Ja też jestem chętny na bluze z kapturem i czapkę.
Printable View
Ja też jestem chętny na bluze z kapturem i czapkę.
no i będzie coś tego? Wiosna już za oknami (od dzisiaj ale jest) i przydało by się wiedziec czy i na kiedy te wiosenne kurtki będą? Ja jestem zdecydowany przynajmniej na 1szt może dwie jak będzie szybko.
wiem że to sie przeciąga niemiłosiernie ale nadal nie mogę dodać całej odzieży wiosennej do sklepu, czekam aż producent udostępni mi taką możliwość w naszym sklepie z koszulkami na ich stronie, mieli mi to zrobić w tym tygodniu a nadal tego nie mam. właśnie wysłałem maila z przypomnieniem i liczę na to że w przeciągu 2/3 dni będę mógł przygotować dla Was całą ofertę.
Czekamy :(
czekam zwłaszcza na czapkę
Dziś wreszcie dostałem informację że do piątku będę już miał wszystkie interesujące nas ciuchy w sklepie więc przez weekend przygotuję ofertę i od poniedziałku ruszamy ze sprzedażą :) :)
Zniknęły longsleevy i bluzy ze sklepu :)
bluzy z kapturem pojawią się znów, takie jak były już raz sprzedawane przez forum. longslave się słabo sprzedawało, zrezygnowałem z tego :P
Co z polarami dla dzieci ??
a gdzie sa te nowe koszulki??
Dlaczego żeby się zarejestrować w sklepie trzeba wyrazić zgodę na przetwarzanie informacji?
Nie wiem, nie ja zakładałem ten sklep od strony technicznej. Sklep istnieje od marca 2010 roku, w tym czasie sprzedało sie ponad 300 koszulek klubowych i nikt nigdy nie uskarżał sie na działanie tego sklepu więc chyba nie ma problemu. Ale pytanie które zadałeś mogę postawić producentowi, jak mi coś odpiszą to dam znać.
----
a oto i odpowiedź
"Aby wysłać maila do klienta na adres, który podał to musimy z niego skorzystać a jeżeli nie jest to adres dostępny publicznie to taka forma przetwarzania wymaga zgody - to zresztą tyczy się również pozostałych podawanych danych. Podkreślam, że wyrażenie zgody w tej formie nie zezwala nam na udostępnianie tych danych osobom trzecim i odsprzedawanie ich dalej czego nie czynimy.
Pozdrowienia dla grona forumowiczów.
Paweł Adaszak"
co do pasków na kurtkach to reszta się myli te poziomo są prawie ok bo ja bym jeszcze je przestrzelił pionowymi,ale i tak eis zapisuje na shoftshell,mimo iż dostawa bd 4 dni po terminie na który by się przydał
Gdzie można znaleźć tabele z rozmiarówką T-shirt-ów i polo?
http://xt24.eu/faq/ Tabele rozmiarów z tym żeee.... polówek tam nie ma :P
A ja mam pomysł na nową serię koszulek ;) "F*ck ecology". Może być?:cool:
Wzory na koszulkach takie jak:
DPF OUT!
EGR OFF!
Jak znajdę czas to posiedzę nad grafiką.
Jeszcze tylko fajne hasełko nt. klap wirowych i sukces marketingowy wśród Alfistów murowany. Samo życie:P
Ktoś może pochwalić się real foto bluzą z kapturem oraz softshell'em.
Ciekawy jestem jakości wykonania , jakieś opinie ?
podłączam się pod prośbę.
podeślijcie foty jakieś!
Powiem tak - zdjęć nie mam ale przez ostatni rok trochę się tego sprzedało i jeszcze nikt sie nie żalił co do jakości. Na prawdę nie wybieramy pierwszych lepszych firm z brzegu :)
Wczoraj do mnie przyszła paczka z 2 kurtkami Softshell. Dla mnie i dla mojego lubego. Obejrzałam dokładnie, centymetr po centymetrze. I powiem tak, jak dla mnie, są porządnie wykonane. Zamówiliśmy dla mnie czerwoną z haftem w rozmiarze XS, niestety okazało się że przytyłam i jest przy mała. Jeśli był by ktoś chętny do nabycia damskiego czerwonego Softshell'a w rozmiarze XS lub wymiany proszę o kontakt.
P.S. Zrobię zdjęcia i postaram się jak najszybciej wkleić, tylko z góry uprzedzam mogą być nie najlepszej jakości bo robione telefonem.
Na prośbę kilka fotek czerwonego softshell-a. Wypróbowałem, fajnie się nosi, nieprzemakalny.Załącznik 109066Załącznik 109067Załącznik 109068Załącznik 109069Załącznik 109070
Witam,
Czy ktoś się orientuje czy w najbliższym czasie będzie dostępna strona http://xt24.eu/sklep/Alfaholicy.org/
i możliwość składania zamówień ? Od jakiegoś czasu pojawia się komunikat że witryna jest aktualizowana do nowszej wersji.
Bardzo mi zależy by złożyć zamówienie i zdążyć przed świętami ;) :)
Ps. Jeśli powyższe pytanie zamieściłam w nieodpowiednim poście to z góry przepraszam :)
@flatbeet i co jakieś info w sprawie sklepu?
Dziękuje za pomoc i czekam niecierpliwie na jakieś wieści :)
Ps. A może znacie podobne strony? Bluza ma być prezentem choinkowym dla alfomaniaka :)
będzie tegoroczna edycja odzieży wiosennej ? Softshele itd ? Czy po prostu gdzieś przegapiłem sprzedaż normalną ?
odzież klubowa jest dostępna cały czas, tam gdzie zawsze :) - http://xt24.eu/sklep/Alfaholicy.org/
oooo :D czyli przegapiłem :D
a są gdzieś real fotki ? czy tylko te szkice ?
czyli w ofercie nie ma już tych bluz ? z paskiemhttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=128261&stc=1
tylko są te ?
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=128262&stc=1
jest jakaś szansa na te z paskiem ? jakaś edycja limitowana ? :D
Wszystko jest, bluzy z paskiem też, nie wiem jak Ty patrzysz ale na samym dole na podanej przeze mnie stronie widnieją owe bluzy :D
To co pokazałeś to softshell, też jest :)
źle napisałem :D chodzi mi o softshela z paskami nie bluzy - juz jak wysłałem to zauważyłem że zrobiłem błąd, otworzyłem okno edycji i zapomniałem.
Bluzy z paskami owszem są - ale czy są softshele z paskami ? Bo na stronie ich nie widze - i czy nie szykuje sie jakaś edycja limitowna. Chętnie bym przygarnął - ale z tymi paskami jak przy wiatrówkach czy bluzach - te softshele wyglądają ekstra. Bez nich już nie koniecznie
Softshell'i z paskami ostatecznie nigdy nie było bo na tych kurtkach nadruk jest haftowany i wykonanie takiego dużego haftu kosmicznie podniosłoby cenę. Na bluzach i na wiatrówkach jest nadruk folią ale jego na softshell'u sie nie da zrobić bo materiał pod wpływem temperatury wgrzewania nadruku mógłby sie odkształcić :) A zatem jest tylko to co widać w sklepie :P
Wyczerpałem limit pytań :D
szkoda - bo byłoby mega jak na tej fotce ;')
Chciałbym poznać opinię użytkowników nt. bluz softshell z klubowym nadrukiem. Jaka jest ich jakość, wytrzymałość, dopasowanie itp itd.