1. Młody 25
2. johny603
3.
Printable View
1. Młody 25
2. johny603
3.
1. Młody 25
2. johny603
3. p_r_z_e_m_k_o (ale lepsza byłaby 11 ;) )
4.
Niedziele mam wolną, natomiast nie wiem czy przyjadę na 9.00 :)
Dam znać za kilka dni.
koledzy jesli wiecej chetnych byloby na ta 11:00 to wtedy sie spotkamy o godz 11 ale dajcie znac o ktorej konkretnie bo czasu coraz mniej a niektorzy chca o tej a niektorzy o tej .
Mi tam każda godzina pasuje :)Może zróbmy po środku ;)
Dla mnie zdecydowanie lepsza godz. 11.00.
Najwyżej wpadniemy tylko na chwile jeśli spotkanie będzie o 11:P
1. Młody 25
2. johny603
3. p_r_z_e_m_k_o (ale lepsza byłaby 11 ;) )
4. lukas201989 + Karolina
1. Młody 25
2. johny603
3. p_r_z_e_m_k_o (ale lepsza byłaby 11;))
5. Fredi66 i Julita - też bym był za 11 ;)
No to zeby juz nie motac dluzej i wiecej to godz 11:00 na parkingu przy lidlu w Gostyniu (ul. Helsztynskiego) 18 marca. Wiec prosze dalej dopisywac sie chetni na spocik :)
1. Młody 25
2. johny603
3. p_r_z_e_m_k_o (ale lepsza byłaby 11;))
5. Fredi66 i Julita - też bym był za 11 ;)
5. Tomasz84 + Jolka
Co tak mało nasz? Jakieś atrakcje są w planach?
no myslalem ze wygladaloby to mniej wiecej w taki sposob: spotkanie i poznanie sie wzajemne pozniej mozna sie przejechac na kartodrom bo slyszalem dzis od znajomego ze maja byc tam jakies wyscigi ( ale tego to musze sie jeszcze na 100% dowiedziec dokladnie) pozniej mozna obejrzec podziemia klasztoru tak jak kolega byl zainteresowany moze wyskoczymy pozniej na jakiegos kebaba:) i porobimy sobie kilka pamiatkowych fotek :) co Wy na to ??
Nie musimy zwiedzać podziemia klasztoru - nie róbmy wyjątków. Przy takiej frekwencji to nie ma co zawracać tym głowy ;)
Najważniejsze żeby była ładna pogoda tak jak dzisiaj :)
no dokladnie kolego oby bylo ladnie.
Mnie nie będzie, mam zamiar skorzystać z pogody i spędzić aktywnie czas na rowerze od samego rana :-)
Wielkie dzięki za spotkanie :)
Oto którzy przybyli :D
1. Młody 25
2. johny603
3. p_r_z_e_m_k_o
4. lukas201989
5. Fredi66 i Julita
6. Tomasz84 + Jolka
http://img10.imageshack.us/img10/8011/120318134813.jpg
Na fotce brakuje Frediego 156SW
Ja rowniez dziekuje wszystkim ktorzy przybyli :) bardzo mi sie podobalo i mam nadzieje ze juz nidlugo spotkamy sie ponownie:) w koncu trzeba zrobic pożegnanie zimy i zaczac od pierwszego grilla :) :):):)
Również dziękujemy za spotkanie chociaż musieliśmy szybko się zmyć i mam nadzieję że następnym razem będziemy mogli zostać do końca ;)
Młody 25 wrzuć nowy temat w dziale bądź zapodaj tutaj - chodzi o 24 marca (sobota) - czyli grill. Ciekawe ilu chętnych będzie ;)
My również dziękujemy za spota :) Pod spodem link z fotkami, m.in. ze zwiedzania skansenu w Cichowie oraz naszego osiołka, który tak żywiołowo zareagował na Hanię :D
https://picasaweb.google.com/19przem...eat=directlink
Piękne Alfy i piękne dziewczyny :D
Żałuję, że mnie nie było, za to zrobiłem wycieczkę nad jeziorko rowerkiem :)
Postaram się innym razem wpaść!
Ja również dziękuje za miłe spotkanko:cool:
Pozdrawiam i do następnego razu:P
No to bardzo sie ciesze ze wam sie rowniez podobal nasz spocik :D Wielkie podziekowania za nasze wspolne fotki ( do wgladu w poscie :) ) i teraz pytanie kiedy By wam pasowalo umowic sie na grilla?? Moze macie jakies weekendowe propozycje?? Chodzi mi o termin bo wiem ze z weekendami to roznie bywa bo czasami praca komus nie pozwala albo moze szkola a chcialbym zeby bylo nas jak najwiecej :)
Młody załóż nowy temat to się będzie rzucało bardziej w oczy ;)
pewnie było super :) żałuję tylko, że nic nie wiedziałem, ale teraz postaram się śledzić kiedy następne spoty:)
To zerknij tutaj ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel..._gostyniu.html
który kolega wczoraj GT na PGS-ach jechał na DK5 z Wrocławia na Poznań????
kolego ten kolega chyba nie jest na forum poniewaz w Gostyniu jest tylko jedna o ile dobrze sie orientuje Alfa Romeo GT. Czy to byla taka czarna ???
dokladnie pofatygowalby sie hmm a moze jest na forum ale w nasz regionalny dzial nie zaglada :( hmm a dzisiaj przejezdzalem kolo tej wlasnie GT :) dosc czesto ją widuje i przejezdzam obok lub przechodze :):)
To chyba byłem ja, na Kolejowej czasami staję, Sorki Panowie że nie pisałem ale dawno niestety nie odwiedzałem forum i pewnie jakieś przewinienie w regulaminie by się znalazło, postaram się poprawić, za wszelkie grzechy szczerze żałuje
Witaj kolego :) szkoda ze dopiero teraz sie odezwales i napisales bo w sobote mielismy juz II Spot w Gostyniu Alfa Romeo i wlasnie sie zastanawialismy gdzie sie podziewasz :P
wiem wiem, niestety praca, studia (praca licencjacka) trudny okres, postaram się jak tylko mogę przyjeżdżać na spoty, będę wyczekiwać na następny
Ok kolego :D to jak bede organizowal nastepny spocik w Gostyniu a zapowiada sie na polowe maja lub czerwiec to napewno dam Ci znac albo zobaczysz sam temat bo zaloze wtedy nowy temat na forum :) ok?? A byles juz na spotkach ( zlotach) kiedys gdzies?? Pozdrawiam Tomek.
Coś sobie przypominam ale nie z Alfaholików, tylko ze znajomymi a dokładnie 2 (1-147, 2-156) po wrocku, no ale z forum będę 1 raz, Ok dzięki za informację Pozdrawiam Paweł
na forum w temacie " II spot w Gostyniu" na ostatniej stronce sa fotki z ostatniego spotu tzn tego co teraz byl w sobote 21.04 :)
widziałem widziałem, świetne zdjęcia, z chęcią przyjadę
No to super:) w takim razie dam znac kiedy bede organizowal kolejny spocik w Gostyniu :)
Czy któryś z Panów z Gostynia lub okolic ma program do Alfy, lub tez ma kompa i zna się trochę na tym... Chodzi mi o przejrzenie błędów w mojej Alfince...czy tak owe są a jeśli są to czy idzie wykasować...
Oczywiście nie za darmo...:D
Proszę o PW jakby co
Dla zainteresowanych kolegów z Poznania, Konin spotyka się tu: http://parklinowy.konin.pl/ i tu: http://www.termy-slesinskie.com.pl/ w najbliższą niedzielę. Zainteresowani do: Konin Alfa lub PW.