Nie wiadomo czy to nie będzie rajd zimowy. Bo jak na razie zima trzyma się dobrze a na spocik zawsze chętnie wpadnę pierwszy weekend jak najbardziej
Printable View
Nie wiadomo czy to nie będzie rajd zimowy. Bo jak na razie zima trzyma się dobrze a na spocik zawsze chętnie wpadnę pierwszy weekend jak najbardziej
Dobrze że w końcu ktoś się tym zajął... ale mogłeś się trochę wcześniej ruszyć jednak bo już bym sobie chętnie letnie koła wrzucił
Też zacząłem u nich robić, wydają się być w porządku
Cześć
Może ktoś z Wałbrzycha obadać tą brykę http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-des...C27148964.html
Jest na sprzedaż od pół roku i nikt jej nie chce. Jak ktoś zna ten samochód to proszę niech coś napisze:cool:
Dzisiaj polatałem po Wałbrzychu i widziałem czerwoną Alfę Gt Q2 zaparkowaną na osiedlu, może to kogoś z forum ?? jak na razie to chyba jedyna GT jaką widziałem w okolicy, no prócz mojej własnej hehe
Marconi - ta czerwona GT Q2 nie jest z forum ;) A jej właściciel ma też czarną brerę zaparkowaną zwykle obok GT ;)
No, fajna jest też mi się strasznie podoba, pasują do niej te fele z Q2 ;) I zawsze zadbana i czysta jeździ zresztą jak i brera
A co z tym spotem miało być ciepło który to obiecywał? Chyba aleks ze Świdnicy niech sie teraz tłumaczy. A propo alfy to przecież pisze że sprowadzona to jak ktoś może znać jej historie w kraju
Dzisiaj na Rondzie w Wałbrzychu widziana Gt, taka jak moja :) pomachane i odmachane :cool:
To ja byłem kolego ;) Aż się zdziwiłem, nigdy wcześniej nie widziałem czarnej GT w Wałbrzychu :D Szczerze mówiąc to aż odetchnąłem z ulgą jak zobaczyłem że DSW a nie DB :D
No tak, pewnie chcesz mieć jako jedyny czarną Gt w Wałbrz :D Ja jak na razie mam jedyną GT w Świebodzicach :D
to są ludzie którzy robią co chcą z bellami moją znają od podszewki nikomu nie ufam tylko im i kuczyńskiemu na gagarina
- - - Updated - - -
lachowicz to paproch nie do alfy, tylko moto ital i kuczyński na gagarina
- - - Updated - - -
e romeo nie chcesz kilku części do swojej belli?
Koledzy zima już chyba nie wróci czas się spotkać w wiosennej aurze . Jakieś propozycje na miejsce z grilem ? Flatbeet wspominał coś o Jedlinie myślę że ten weekend byłby dobry czekam na odzew:)
Może niedziela ?
Ja ogólnie jestem jak najbardziej na tak tylko że raz - na parki linowy nie wejdziemy http://czarodziejskieliny.pl/ bo sezon zaczynają dopiero 27go kwietnia a dwa że.. prognozy na weekend są póki co takie se :/ z tematem proponuje wstrzymać się do środy, zobaczymy jakie wtedy będą prognozy pogody i jeśli w miarę ok to ruszę z osobnym tematem związanym z tym grillem :)
Wiadomo że zima już nie wróci ale jak mam stać w deszczu lub marznąć przy mniej niż 10 stopniach to to sie tez mija z celem :p zatem wstrzymajmy sie jeszcze 2 dni z decyzją :)
a wstępnie kto chętny ?
Ja ;)
I ja! Tylko nie dwa najbliższe weekendy!
Na razie pogoda ok tylko nie wiadomo co będzie w weekend ? zobaczymy co będzie a gdzie ci alfiści z okolic?
nie ma sie oc sugerować tym jak jest dziś tylko trzeba patrzeć na weekendowe prognozy a te póki co są słabe - 6/9 stopni i możliwy deszcz. jak dla mnie chyba jednak ten weekend odpada ze względu na pogodę właśnie. I sam sie zastanawiam gdzie ci wszyscy lokalni Alfaholicy sie podziali....
Są...są...:)!Ja tez jestem za jeśli mi nic nagle nie wyskoczy to chętnie wpadne,tylko żeby pogoda dopisała...!
Wysłane z mojego Nexus 4
jak będzie pogoda to będe
na razie trzeba się wstrzymać bo prognoza marna ale niedziela może być ładna choć trochę chłodniejsza. może Walim podobno jakaś popularka się szykuje? (KJS) albo moto hałda w Wałbrzychu miłośników motor sportu zapraszam
Ja bym był tez bardziej za niedziela...!
Wysłane z mojego Nexus 4
I co panowie pogoda była całkiem niezła a Alf jak na lekarstwo sorry widziałem jedna przed sztolniami Włodarz pozdro dla wszystkich może jak będzie 35 stopni ciepła to ktoś zdecyduje się przyjechać na mały spocik:)
Panowie słyszeli kto żyw jutro o 18.00 zalew Witoszówka w Świdnicybo widziałem na innym temaci że coś się szykuje . Może będzie więcej chętnych:cool: POGODA zapowiada się całkiem fajnie i może wreszcie umuwimy się na jakiegoś grila.
Pany pobudka wiosna się zaczęła
To jak mały spot nad zalewem aktualny;] ?
ja będę na bank
tak, 18.00 :)
Też będę:D zarezerwujcie mi miejsce na parkingu:D
Pozdrowienia dla alfaholików poznanych dzisiaj nad zalewem ;)
Również miło było poznać ! :) W sumie to miałeś kolego szczęście że jeszcze nas zastałeś bo zajechałeś chyba gdzieś koło 19 dopiero, mogło nas już nie być :P frekwencja dziś dopisała, w sumie jak dobrze liczę to było 6 aut ! dobry prognostyk przed kolejnym spotkaniem :D do zobaczenia !
Fajnie było was poznać panowie;] autka mamy zacne;p nie spodziewałem się takiej frekwencjiXD jeszcze raz dzięki i do następnego razu, może w większym gronie :) pozdrawiam
W ogóle to przypadkiem nad zalew wjechałem bo wracałem już do domu, nie spodziewałem się że was tam zastanę ale za to miłe zaskoczenie ;)
Jakieś foto naszych aut by się przydało ;)