nie ma problemu napisz tylko kiedy i gdzie:)
Printable View
nie ma problemu napisz tylko kiedy i gdzie:)
moze jakos w niedziele ja mieszkam na 1000 lecia podaj gdzie to podjade
moj nr 512456761
dzis zakladam czujnik od GREGORA za 2 dni zobacze efekt G ... narazie dzieki
mam nadzieje że będzie teraz ok
PZDR
Podłącz pod kompa i zczytaj błędy
cholerka 2 dni bylo dobrze ale trzeci znowu to samo juz sam nie wiem
- - - Updated - - -
i zas 60 dyszek w plecy
Grudziądzanie :)
Może jakiś spocik? Bo stypa zaczyna się robić, trzeba by zwerbować kilku nowych :D
Kiedy jakiś Spot?
Może spot Alf na Alfie/ ? Na górnym parkingu w wekend?
Myśleć co i jak i pisać mi tu :)
Przy okazji, ktoś z okolic wybiera się na forzaitalia?
Ja chętnie wpadnę, na Alfę albo jakieś kręgle :) jednak w razie co będę samochodem zastępczym, bo zabrałem się za poprawianie konserwacji w belli :)
Może i ja kiedyś wpadnę na spocik oczywiście jeżeli nożna :) Iława się kłania, a niestety tutaj cicho. Narazie jeszcze pracuje nad alfa. Mocno by się wyróżniała na tle waszych slicznotek :)
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
ja jestem ZA piątkiem albo sobotą :)
To dajcie znać gdzie i kiedy to tez zawitam :D
No ja niestety w ten weekend odpadam... W sobotę mam trochę do podłubania, a w niedzielę rocznica ślubu, więc nie ma opcji...:P
I jak ze spotem?
Witajcie, może jakiś spocik ktoś organizuje w Grudziądzu?
Hej, z tego co wiem, to Marta chce zorganizować kulig tam gdzie zawsze, ale czeka na trochę śniegu, bo w błocie to niezbyt przyjemne :P
To dajcie mi znać jak coś tam ogarniecie bo z chęcią bym się pochwalił moją Alfą 147:D
Ło :P
To ja też pochwalę się wtedy nowym zakupem, bo nie wiem czy ogarniasz, ale trochę w naszej rodzinie Alfistów się pozmieniało :D
Właśnie nie do końca bo coś umilkło na forum:P
Ty się Mask lepiej pochwal tutaj albo z fotami w przedsionku. Nie każdy Grudziądzanin miał szansę oblukać, a każdy ciekawy :P
Jakiś spot w święta? :)
Co do spotu też z chęcią zawitam tylko dajcie znać gdzie i kiedy:D
Chciałbym wierzyć, że się uda - ale teraz to już chyba w poświąteczny spot? :D
Hejka
Jeśli termin będzie dogodny to mogę również podjechać... Spotkać się zawsze warto... :cool:
Coś tam się planuje, wstepnie na tą niedzielę po poludniu. Jak ustalimy coś wiecej to bedzie informacja :)
Ewentualnie pojawia sie inna opcja, bardziej rozwojowa czyli nastepny czwartekspotkanie w Toruń- Copernicus.
Witam was, również CG, jak na razie świeżo po zakupie ale piszcie jak coś będziecie organizować ; )
Witam, potrzebuje pilnie podłączyć moją 147 pod kompa w CG bo mój coś nie trybi.
PZDR
Jeśli chciałbyś zczytać błędy albo odczytać jakieś parametry, bez logów to mogę pomóc. Nr do mnie pewnie masz, nie zmienił się :)
Fucel, Mask, ja. Każdy z nas może to zrobić :D
Hej. Ja reprezentuje CWA ;) także gdyby ktoś, coś... to piszcie.
CNA też pozdrawia :)
No to może na spotnanie za Tydzień spot w Grudziadzu?
Chętnie zalezy kiedy bo bd w Polsce dopiero w przyszłą niedziele ;)
Wstępnie pisze się na spotkanie - akurat sobotę mam wolną ;)
Witam, mam takie nietypowe pytanie czy może ktoś z CG miałby na pożyczenie sprawny przepływomierz do AR 147 1.6 120KM? Bo auto się dziwnie zachowuje a mam podejrzenia że za tym stoi przepływka.
Grzegorz, a próbowałeś jeździć na odłączonej przepływce?
Jak odłączę przepływke to jest jeszcze gorzej bo zaczyna falować na obrotach i od razu wyskakuje błąd silnika, a z podpiętą przepływką to jak wrzucę jedynkę i puszczę sprzęgło to zachowuje się jakby zaraz miał zgasnąć, a jak już ruszy i dodam gazu to tak jakbym miał załadowany samochód na full i jeszcze trochę więcej.
Mam od 2,0 przepływkę,ale podaj nr jaką masz teraz - może przypasi
tez mam "jakieś" przepływki, ale nie całe z obudowami tylko wkłady,. trzeba by rozebrać i sprawdzić numery