Żuwik to nie ex.To tajniak :)
za kara płyniesz pontonem po Rawie z tauzena do szopienic :P
Printable View
Dziękuje organizatorom za ogarnięcie całej imprezy, fajnie że nas tylu było. Naprawdę super spędzona niedziela.
Pozdrawiam nowych znajomych z Tychów, (Victorię, Aniuchę, Piotrasa & Monikę), całą ekipę Bielską, Andyyego z Wodzisławia no i Arcziego & Irenę z Knurowa, z którymi przegadaliśmy pół dnia, a potem sprawnie i szybko wracaliśmy do domu.
PS. Piotras dzięki za pokazanie nowej "krótszej" drogi na Bielsko :P
Jakby kogoś interesowało Opole dotarło bezpiecznie do domu.Hannah,Tośka i oczywiście ja dziękujemy za zaje<piiiiiiiii> spędzoną niedziele w przemiłym towarzystwie i do następnego.....
No to my też dziękujemy wszystkim za super zlot
prze miłą atmosferę i cały ten zajefajny klimat jaki towarzyszył całej tej imprezie
Po małym wyścigu na dwu pasie z urwanym zderzakiem ( bo chyba każdy usłyszał jak wyjeżdżałem z ośrodka :D )
jakoś dotarliśmy do domku teraz browarek bo cały dzień mi wszyscy smak robili hehe
czekamy na zdjęcia i filmiki ze zlotu pozdrowionka dla wszystkich i do zobaczenia następnym razem
( może na 4 poziomie ) :P
Adams pozdrowiles? :) i trzymej mi ten plakat :D
Dziękuje za super niedziele :P spot super się udał :P gratulacje organizatorom :P do następnego :P
P.S. siatkówka dobry pomysł na stare kości należy :P
No slavika napewno i tych co kole mie byli.A kogo jeszcze,bo zapomniołech i towarzystwo rozłaziło sie byle kaj.Za plakat to Ci osiowe policza,bo jezdzi durś w aucie i wiecej mi poli przez to :P
o cholera.. :D no w sumie to ciezkie pieronstwo jest, odplace sie browcem:D
Ja również przyłączam się do podziękowań zwłaszcza dla organizatorów - super impreza, super ludzie, piękne autka - czego chcieć więcej :) Krzyśkowi i Andrzejowi za małą kolumnę do Bielska, Kamilowi i kierownikowi 159 ( kurczę nicku nie znam ) za małą kolumnę z Ustronia, chłopakom za kawkę na dobranoc, Magdzie - Ty wiesz za co :D gałkowiczkom za uśmiech od ucha do ucha :) Pozdrawiam wszystkich obecnych i do zobaczenia na następnym takim zlocie :)
Ja niestety nie dotarłem,wbrew swej woli spędziłem pół ranka oraz dnia w szpitalu z moją dziewczyną.. Widziałem, jak wróciłem,że Pietia dzwonił i jeszcze ktoś, pewnie Kolaś. Żałuję, że nie mogło mnie być ;/
Weronika,a mie to co? Nic? :( :P
Proxim@Ar,bele zyjecie.Odrobisz nastepnym razem.
Pewnie pewnie ze ja choc mogles dac znak
Witam to była Was setka? pozdrawiam (chciałem ale niestety nie mogłem)
Setki to były na koniec jak kobiety kciały<wiem bład> Sobieskiego
Również dziękuję za super zlocik - jak zwykle było w pyte. Kolumna jadących Alf robiła niesamowite wrażenie i te glonojady w wyprzedzających nas autach :). Do następnego razu, najpewniej w Biłgoraju.
Poniżej kilka fotek:
Załącznik 28992Załącznik 28993Załącznik 28994Załącznik 28995Załącznik 28999
My również dziękujemy za miło spędzoną niedzielę... pozdrowionka
Ja również dziękuję organizatorom Mwowry’mu i Slavik’owi za organizację kapitalnego zlotu. Tak to już jakoś się składa, że jak się Sławek za coś zabiera (lub z kimś (Mwowry)) to dzień i pogoda zawsze jest w sam raz. Kto nigdy nie organizował zlotu, to nie wie ile z tym wszystkim jest roboty, aby to jakoś zgrać do kupy. Tak więc jeszcze raz: DZIEN_KU_JEM_MY!!! :D
(pomysł z filmem jest kapitalny, flaszka dla pomysłodawcy i druga flaszka po zmontowaniu, co by na drugą nóżkę było)
Dalej podziękowania dla sołtysa, za zasponsorowanie pół piwa, co by mi się lepiej w bala grało;
Wojtkowi za użyczenie QVki na parkingu;
komuś za copkę górolską;
Victorii której się „chyba” wryłem w kolejkę…
Gionadi’emu za całokształt :D
Aniuszce, co mje się na szyję rzuciła (myślałem, że na jakie świniobicie przyjechałem) oraz za sesję zdjęciową mojej belli;
i Mrutysiowi, który niech lepiej nie wywołuje zdjęcia z ekspresówki… Przynajmniej bez mojej wiedzy!
Nie dziękuję:
-pani od gofrów za skasowanie mi 6,50zł
-pana od kawy za skasowanie 5zł
-pana z parkingu za skasowanie 7zł
-slavikowi za skasowanie 7zł
-… i mwowremu co też mi chciał skasować 7zł, bo niby twierdził, że Sławek mnie nie skasował :D:D:D:D
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia i filmy. Kto nie był to niech sobie pluje w brodę!
a właśnie że wiem :P:D
Quattro,co Wy to korniszonem jesteście? :P
@RYDZU-fotki tukej:http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...1_zdjecia.html
Ja już się oplułem :) a tak poważnie to nie dał bym rady jechać, auto mam trochę niesprawne, ale następnego zlotu nie odpuszcze Załącznik 29000
dziekuje za przemily przesmieszny i wogole prze zlocik:)...5 godzin spoźnienia to nic przy tym i tak zajebiscie bylo:)a w siatkoweczke sie wysmienicie grało, piłka jakas taka twardawa i teraz mam siniaki na raczkach ale coz sport wymaga poswiecen:P :):P i wogole podziękował za kiełbaske wiadome komu, bo ja jakas taka niezorganizlowana byłam hehe, gałkowni tez wiadome za trzymanie gałki_niezapomnioane wrażenia:)....zuwikowi i guattro za wydzielenie pola ahaha i wogolee fajnie było:)
Dzięki za super zlot, niestety na siatkę się nie przygotowałem ;/ na następny raz się poprawię :)
Kłatro, takie są powitania jak się nie przyjeżdża na spoty :P więc tylko się ciesz bo narzekać nie masz na co :P jedynie chyba na fakt mojej wagi :P
a teraz do rzeczy - ja dziękuję wszystkim w szczególności organizatorom, mojemu współpasażerowi który mi się w aucie rozbierał i ogólnie że zechciał mi towarzyszyć w TS'ie, Goszy, Sołtysowi (za to że byli), Adayenie, Frapującemu, Lucynie za konstruktywne rozmowy o związkach i nie tylko, Piotrasowi za dawkę humoru która starczy na jakiś czas :), no i Wojtkowi za pożegnanie :)
miło było poznać Belfra który pooglądał przy okazji jak wygląda gałka na gotowo u mnie w alfie :P
---------- Post added at 08:09 ---------- Previous post was at 07:30 ----------
aniucha coprawda nie z Tychów ale również pozdrawia :)
dzięki za spot. przejazd kolumną alf bezcenny.
niestety musiałem się nagle ewakuować do Zabrza po 14 i nie było mi dane pointegrować się w szerszym gronie, ale mam nadzieję, że to nie ostatni raz i będą kolejne okazje.
ps. jeszcze raz dzięki dla kolegi, który podszedł zapytać czy wszystko ok, jak musiałem się zatrzymać, aby wygrzebać kawałki asfaltu, które jakimś cudem przykleiły mi się do opony ;)
No to i ja podziękuje , było super , duuuuże podziękowania dla organizatorów. Do następnego :)
Mam już panoramę spod tesco :) Na razie podaję linka a później postaram się wstawić gotową do przeglądania w temacie http://www.360i.pl/panoramy/bielsko-biala-alfa-tesco/
No to jeszcze ja. Podziękowania dla organizatorów-oby takich zlotów więcej ,dla gregora 156 za towarzystwo, no i dla belfra za za winkle (rodzinna alfa na ropę daje rade) na których ledwo za nim nadążyłem.
Było świetnie - zwłaszcza przejazd robił wrażenie :D
Przyłączam się do podziękowań, zacznę od...
Załącznik 29013
daliście radę Koledzy,
dzięki dla konwoju z Tychów, do B-B... jerunie to był moment (Piotras) :)
Wszystkim za miłe towarzystwo i fantastycznie spędzony dzień, zwłaszcza dla Ilony, Roberta i Marcina ;)
Powrót do domku był... szybciutki (sickboy) :o
Oooo jest fotka o którą prosiłem :) Dzięki <piwo>
Dzięki kolegom z Bielska i okolic za świetnie spędzony czas ,w miłym towarzystwie przyjaciół,miłośników i fanów Alfa Romeo .
Niestety w poniedziałkowy poranek na placu boju został „ najmłodszy” –Ostatni Mohikanin
Załącznik 29081Pozdrawiam ze słonecznego Ustronia
Panowie świetna organizacja, brawo :)
pomysł ze zdjęciem panoramicznym rewelacyjny:) Znajomym się podobało, może kiedyś kupią Alfę ;)
Ogólnie dzięki wszystkim za świetny zlot:)