Ja też się melduję, dzięki wszystkim za udany weekend i do zobaczenia :)
Printable View
Ja też się melduję, dzięki wszystkim za udany weekend i do zobaczenia :)
Dotarłem do domu, padam na pyska idę spać, to chyba świadczy o wyczerpującym weekendzie.
I my dotarliśmy - Dzieki za super wekend , i w szczególności za uridzinowy spacer LIGARA !!!! do zobaczyska:)
Odlot - chyba wiecej nie trzeba dodawać :d dzięki wielkie widzimy się za rok :)
My dotarlismy kolo 15, ale dopiero teraz moge trafic w odpowiednie klawisze ;) Jak zwykle bylo w pyte, gdyby tylko nie ten mega kac. Dzieki wszystkim za gruba impre i co zlego to nie ja (zreszta niewiele pamietam)
Również wszystkim dziękuję za super wypad, szczególnie Misi, Karolinie i Socikowi za wspólny sobotni wypad i jeszcze raz osobno Socikowi, za "niezażyganie" w sobotę w nocy podłogi pod którą znajdowało się moje łóżko piętro niżej :) Pozdrawiam wszystkich Marcinów !!
Do następnego
Było zajebiście :)
Dla nas krótko, ale i tak zajebiście ;)
Podziękował serdecznie :)
Rutyna dawaj zdjęcia :D
Kolejna edycja dobrze spędzona :) podziękowania dla organizatorów i wszystkich uczestników :) było meeeegaa ;)
My juz też w domku ,wielkie podziękowania dla organizatorów za ogarnięcie całego nie zapomnianego zlotu:) naszym tancerzom za super pokaz tańca ,za nocne przejście drogi krzyżowej :D a całej reszcie towarzystwa za bardzo miły wieczór ,pozdro i do następnego
Nasz powrot tez minal bez problemu :D Dziękujemy organizatorowi za ogarnięcie takiej udanej imprezy, ekipie tratwowej za udane popołudnie na wodzie, Slavikowi ze nie rozwalił mi golfa na przystanku ;), Madmaxom za udane wymiany piwne, Bogusi za to że chciało sie jej tyle do Nas jechac ;P, Weroniczce za powożenie moja dorozka jak ja nie byłem w stanie i poratowanie mojej jakze trudnej sytuacji finansowej ;), Żuwikowi za udane zdjecie na łajbie, Wojtkowi za podwozke tu i tam zebym sie nie nachodzil za duzo :D Ogolnie wszystkim dziekujemy za mega udany wypad i chyba nie jestesmy w stanie kazdemu podziegowac osobiscie wiec jeszcze raz wielkie D-Z-I-Ę-K-U-J-E-M-Y!!! I do zobaczenia za rok w tym samym miejscu (tylko trzeba nakręcić Ligarka żeby się nie rozmyślił :P Pozdrawiamy - Mwowry i Paula ;)
Kilka fotek nadających się do publikacji :D
Załącznik 71677Załącznik 71678Załącznik 71679Załącznik 71680Załącznik 71681Załącznik 71682Załącznik 71683Załącznik 71684Załącznik 71685Załącznik 71686Załącznik 71687Załącznik 71688Załącznik 71689Załącznik 71690Załącznik 71691Załącznik 71692Załącznik 71695Załącznik 71696Załącznik 71697Załącznik 71698Załącznik 71699Załącznik 71700Załącznik 71701Załącznik 71702Załącznik 71703
Ja w imieniu Loli i moim chciałbym podziekować organizatorom i wszystkim uczestnikom za super zabawe. Było w pyte jak to mówi Hubert U :D
Ja też w imieniu Kasiu dziekuje ze pozwoliliscie jej umyc szklanki :laugh: jedziemy za rok na 100%:)
to czas na mnie,
ja chciałem podziękować wszystkim razem i każdemu z osobna za przybycie bo to Wy tworzyliście atmosferę tego zlotu.
Personalnie dziękuję:
Eli i Magikowi za ciągłe telefony jak daleko jestem jadąc w czwartek. Za "Zimnego Lecha", bułkę z serkami i towarzystwo przy winie ;) za poratowanie w chwili grozy monetą na myjce
Maryli i Markowi za ciasto - nie wiem kto robił, które ale było wyśmienite.
Sabinie i Erikowi za wypad na foty i jeszcze raz Erikowi za wspólny powrót po winklach z Niedzicy za co przepraszam Elę i Magika.
Całej czwartkowej Ekipie że mnie zlinczowali że mnie nie było kiedy to oni już byli ;)
Kasi (Venomowej) za ból głowy w sobotę.
Kasi od tego co napisał post wyżej :P że pozmywała szklanki by w sobotę było z czego pić ;)
Markowi i Sołtysowi (może pominąłem kogoś to przepraszam) za ogarnięcie baraniny.
Ligarowi za ogarnięcie tego zlotu od noclegów, przez barana i całą resztę.
Adyenie i Rydzowi oraz Ligarowi za wspólny powrót w niedzielę.
o tych co zapomniałem niech się dopomną to zedytuję post. Jeszcze raz wielkie dzięki całej reszcie. I pozdrawiam Marcinów :D
Mrutyś...
A Krusz, to jest Erik, Eric czy Eryk :D
Zdjęcia moje wklejaj z Twojego aparatu :D
Mrutuś .....
Noo-Magik ma rację - wrzucić jakieś foty ;) tyle się biedny na gonił z tym twoim aparatem a tu nic :(
Trocha fotów łodymie,takie tam tego i tak dalyj:
https://picasaweb.google.com/1142028...LzEpPnv59GptAE
ło mie żeś zapomnioł :P nie wiem za co ale jednak :P
Dziekuja Kati i Adzie że mie do pokoju zaniosły jak żech sie łozar.
Ja się nie odważe wymieniać każdego z imienia - bo musiałbym wszystkich wymienić, i to po kilka razy :)
Dzięki wszystkim, za niesamowicie spędzony weekend, żałuję, że musiałem wcześniej wyjechać bo słyszałem, że było wesoło ale... "Ale i tak jest zaaajeeeebiiiiiście" :D
Cytat:
A Krusz, to jest Erik, Eric czy Eryk :D
A to jest jakaś różnica? :D - Teoretycznie to pierwsze :) w praktyce starczy Krusz :D
Cytat:
Noo-Magik ma rację - wrzucić jakieś foty ;) tyle się biedny na gonił z tym twoim aparatem a tu nic :(
Ja bym uważał z takimi proźbami, bo się spełnią :)
Krusz - Pozdrowionka ;-)
O ile mnie pamięć nie myli to ty też miałeś aparat .
Wrzuć jakieś zdjęcia ;)
R.Y.D.Z.U ale z tym photoshopem na 26 zdjęciu się postarałeś
przecież tam nigdy nie było żadnej poŁówki :lol:
to chodziło o POŁÓWKĘ, a w zasadzie o krowę czyli 0,75 l :D
Ale to tą specyficzną połówkę ukrył Rydzu, co Ligar ją przyniósł i co była z przemytu nielegalnego spirytusu metylowego z terenu Czech do Polski :P
To po tym spirytusie jej nie widać, hehe
Info na priv
Kończmy i chodźmy do domu bo się ściemnia...
Tekst zlotu:
"Zrób dzióbek, będziesz miał sweet focie na fejsa" (M. Rutyna)
Chłopie, ja nawet nie mam fejsa, nie wiem co to sweet focia. Ja nie wiem nawet co to fejs.
Jak nie ma??
Jak nie ma??
Oj, szykuj sie Marcyś na lyjty.
e no cytrynowka tez byla ze spiritu z czech:D
Chciałbym podziękować organizatorom i wszystkim uczestnikom za super imprezę :) Szkoda że tylko tak krótko byliśmy :) Następny razem postaramy się wcześniej przyjechać :)
Halo , halo jest tu kto ?
Mrutyś kiedy wrzucisz jakieś zdjęcia :) doczekamy się .
Minął tydzień chciałoby się coś powspominać :P
Marcin, to Marcin.
On nie dotrzymuje terminów.
Jest be i szkoda gadać :P
Magik i morze, a może jezioro? :D
http://img838.imageshack.us/img838/7931/dsc3163b.th.jpg
Popłakałem się... jak w Tytanicu
Tylko mi kapitan mojej Rose nie wpuścił :D