cos nie moge caly czas jakis error :roll:Cytat:
Napisał Kosiar
Printable View
cos nie moge caly czas jakis error :roll:Cytat:
Napisał Kosiar
No nie żartuj Gopcio, jakim startem spod świateł, których???Cytat:
Napisał Gopcio
Starałem się dziś nie szaleć :mrgreen:
Może komuś się to uda otworzyć: http://Lopezius.fotosik.pl/albumy/431053.html bo jak nie to zaraz im chyba granat bez zawleczki wyślę :|
u mnie to samo - moge wpisać tylko 4 znaki kodu a potrzeba 5 albo czasem i więcej :cry:Cytat:
Napisał robak#21
kosiar - popraw to :!:
nono to samo ;//Cytat:
Napisał adamodg
sys ja bylem czarna gtv, przepraszam cie bardzo ale niewidzialem cie... :( a co do 1/4 to jestem za... spocik malina ale miejce docelowe mozna by zmienic badzmy tacy odkrywczy ;p
Mnie zadziałało :D
to wrzuc to jeszcze raz na rapida i podaj twój link i zobaczymyCytat:
Napisał M@T
te skałki po drodze po prawej stronie wyglądały ok ( za krakiem jak jechaliśmy ) tam na trawce można by się rozbic juz z kocykami i w ogóleCytat:
Napisał maffiu
sluchajcie ja cos pobujam sie po okolicy i sprobuje cos wymyslic madrego na nastepny raz ...
My w drodze powrotnej, zahaczyliśmy jeszcze o macugę i zamek na Psowej :wink: , wiecie ile tam krzyczą za parking !!! 6,50 za godzinę , chyba ich z deka poje..ało.
Tak że nstępnym razem to lepiej, jak chcemy inną miejscówkę, pojedziemy za Gopciem i zrobimy grilla w polu :lol: :lol: :lol:
Żartowałem :D (co do Gopcia)
Dobrej nocy.
Spróbujcie z tego linka:
http://rapidshare.com/files/114232993/krk.rar.html
Imprezka była przednia.
Fajnie, że do Ojcowa pojechało nas znacznie więcej niż poprzednim razem. No i nie pogubiliśmy się :)
Szkoda mi tylko przejazdu przez Skałę, bo ostatnim razem ludziom szczeny opadały na nasz widok, a to uczucie bossskie.
Heh Gopcio, to mówisz, że dałeś czadu? Lux, że nic nikomu się nie stało.
Szkoda tylko, że ten parking był zamknięty i przez to nie wszyscy zorientowali się gdzie jesteśmy, to przykre, bo pofatygowali się pewnie i kawał drogi, a tu ZONK... No a z pod Multikina wyjechaliśmy coś przed 16.
Dzisiaj po pracy wstawię pamiątkową fotę, ale od razu zaznaczam, że na zdjęciu brakuje kilku osób, bo niestety odjechały wcześniej, a my z Korczem jak zwykle zamykaliśmy peleton :D
Pozdrawiam wszystkich uczestników, dziękuję za mile spędzony czas i do następnego razu!
- Rafał
Ja sie dowiedziałem wczoraj gdzieś tak o około godz 14:40 że parking reala był zamknięty miałem pisać wam ale stwierdziłem że dużo osób już wyjechało i nie było sensu ,na kolejny zlocik to skocze do reala parę godzin wcześniej bo mam do niego 5 minutek i zobaczę czy będzie czynny
dokladnie spocik udany jak najbardziej...ja osobiscie bede sie staral byc jak najczesciej...pozdrawiam wszystkich i dzieki za mile spedzona niedziele w gronie takich maniakow jak ja :) he he mam nadzieje ze uda mi sie cos takiego zorganizowac ale w KIELCACH :)
Powinno być wszystko wreszcie uff ..... :wink:
http://bosniak.fotosik.pl/albumy/431082.html
Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych.
Bośniak.
Smiej sie smiej, mnie wtedy nie bylo do smiechu zaczolem sie smiac jak wyjechalismy na droge :lol:Cytat:
Napisał Lopezius
Co do tych zdjec od bosaniaka tylko 1 dziala reszta niet
Witam serdecznie! spotkanie mnie się bardzo podobało, bardzo mili ludzie oby więcej takich spocików!
Pozdrawiam!
to co panowie i panie, robimy za miesiąc też zlocik ? Ja proponuje aby ktoś już założył nowy temat i od nowa się wpisywać ;) :D mnie już od razu możecie wpisać bo na 100% jadę na kolejny zlot :) mam nadzieje że teraz będzie przynajmniej dwa razy więcej alf niż wczoraj
niedlugo tenasze co miesieczne spotkania stana sie slawne na cala Polske :D teraz bylo prawie 30 autek jesli sie nie myle to jak bedzie 60 to juz fajnie :D Ja tez sie juz zapisuje na nastepny :) Tylko moze jakis Organizator sie zadeklaruje ??
popracuj nad swoim kompem bo chodzi wszystko idealnie, sprawdzałem na dwóch niezależnych i chodzi bezbłędnie. PozdrawiamCytat:
Napisał Gopcio
a może jakaś inna miejscówka ?
Fajnie byłoby też gdyby termin kolejnego spotkania nie kolidował z F1 :P
Ja też jestem za kolejnym spotem, jednak nie wcześniej niż za m.in. 6 tygodni. Czyli np: 22 czerwiec, albo początek lipca, niestety wcześniej nie dam rady (28 czerwiec też odpada :/)
Pozdrawiam.
- Rafał
popieram dłuższą przerwę ( 6 tyg. ) bo z końcem maja jest impreza na pomorzu i tak od razu to by mogło nie wypalić ale końcówka czerwca jest IMHO ok
Jestem za, mam nadzieje ze uda nam sie zwerbowac jeszcze wiecej alf z CK ( wkładam za wycieraczki ulotki ale nic nie daja :( ) i zorganizowac cos u nas :))Cytat:
Napisał KINEUSZ
Dzieki za wczoraj bylo milo i sympatycznie pozdrawiam ! :)
Do Fotosika trzeba mieć niesamowitą cierpliwość i szczęście, dziś przetestowałem i udało się ściągnąć wszystkie :DCytat:
Napisał Gopcio
Bo trzeba wpisać tylko te cztery np. z kotami a reszty nie, też się zamotałem na początku :DCytat:
Napisał adamodg
Najlepsze jest to pierwsze zielono-żółte <skacze2>Cytat:
Napisał Kosiar
Dla mnie też końcówka czerwca lub początek lipca jest ok bo od 09-22.06.08 jestem w Grecji, więc nie bardzo dam radę dojechać :wink:Cytat:
Napisał adamodg
Może rzeczywiście chłopaki ze Swietokrzyskiego by coś zorganizowali tym bardziej, że jest tam resztka toru kielce to jakaś ćwiartka, albo mały OS?? Przełom czerwiec /lipiec też myslę że będzie dobry :lol:
A który z kolegów przybył na ten spot czerwoną 155? Niestety nie zdążyłem zamienić z nim ani słowa, mam nadzieję, że następnym razem nie zabraknie okazji.
Pozdrawiam.
- Rafał
czerwona czy bordowa z czerwonym zderzakiem?? hjehehe
Hehe. Nie pamiętam :oops:Cytat:
Napisał SYSUNIAdq
Pozdrawiam.
- Rafał
Czerwoną 155 był kolega larson66, jechaliśmy razem :)Cytat:
Napisał alces1
czerwoną alfa był ten kolega larson66 , ja tez byłem bordową alfa 155
Tak to Ja byłem czerwoną 155,następnym razem dla zmyłki przyjadę czarną 156 :mrgreen: .Tak poważnie to ja z natury nie jestem zbyt rozgadany wolę posłuchać lub poczytać co zręsztą widać po postach :D .Co do spotu jeżeli odbędzie się końcem czerwca lub początkiem lipca to niestety chyba nie dam rady,03.07 wyjeżdżam na długo oczekiwany urlop oczywiście do kraju gdzie nasze belunie czują sie najlepiej,czyli do słonecznej ITALI.Bedę pędził przez całe Włochy by na 05.07 dotrzeć na Sycylie 30 km przed Palermo <haha> ok.2300km.Myślę,że mne moja belunia nie zawiedzie i zawiezie na miejsce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał alces1
szkoda że nie mówiłeś ze w tej swojej 155 masz silnik 2,5 V 6 bo z chęcią bym zobaczył tak piękny silnik w alfie 155 , może następnym razem :)
skoro następny termin spotu to już okres wakacyjny to może gdzieś się wybierzmy np do Wisły?
Bardzo dobry pomysł :lol: :lol: :lol:Cytat:
Napisał Kosiar
EDIT: tylko termin wymyślcie bo jak co to mogę podjechać i popytać
proponuję 29 czerwca w Wiśle o godz 10 rano
czy mam brac urlop :P?? bo wiecie ja sie tego dnia urodzilem hehe :D
Dla mnie może być, będę juz po wczasach :D
no to nas 3 już jest :wink: