Dzięki Dawid za podpowiedź chociaż teraz wiem jakie mam radio:) i ja też uważam ten temat za zamknięty, ale i tak będę śledził pokrętne losy zmieniarkek MP3, i jestem ciekawy ile trzeba postów żeby kupić małe pudełko za (..x...)zł.
Printable View
Nie potrzebujesz ani jednego żeby je kupić za 400zł (audiostrada) lub 650zł (loudlink)
Powiem szczerze, że gdybym nie kupił kilka miesięcy temu loudlinka to sam bym tak zrobił, bo bez obrazy dla wszystkich to ten temat na tym pod forum nie powinien w ogóle istnieć. Po za tym jak dla mnie to zbyt długo trwa, ale to tylko moje spostrzeżenia. Mam tylko nadzieję, że sprzęt jest tego wart i wszyscy, którzy go kupią będą z niego zadowoleni. Ja ze swojego loudlinka jestem bardzo zadowolony.
A ja się całkowicie z tego wycofuję bo 400 za jakiś odtwarzacz mp3 to kosmos :( Za 400 można kupić niezłej klasy radio i schować w schowku.
Moim zdaniem wszystko było zrobione za pochopnie (wiele osób napalonych jak by to była promocja nie wiem jaka, to forum nie tylko wy czytacie i każdy może widzieć jak się napaliliście) i kolesie zarobią na was tak ze 200% na bidę. Ile takie coś warte w chinach? 20zł?
Proszę nie atakowanie mnie po mojej wypowiedzi. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Ja kończę temat i nie chcę żadnych uwag, uszanujcie to!
skoro juz postanowiles wyrazic swoją opinie (za co jestesmy niezmiernie Ci wdzieczni) to postaraj trzymac sie faktow... 333zl
Ale co Wam do tego, skoro nie chcecie kupowac to wasza sprawa. Ja chcialem kupic i kupilem bo nie mam czasu szukac i testowac wszystkiego z Ebaja o 100zl tansze a pozniej sie okaze iz to nie bedzie dzialalo z ICSem.
Dla tych co uwazaja ze za 400 mozna miec super wypasione radio.. fakt moze i mozna, ale za chiny tego nie podepniesz pod konsole. A trzymanie radia w schowku to troche lipa;)... Wiesz na dobra sprawe to mozna sprzet grajacy (kolumny, amplitunery i inne) wozic w bagarzniku i na tylnym siedzeniu - i tez bedzie spelnialo swoja funkcje (bedzie gralo i to lepiej niz audio z alfy).
Dla pieniaczy, zalozcie sobie inny temat i tam wylewajcie swoje zale, ze was nie stac na zmieniare mp3;) i ze potraficie to szybciej zalatwic, i ze chinczycy maja to po 20zl, a Stefan z Pipidowa to ma podpietego 386 i tez mu gra.
pozdrawiam:)
Chyba nie zbierałeś nigdy 18 osób rozsianych po całej Polsce do jednego projektu :) Każdy ma jeszcze swoje życie i nie siedzi na forum/mailu 24/7 :) Pewnie, dałoby się szybciej gdyby okoliczności były sprzyjające, jak na to czym dysponujemy ja jestem zadowolony z przebiegu akcji :)
Czy mogę wiedzieć jaka jest ostateczna cena emulatora, 333zł?
tak 333
Gdybym nie posiadał w obecnym czasie istotniejszych wydatków to również zapisałbym się na zakup tego ustrojstwa u żuwika.Szkoda tylko że najbardziej udzielają się w tym temacie osby które wogóle nie są zainteresowane kupnem i jedno co najlepiej im wychodzi to krytyka.A radio za 400zł???Musi być naprawde wypasione....,a z drugiej strony po co je montować w schowku-nie lepiej pierdutnąć je na podsufitce będzie czadowo ala wizjer czołgowy.Moderator powinien usunąć temat.
Hahaha, Rafi poprawiłeś mi humor z tym czołgiem ;)
Niech sobie temat jest, pomyśl ile żon dziewczyn, a przede wszystkim mamuś jest zadowolonych, że się chłopcy wyżyli, odreagowali i lepszy humor mają :) My sobie działamy nie zważając na krytykę :) Mi się tylko nie podoba że po zorganizowaniu wszystkiego takie chłopaczki psują mi opinię na forum, w końcu nikt całego tasiemca nie czyta tylko ostatnie posty i tylko dlatego się bronię :) Ale po akcji każdy wklei swoją zadowoloną buzię z nową zmieniareczką w tle i będzie dobrze ;)
A przeczytałeś pytanie czy po prostu chciałeś zabłysnąć?
Kupując samodzielnie raczej sobie takich cen nie wynegocjujesz. Ale próbuj.
Ostatnie księgowanie dziś było, tak więc obecna lista wpłat:
1. maly_swd
2. Marianek24
3. Squadak
4. skladak
5. wallace
6. darekd24
7. manli
8. koles_02
9. Dawid_Zielu
10. Royal86
11. zulek1986
12. maziarek1
13. turbodreamer
14. Raiden
15 Slavik który mi kasę przekaże do ręki, 16 ja.
Czekam na wpłatę od:
bartas156
zonkil90
Paweł S. z Żórawiny (bladego pojęcia nie mam jaki nick :) )
Kolega Dziubek z Alfaclubu przepadł jak kamień w wodę. Na forum AC jest aktywny, ale chyba zwątpił... Czyli zostało nas 19 z czego 16 wpłat mam.
Bardzo bym się cieszył gdybym jutro miał wszystkie wpłaty albo deklarację, potwierdzenie przelewu lub zaliczkę. Proszę o jakiś kontakt te 3 osoby.
no dobrze by bylo zeby sie troszke pospieszyli bo 3 czy 4 osoby beda wstrzymywac 16cie tak wiec czekamy...
Ah, zonkil przelał, tylko z dojczlandu idzie :) więc jeszcze dwóch kolegów, albo trzech, jeśli kolega Dziubek się obudzi :)
Sorki koledzy, zamuliłem trochę właśnie poszedł przelew :)
Jakbyś nie zakapował to śledzę wątek od początku,czytam każdy post w tym temacie,pozytywny i negatywny i nie było moją intencją teraz ani wcześniej wszczynanie kłótni itd. ale Ty masz wyraźne nadciśnienie...!
...stwierdziłem jedynie fakt że coś tam udało Ci się ugrać u nich i tyle...
Bartas 156 i zonkil90 zaksięgowane, czekamy na Herbig'a i jazda!
dawać dawać, jak w tym tygodniu chłopaki by zrobili zaopatrzenie to w przyszłym tygodniu mamy w domu zmieniarki :P
Herbig sie odzywal, kontaktowal sie z nim ktos, wiadomo kiedy wplaci pieniazki???
Herbig obiecał na 100% że dziś prześle. Nie jest to problemem, jak się nie odezwie do jutra to 18 osób już jest. Dziubka właśnie mam na gg. Zmieniarki w sobotę jadą do Opola, w poniedziałek rozsyłam - padło na mnie :P ech...
Kto jedzie na spota do Opola może odebrać osobiście.
EDIT:
Dziubek zaliczkował, został tylko Herbig
EDIT2:
Herbig ma dziś przelać jeszcze.
OFICJALNIE TESTY ZAKOŃCZONE!
Z moim sprzętem działa świetnie. Nie znalazłem, żadnych problemów.
Zostało mi tylko delektowanie soczystą muzyczką w 166's.
Pozdr
Dziękujemy Ci gorąco i czekamy na nasze pudełeczka :)
ID3 nawet jak przeczyta to nie ma gdzie wyświetlić - fabryczna zmieniarka musiałaby mieć tę funkcję.
nie te czasy hehe
ok ludziska trochę mnie nie było gdzie i komu kasę czy można się jeszcze dopisać do chętnych ?
Jak to Cię nie było? ostatniego posta pisałeś jak kończyło się zbieranie pieniędzy... Dowiem się, ale zamówienie jest już w trakcie realizacji i niczego nie obiecuję.
I jak tam z resztą emulatorów? Dużymi krokami i mój urlop się zbliża:)
Ano. Piszę z RPA, internet tu drogi więc będę się streszczał.
próbuję sklecić prostego maila już od wczoraj rana ale wypadł mi "nagły ślub" i nie wiem jak się nazywam, sory.
Wiem tylko tyle, że transport się opóźnia, jedyne co mnie uspokoiło to tekst pana z Audiostrady, że w tym transporcie są też inne zmieniarki, nie tylko nasze, a on coś musi sprzedawać, więc też mu zależy na tym żeby je wreszcie dostać. Niestety sytuacja jest poza moim i jak widać jego zakresem możliwości działania...
Koles_02 napisz mi kiedy masz ten urlop, jak będzie sytuacja podbramkowa to wymontuję swoją i Ci prześlę jeśli Ci nie przeszkadza że lekko używana, nic więcej zrobić nie mogę.
Pieniądze w dalszym ciągu są w moich rękach jakby co.
na razie pozostało nam cierpliwie czekac.hehe:)
Właśnie dostałem informację, że jutro zmieniarki powinny być gotowe do wysyłki. Tyle nowości.
Komu wysłać adres do do wysyłki?
No przecież mi wysyłałeś... Chyba że ma być inny to chyba najwyższy czas dać znać?