Tu będzie większa akcja i 2 Alfy KCH na pewno tam będą http://www.forum.alfaholicy.org/malo...itd_itp-3.html
Printable View
Tu będzie większa akcja i 2 Alfy KCH na pewno tam będą http://www.forum.alfaholicy.org/malo...itd_itp-3.html
he he jak zawsze 14-15 ,firmowa impreza w szczyrku,wiec lipa ;),ale jakiegos spontana np. pod starostwem moge zaliczyc w tygodniu kolo 17-18.00,kumpa moge przywieśc błedy pokasować jak co:P
dziś odpada ale w tygodniu czemu nie,tylko lipa tak na 2 alfy:P
Bedzie Ostro :D
A Ty Olkusz pisz u siebie a nie tu nam zasmiecaj temat regionalny.
Pisze do ajdacho bo nawet nie wiem co to za typek jest ale mnie wnerwiac zaczyna grrrrrr (nerw!!!)
Grrrrooozzzziiiccciiiiee miiii bóg mi świadkiem żem nie chciał niewinnej krwi przelewać ale sie kutwa doigraliście :viking:
a ten Preston czy jak mu tam jeszcze żona się nim nie nacieszyła a już wyrok na siebie podpisał:fight:
http://www.youtube.com/watch?v=wmAPJQh2Jik
ja sie w tygodniu chetnie dołącze, jeśli to będzie poniedziałek lub piątek :)
generalnie piatek może być,nie wiem czy koledze majkkel to odpowiada
odpowiada może być piątek
O której i gdzie myślicie o tym Chrzanowie? Bo jak mi godzina podpasuje to niech strace i też przyjadę;)
piatek kolo 17 starostwo?
No i jak? Będzie ktoś.
Sie nie pyta czy ktos bedzie tylko sie jedzie kolego i sie tam jest :D:D
Bynajmniej po 18:00 jak tamtedy jechalem nie było nikogo :D
Wiec raczej trzeba czekac na ta Sosine bo to bedzie bardziej realne ze ktos sie zjawi :D
Byłem tylko ja i culio jakoś przed 18 się zwinęliśmy
Ja pisałem i pytałem czy ktoś będzie ale nikt nie dał znać to nie jechałem. Jak bym wiedział to bym się pojawił.
hehe odgrzeje kokleta,spocimy co;)
Ja chętnie, dajcie tylko znać wcześniej i ja jestem:) Prestona może też wyciągnę z domu jak go żonka wypuści:P
Jak mnie (Qrdupel) Lotek wyciagnie siła z domu to tez sie moge zjawic :D
jo tyz byda:crazy_pilot:tylko alfe poskładam ,bo wczoraj w bolęcinie koło mi odpadło,dobrze ze tylko 40 na zegarach było,panowie jaki dzień wam odpowiada ,pisać bo mało czasu!
Mi bardziej sobota gra:) ale się dostosuje, a i Preston ja sobie nie życzę, ja sobie wypraszam;) konusie;)
dobra konusy;) sobota?
Pasi
mnie tyż :) może do tego czasu ktoś jeszcze wpadnie ? Andy ? Markus ? Natis? Matti ?
a jaka godzina?
hm to może zaproponuje 18?
Ja jutro niestety jednak nie moge:( sobie kuwa wymyślili że mało węgla i mój oddział cały w sobote do pracy bo fedrujemy na 3 zmiany. Przepraszam. Gdyby ktoś reflektował to ja w niedziele już na pewno mam czas.
jak dla mnie to może być tez niedziela nie wiem jak inni
Inni to jak widać śpią;)
spot zajebisty :) hehehe dzieki! :)))) hehe
ja znowu kokleta odgrzewam ;) ,panowie wybiera sie ktoś na alfacity,można na jedno a... jechać wyjdzie taniej ,chyba ze bedzie duzo chetnych hehe
Witam Panowie!
Zrobie małego offtopa, ale mysle ze ludzie z Chrzanowa mogą coś polecić.
Bella złapała pierwszą większą awarię - padło sprzęgło.
Czy moglibyście polecić dobrego mechanika na naszym terenie, który dobrze wykonałby robotę?
Zastanawiam się nad WIPEXIMem, co sądzicie?
Z początku myslałem zabrac sie za to sam ale jednak oddam w rece kogos kto ogarnie temat od a do z.
z góry dziękuję za pomoc.