ja w piątki wieczorem śmigam modelami;)
Printable View
ja w piątki wieczorem śmigam modelami;)
To chyba wygląda na to, że najlepiej jak poczekamy na koniec sezonu urlopowego. Tak, żeby było nas więcej. Zrobimy spot na koniec sierpnia lub z początkiem września.
Witam,
Kilka dni temu zakupiłem Belle 166 wymarzoną i mam mały problem z ics-em. Mianowicie radia mi nie pokazuje a widziałem że kable są poodpinane i trzeba je podpiąć pod Icka. Chciałem wyjąć ics-a tak jak opisywali inni użytkownicy na forum lecz tylko jedna strona mi wychodzi a druga nie... Moje pytanie czy ktoś z was wyciągał Icka i mógłby mi pomóc za przysłowiowego czteropaka piwka:D Pozdrawiam
Witam nowego kolegę
To była mila część postu :sarcastic: a teraz ta gorsza ;P
Zły temat sobie wybrałeś dla tego postu ;)
Pogadaj z Alfaholiczką NeroVolcano posiada 166 i też jest z Ząbkowic może ona lub jej druga połówka Ci pomoże za przysłowiowego czteropaka.
pozdrawiam
Zapisywać sie na fajna imprezkę
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...a_oglosic.html
termin odległy,ale można juz myśleć nad nim
A może by jakieś zakończenie lata zorganizować:confused:
Toć jasne ze tak :)
Jestem za
Propozycje ? :D
Może tu http://kregle.opole.pl/
Więc dwóch chętnych mamy ;) Who's next?
Dwóch hmm malo:) ale pewnie sie powiększy ekipa jak sie wakacje skończą.Ale myślec tez na Jelonką<Jelenia Góra> to wystawimy swoja reprezentacje do zawodow sportowych.
Ja chętnie wybiorę się na ściankę lub na kręgle :)
Witam wszystkich po wakacjach.Jestem za,mogą być kręgle lub ścianka,z tym że kręgle miały większe wzięcie i było nas więcej.
Dla mnie obojętnie:) może być i to i to.
Więc jaki termin? Jak komu pasuje? Ja stawiałbym na jakiś piątek lub sobotę.
Raczej sobota, choć piątkowy wieczór też nie jest złą opcją :D
To co Panie i Panowie- piątek wieczór, kręgle?
Ja odpadam w ten weekend.
Ja odpadam w następny, chyba że w niedzielę. A później jestem dyspozycyjny. Więc dostosuję się do większości.
Może nie do końca w temacie, ale czy ktoś zamawia kubek i zestaw piśmienniczy? Jeśli tak, to chętnie podłączyłbym się aby podzielić na połowę koszty wysyłki. Jest ktoś chętny? Rozliczymy się na lokalnym spocie.
Ja zamówiłem zestawy dwa, dogadamy się
jeśli jest możliwość to też się zapiszę na zestaw dł/oł czerwony.
Dla mnie jeden kubek :)
Ok, zapisy do poniedziałku, potem robię nowe zamówienie. Mam nadzieję, że wystarczy mi kasy z konta na to wszystko :D I że wszyscy zdążą. Pozdrawiam
To co, może jednak uda się jakiś spot ukręcić? Co Wy na to? Może przyszły weekend? Albo jakiś spontan na najbliższą niedziele, po zakupach i kościele? :)
Ok, zamówienie poszło, zapłaciłem za wszystko. Jak przyjdzie paczka, to dam znać
Proponuje zatem kręgle 13 października(sobota) powiedzmy o 19.00. Chętni?
Chętni :)
Tak, ja przyjadę. W Szarej Willi?
też zagram