ja w razie czego tego mojego grilla też biorę
przypominam o zbiórce na BP w Dąbrowie o 9.30
to chyba z ustaleń tyle życze wszystkim szerokości i przyczepności
kanał 15 !
Printable View
ja w razie czego tego mojego grilla też biorę
przypominam o zbiórce na BP w Dąbrowie o 9.30
to chyba z ustaleń tyle życze wszystkim szerokości i przyczepności
kanał 15 !
No niby wszystko ustalone, ale nadal nie wiemy gdzie w Wiśle się spotkamy...
Pozdrawiam.
- Rafał
słuchajcie dzwoniłem do knajpy w Ustroniu czekam na ich zdjecia bo mają wiatę ale nie do końca zadaszoną :( powiedzieli mi ze za rozpalenie grill-a chcą 50zł i to tyle napewno każdy będzie chciał kupić se coś do picia itd. więc można u nich, co do Wisły to nie wiem co i jak bo tak jak wcześniej pisałem dawno tam nie byłem, myślę że Wisła nie jest aż tak duża by błądzić. Proponuję żeby spóźnialscy zostawili telefony na forum my je zapiszemy i będziemy dzwonić do was gdzie jesteśmy :)
Ja i kol adi599 spotykamy się w Skomielnej Białej o godzinie 10.30 tuż za światłami w stronę Jordanowa przy skrzyżowaniu drogi nr 28 t.j. Wadowice - Rabka z drogą nr 47 czyli popularną Zakopianką.
Czy ktoś z Małopolski pojedzie tędy? Moglibyśmy się spotkać i będzie nas więcej.
Pozdrawiam.
- Rafał
Alces1 słuchaj ja dziś jechałem do Bielska i wyjeździe wczesnej bo w Jordanowie są utrudnienia na drodze ruch odbywał sie wahadłowo ponieważ jest zmiana nawierzchni. W Suchej Beskidzkiej otwarli nowy supermarket też jest zamieszanie przy drodze głównej,ale tam nie powinno byc wiekszych utrudnien,poprostu masa ludzi tam sie bedzie krecic przez weekend bo nowy sklep wszyscy chca odwiedzic... Jeszcze niedziela więc nie braknie ''niedzielnych kierowcow'' wiec albo nadrobicie stracony czas albo wyjedzcie wczesniej tak o jakies 15- 20min. do zobaczenia.
Dzięki za info. A Ty się nie podpinasz pod nasz konwój :D?Cytat:
Napisał alfaholik-Bioły
Pozdrawiam.
- Rafał
Ja już jestem w Bielsku i jutro jadę z kolegą Pitus25 ... Więc się nie podepnę bo juz jestem prawie na miejscu...
nie alfaholik-Bioły jedzie ze mną bo już przyjechał do Bielska :)
Kurcze, ja niestety będę jutro bez radia :( CB radia :(
Pozdrawiam.
- Rafał
prosze dopisac jeszcze jedna belle :D moi rodzice tez jada na spotkanie alfistow :D swoja srebrna 156 :>>>
aktual
1.Kosiar
2.Gopcio
3.Korczu
4.Pitus25
5.Ferrari-1
6.robert domański
7.Krzysiek866
8.alces1
9.M@t
10.jarek0203
11.Lopezius
12.szelma40
13.currahee ( 99% )
14.t.o.mek
15.penny21
16.peteja43
17.alfaholik-Bioły
18.gonzo
19.mariusz
20.Fred & Kate
21.rafal_1974
22.adi599
23 i 24 Rafał ( 2 x AR )
25.patryk_wey
26.ada$
27.Roben
28.robak#21
29.csscss ( 99% )
30.karooluss
31.mojax
32. no i ja
33. i jeszcze rodzice Korcza :D
34. lukas_ps86
35.koleś namówiony przez Kosiara ( nie na pewno )
36.koleś namówiony przez penny21
37.koleś namówiony przez Krzysiek866
damy rade :wink: aha i najprawdopodobniej bede najbardziej ubłoconą alfa jutro :roll: :mrgreen:Cytat:
Napisał alces1
o Jezusicku! Tyle autek! Toć na zlocie będzie 70 :P a my mamy na spociku 36 sztuk! :DDD
Mnie też można dopisać :) , miałem troche oporów ale dzis zdecydowałem, że tez się wybiore. Stawie się na BP w DG.
Mam pytanko do miejscowych, czy to ta stacja??? stacja "H"??
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=s...sId=&x=73&y=11
pozdro :wink:
dopisałemCytat:
Napisał lukas_ps86
nie wiem czemu w zumi jest błąd ale BP jest w miejscu stacji "I" ul. Majakowskiego na przeciwko targu, zaraz za światłami
jak by co tel. 792235831
skoro nikt nie podał nawet propozycji jakiegoś miejsca już w samej Wiśle więc tak jak pisałem znalazłem ( tak mi się przynajmniej wydaje ) kilka miejsc
1 , 2 i 3 wygląda mi na jakieś parkingi
a 4 to jakiś stadion więc powinno być koło niego miejsce żeby się zebrać
http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2008/07/2.jpg
1,2,3 mozna zapomniec bo to parkingi platne przy glownej drodze wiec będą pełne. A co do 4 to o ile pamiętam to za maly plac na tyle aut
fred
Mi wydaje się to całkiem sensowneCytat:
Napisał Pitus25
do tejpory mnie korcilo , teraz sie zdecydowalem :D
naprawdę jeśli chodzi o Wisłę to nie mam pomysłów
moje zdanie - żeby już na siłe nie szukać miejsca na zbiórkę w Wiśle to chyba najlepiej będzie jak wszyscy zbierzemy sie przy tym Mokate i już bo nawet jak ktoś jedzie od strony Wisły to dołoży tylko jakieś kilkanaście km więc nie dużo
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...type=3&scale=4
( po lewej stronie, przy trzecim oznaczeniu drogi 941 )
aha - alces podaj mi twój nr to będę cię informował jak by co
ja mam nr kom alcesa wiec spoko
szerokości i przyczepności
wiec do zoaczyska widzę że pogoda jest ok więc pewnie będziemy siedziec nad Wisłą w Wiśle lub nad wisłą w Ustroniu
Chłopaki było cool! Naprawdę rewelka, więcej tzn zdjęcia umieszczę jak się ogarnę:)
Pozdro!
Rav
nooo bylo super :mrgreen: przejazd przes ustron w kolumnie to byla maskara :wink:
p.s.
najwazniejsze ze moja dziewczyna zachorowala na nastepna alfe :mrgreen:
156 :twisted:
wiec jesli ktos bedzie sie pozbywal, przygarne... oczywiscie w gre wchodzi tylko i wylacznie v6 :wink:
mi też się podobało :) czekam na fotki i filmiki :) dawajcie co macie :) może by tak nowy temat załozyć :>>> relacje ze spotów i zlotów :)
Było super jak zwykle <haha>
Hej!
Dzięki za mile spędzony czas! Było super! Kolumna aut i miny przechodniów BEZCENNE!
Za chwilę będziemy wrzucać zdjęcia.
Jest utworzony album -> http://www.forum.alfaholicy.org/album_cat.htm?cat_id=72
Do niego wrzucajcie foty by nie zaśmiecać forum :)
Pozdro
Kate & FRED
oj było nas trochę :mrgreen: :mrgreen:
pozdr
Było super i warto było przyjechać to 130km. Podobał mi się przejazd przez Ustroń i miło było też poznać osobiście forumowiczów. Aby więcej takich spotów.
Było zajeb......... ;)
Mój pierwszy i na pewno nie ostatni zlot.
Pozdrawiam!!!
Naprawdę było zajefajnie...teraz tylko bezcenne wspomnienia i czekamy na następny zlot :mrgreen:
Mam nadzieje że wszyscy cali i zdrowi już w domach. Pozdrawiam i do następnego.
HaHa dojechalem caly :D tym razem nic mi sie nie przytrafilo :D Bylo ZAJEBCZASCIE !!!! Fakt Kolumna byla super :) te spojrzenia ludzi ahhhh, powrot tez niczego sobie, jak sie na 2 pasmowce w 3 jedzie :lol: :D :lol:
ps: zdjecia dodam jutro
Na wstępię chciałem podziękowac wszystkim uczestnikom SPOTU W WIŚLE
BYŁO ZAJEBIŚCIE !!!!!!!!!!!!!
I dziękuje peteja_43 i jego żonce za kiełbaski uratowali nas od głodówki hehe
Dzięki FREDOWI za próbe podłaczenia mojej Alfiki pod kompa.
I oczywiście wielkie dzięki całej ekipie z Rybnika i Wodzisławia i Jastrzebia za przybycie na spocik. No to na tyle było zajebioza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witam
dziesiaj jadąc z rodzinką w kierunku bielska konkretnie do szczyrku natknąłem się na kilka Alf jadących na zlocik , niestety nie wiedząc wcześniej o zlocie nie miałem go w planach , ale jazda z chłopakami z będzina i okolic była miła
może kiedys uda się umówic bo mam kumpla który też chętnie by pojechał swoja 156 na taki zlocik
pozdrawiam
kolega rafalbedzin to ta srebrna 166 po drodze ?
pozostaje Ci tylko żałować bo było oczywiście suuuuuuuuuuuuuuuper
no może oprócz tych koreczków :P
Mam chwilkę więc piszę :)
Szczerze powiedziawszy to nie spodziewałem się że będzie aż tak fajnie, nie watpiłem tylko że ludzie są cool i to akurat sprawdziło się w 100%:) Fajnie było Was wszystkich poznać, posiedzieć z Wami chwlkę i pogadać o wszystkim.
Po zlocie podobało mi się jak z kolegami z 156 JTD i 166 2.5 pogonilismy jakiegoś paska - dumę niemieckiej motoryzacji, jeszcze raz dzięki i mam nadzieje że się znowu szybko spotkamy.
Pozdrawiam!
mimo ze alfista jestem od miesiaca to i tak bylo w pyyyyyyytke z wlaszcza kolumna... to byol cos ,pzdr dla wszystkich, swiezak gt
Świetna zabawa 8) Pozdrawiam i do następnego
tak dokładnie to byłem ja 8)Cytat:
Napisał adamodg
następnym razem na bank się zjawię