wielkie dzięki mam nadzieje ze już żaden fault nie będzie się palił:)
---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:18 ----------
a o której się spotykamy 18? 19?
Printable View
wielkie dzięki mam nadzieje ze już żaden fault nie będzie się palił:)
---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:18 ----------
a o której się spotykamy 18? 19?
punkt 19.00, kto sie spózni odlewa mi do baku 5l ON:)
i co z piątkiem?
Koledzy darujcie mi jedne raz was musze opuscic. Lecz jak chcecie zrobic spota to możemy u mnie, gdyż mam remont i potrzebuje rąk do roboty - gipsowanko, malowanko itp, jakby ktoś reflektował.
ja mogę być
co do gipsowania to mam dość jak na ten tydzień a malarz to ze mnie bardziej artysta:D
Czyli co? Jutro spot odpada? Może dałoby radę przenieść się do Rybnika lub Żor? :) Chętnie bym się wybrał pogadać z ekspertami o Alfach :)
ja też odpadam .... mam wieczorem parę spraw do pozałatwiania.
z mojej strony też dziś odpada
majster poślij mi na priva twój nr. tel. :) z góry dziękasss
Skończyłem, dopiero teraz posprzątane i moge lapka odpalic. Ale żescie nawalili postów przez te 2 dni co mnie nie było:)
kurde nie ma mnie w Wodzisławiu od zaledwie tyg, a nasz spocik w J-bie upadł ??
i jak majster w przyszły tydzień zamian miejsca stacjonowania na galerie J-bie(parking zewnętrzny)??
ps. w piątek już wracam z delegacji :D
Nie było mnie ostatnio na forum (robota i malo czasu). Patrze a tu wszyscy świętują:) Wolne sobie zrobili? Kiedy coś działamy?
Możemy i dzisiaj;)
no możemy :) jestem za ...
ps. grzesk masz może Fesa na płytce albo instalkę ? myślę że przydał by mi się ten program :)
coś sie znajdzie
w ten piątek mnie nie będzie, jest 04.05. czyli dzień strażaka, będę chodził bokiem a potem już wcale :D
a w ten piątek lub sobote będzie ktos z was???? dawno nic niebyło
no ja jestem nad morzem :) wracam z początkiem czerwca ...
Może zjazd w niedzielę ?
- - - Updated - - -
Okolice SWD i SJZ co Wy na to?
można by,nie widze problemu żadnego
jestem zaa ale przed 20:00 bo jedzie F1 :)
to dzisiaj czy za tydzień montujemy?
- - - Updated - - -
CZYLI ZA TYDZIEŃ ;] ktoś jakieś propozycje gdzie ? :)
Może spotkamy się najpierw na przeciw pks-u w Wodzisławiu a potem ogarniemy jakiś przejazd po okolicy? :)
ja jestem zaa, przez Wodzisław do Jastrzębia na parking Galerii Jastrzębskiej :)
na kozaku pomysł ;] to teraz organizacja ekipy i ogarniamy w niedzielę ;]
P.S Fire kozackie aluski masz ;]
też może być. dobra to ja zjadę z roboty dzisiaj i powysyłam pw do ludzi z okolicy, Pozdro
ok :)
i co jest z jutrzejszym dniem ?? jest jakiś spocik czy sprawa znowu przysycha ...
Witam ekipe. My Gliwice i okolice mątujemy za nie dłógo spocika. I tak se myśle może by się zmątować w większą ekipe i zrobić coś pomiędzy albo w połowie naszych miejscowości.
no można można coś w np. Rybniku zrobić :)
To trza tylko ustalić termin i kąkretne miejsce. No chyba że będzie ktoś z waszej paczki 23 lub 24 nad zalewm w Rybniku.
Tu taka sama cisza jak na Gliwice i Okolice. Cięszko coś się dogadać coś z wami alfaholikami.
tak tak też próbuje ruszyć kolegów i koleżanki, ale widzisz ... każdy ma to gdzieś !
Koledzy chcecie w Rybniku to macie: http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ii_2012_a.html
Już za tydzień nad zalewem będzie fajna impreza.
Teraz dupa bo euro jest ,bo studenci kończą sesję, bo jest ciepło i czasem też trzeba z rodzinką wyjechać a nie tylko spoty z alfaholikami.
Po wakacjach myślę że ludziom wróci ochota na cotygodniowe spotkania.
No nie przesadzajcie że co tydzień. U nas to raz na pół roku to już dużo a i tak nie przyjedzie więcej niż pięć aut. Hi hi masakra co!!!.
- - - Updated - - -
A na ten spocik 1-wszgo to ja też wpadne z kolegą z naszego forum.
O, jak będzie jakiś termin to i ja podjadę :)
a o 1.07 się pomyśli :)
Nie ma co myśleć trza być.