 na 100%
25. marcin.sc
26. rav782[/QUOTE]
27. bella147mmm
...tylko oczywiscie nie mam pojecia gdzie to jest w Tychach wiec jedzie ktos od Oświecimi bierunia lub najlepiej od samycj kęt ?heh...to dajcie prosze znac bo wpadłabym a potrzebuje pomocy na dotarcie w odpowiednie msce i w odpowiednim czasie:) i to jest na 11 tak? pytam bo nawet nie mam czasu śledzic wątku a teraz po nocy to mi sie nawet nie chce:P:)
Ja jade ale z Libiąża przez Bieruń itd. :D:D tez nie mam pojecia gdzie to dokładnie jest ale od czego ma sie GPSa :D:D
Co do godz. tak to jest na 11:00 :)
Jak chcecie to ja z moją będziemy na parkingu koło biedronki około godziny 09:50 - 10:00max, możemy się tam spotkać i jechać wspólnie na Tychy pod grafitti. Co prawda nie ma wyjazdu z Biedronki w stronę Tychów ale zawsze można szybko myknąć na rondo i jechać dalej, a ten parking jest dobrze widoczny więc wszyscy będą wiedzieć gdzie podjechać.
To jest moja propozycja, możemy się tam spotkać i jechać dalej razem.
Pozdrawiam
Ale co gdzie jak :D:D bo moze bym do Ciebie lub was dołaczył rowniez :) Tylko napisz mi adres gdzie pod ta Biedronka :D:D w Bieruniu czy gdzie :D:D
Tak w Bieruniu, ta za rondem obok KWK "Piast" po lewej stronie, jest taki duży parking przed Biedronką.
Ok dobra to w taki razie do Ciebie dołacze jak cos i pojedziemy razem moze jeszcze kolega Lotek900 dołaczy i razem z nim przyjade pod ta Biedronke lub tez sam :)
W takim razie ja tez bede pod ta biedronka, mam nadzieje ze znajde:P dzis po 21 dam znac jeszcze czy na 100% poniewaz mam tak skomplikowana prace ze do 20stej nie bede wiedziec czy nie musze pojsc w sob na chwile do pracy,,,,ale mysle ze sie uwiklamy jakos z tym wszystkim,,,wiec do wieczorka:)
Mnie niestety nie będzie - będę na konkurencyjnym ślubie woził :)
Dużo szczęścia Młodej Parze!
Też będę pod biedronką koło 10 :)
Juz wszystko jasne, jade na 100% wiec Preston wojtekml o godz 10 pod biedroną tak?:P:)
mnie niezdedy niebedzie:) wszystkiego najepszego:)
1. PIOTRAS+MONIKA -Czołówka
2. Kotlet
3. Wiedzmaak - Piotrek
4. Czisi
5. Bartek (pablo1208)
6. Marshallino & Soniq
7. peteja
8. aniucha05
9. worm
10. Pfourul
11. b0rsuk
12. Robert86
13. Socik
14. Sickboy
15. tomekml
16. Preston
17. Lotek900 (jeśli tylko nie będe musiał iść do roboty)
18. Bartolomiusz 999
19. QBA_147 (jesli dam rade)
20. Wojtekml
21. babus11 na 99% zawsze jest ten 1 % roznie to bywa
22. Gene
23. Monia147 + Ujek
24. sylvek1979 na 100%
25. marcin.sc
26. rav782
27. LoOk666 + Moja Luba.
to do zobaczenia przypominam 9:30 w Zabrzu
Panowie stresior jak byk Jak bym sie torche spxonij to nie narzekac i prosze o wyrozumialosc hee:p dobra koneic tego biadolenia papapapapa do jutra :* i dziekuje
dasz rade do jutra
w koncu dlaczego masz mieć lepiej
ja też potwierdzam będe ok 10.20 w tychach będe jechał od katowic ok 10 powinieniem wjechać na trasę przy m 1 w czeladzi jak ktoś jedzie z mojej strony to daje numer 515080695
Ok jak cos ja tez bede dzwonił :D:D bo o 9:30 z Libiaża jade z Lotkiem900 ale mysle ze na ta 10:00 damy rade :D:D
Jak cos ja tez podaje namiary na siebie 608110784 Tomek.
Do zobaczenia jutro.
będę o 9.30 w Zabrzu ..do zoba ;)
ha jestem pierwszy fajnie było pozdro dla starej ekipy i nowo poznanych piotrasowi zyczymy wszystkiego naj monia ty pamietaj pozwól po ślubie piotrasowi robić co chce !!!!! kiedy chce niech sobie myje podłogi kiedy chce niech robi pranie kiedy bedzie chciał nieh myje naczynia hahahah buziaki dla was i bawcie sie do białego rana i godzine dłuzej ha pozdro soniq marshall i mały alfista lol
A ja drugi.... i również pozdrowienia dla starych znajomych oraz nowych alfistów, bajerancko było obudzić klaksonami pół Tychów.
Na pewno wszyscy mieszkańcy wiedzą już że Piotras i jego luba mają dziś ważny dzień... :D
Co do imprezki to żeby trwała jak najdłużej i żeby nikt z niej trzeźwy nie wyszedł.
Pozdrowienia dla wszystkich i do następnego razu... Edyta, Wojtek i Maćko :)
maćko to fajny kozak taki mały a ile alf juz obskoczył wszystkie jego hahaha
aloha ;)
było spoczko.. trąbienie było.. brum brum było.. flacha jest (jeszcze..)..
pozdro dla wszystkich i młodej pary
Dzięki i do następnego;) o tak titanie było dobre :]
Piotras rejestracja z tyłu na prawdę Ci się udała.... normalnie nie zauważyłem wcześniej tego :DZałącznik 32014
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla młodej pary :) reakcja piotrasa na widok alfaholikowej reprezentacji chyba mówiła sama za siebie :D
Dzięki za spotkanie miło było poznać następnych klubowiczów
A tutaj parę zdjęć które udało mi się zrobić:
I do pobrania wszystkie 25 zdjęć(nie wszystkie są wklejone w posta):
http://serwer000.no-ip.org/wojtek/weselepiotrasa.rar
Piotras jeszcze raz wszystkiego dobrego było naprawdę super mam nadzieję że za niedługo powtórzymy taki wypadzik i znowu postawimy jakieś miasto na nogi tak jak Tychy dzisiaj. Pozdrowienia dla wszystkich co byli i tych co nie mogli być.
Piotras wszystkiego najlepszego :))
Dzięki za spotkanie, było fajnie, Archi dzięki za podwózke do domu. Rogal do teraz mi nie schodzi z gęby :P
Dziękóweczka dla ekipy i najlepsze życzenia dla młodej pary
Niedlugo wrzócę fotki
To i ja chciałbym wszystkim podziękować za super towarzystwo i życzyć młodej parze sto lat:) było by jeszcze bardziej super gdyby nie przygoda której nigdy więcej nie chce przeżyć. Zaraz po wyjeździe z kościoła na ul. Bielskiej w Tychach zapaliła mi się Alfa, praktycznie cała komora silnika się spaliła, tak że narazie kończy się moja przygoda z Alfą:( już jej nie będę naprawiał bo się nie opłaca. Żałuje tym bardziej bo poznałem dziś tylu wspaniałych ludzi. Dodam tylko że mi i mojej Ani nic się nie stało jesteśmy cali i zdrowi. No i chciałbym jeszcze w tym miejscu bardzo ale to bardzo podziękować Tomkowi (Preston) i jego Marcie za wsparcie i pomoc, na prawdę wielkie dzięki, oby więcej takich ludzi jak Wy!!!
Załącznik 32030Załącznik 32032Załącznik 32033Załącznik 32034Załącznik 32035
Uuuuuuuu przerąbane. Szkoda Belli :(((
O Kur.. ! współczuje :( wiesz już co było przyczyną?
Głowa do góry bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!
szkoda szkoda szkdoa szkoda... a jeszcze gadalismy:/ i mowiłes wszystko w porządku to AC się juz skonczyło dawno tak?? naprawde jest mi bardzo przykro :(:(:( pewnie instalacja zwarcie:/ ehhhhhh. takim ludzią takie rzeczy się dzieją :((((((((((((((((((
3majcie się !!!!!!!!!!!!!!!
ułoży się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz wszystkim dzieki za mile spotkanie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIOTRASA:) i szkoda Lotek900 kurde naprawde szkoda :( 3maj sie bedzie dobrze, pozdro dla wszystkich, ktorzy jechali w orszaku:D
Przyczyną była albo instalacja elektryczna, jakieś zwarcie czy coś, albo gaz. Bardziej obstawiam gaz zwłaszcza że dziś coś świrował i co chwile strzelał. Sam już nie wiem, nie mam głowy dziś do tego. Jedno wiem, nigdy więcej auta z gazem, tylko i wyłącznie Diesel. Gdy już wciągałem Alfe na lawete to tak się złożyło że Piotras jechał z Panną młodą z kościoła i widział to wszystko, był co najmniej zdziwiony, ale ważne że orszak się udał i było super:) Alfy nie będę naprawiał, moim zdaniem nie opłaca się już:( i na razie kończę przygodę z Alfa z prostej przyczyny, nie stać mnie na razie na inną, w ogóle na inne auto. Przesiadam się do komunikacji miejskiej no i może od święta do Omegi mojego taty. Ale koniec off topu. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego młodym na nowej drodze życia:) niech Wam się wiedzie jak najlepiej:) Pozdrawiamy Marcin i Ania.
Witam
po pierwsze - raz jeszcze 100 lat Młodej Parze w miłości i szczęściu! :D
po drugie - Lotek - nawet Alfa to tylko piękna ale rzecz, ważne że Wam nic się nie stało :)
po trzecie - Piotrek - cieszę się że ci się podobało :o
po czwarte - pozdraowienia dla Wszystkich i podziekowanie za miłe spotkanie!
..kilka fotek
Załącznik 32080Załącznik 32079Załącznik 32077Załącznik 32078Załącznik 32081
PS.
yhhh.. przykra sprawa z Alfą Lotka :( ..miejmy nadzieje że kiedyś wróci za kółko Alfy..