My z grzybkiem jadziem :d
Printable View
My z grzybkiem jadziem :d
A ja mam takie pytanie, może ciut głupie, warto zabrać kask jakiś ? czy nie planujemy dachowań? :) Ja też bym sobie pojechal prosto na tor bo lęce od jędrzejowa drogą 46 i tak to sobei dłużej pośpie w sobote;)
kto chce to na 9 na torze a kto nie wie jak dojechac to na 8 na parkingu tesco :)
Przy jakiej ulicy znajduje się tor ?
Wyścigowa, przy Przejazdowej http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=c...1=&cId2=&sId2=
A ja mam pewien problem. Egzamin poprawkowy z Sieci i instalacji gazowych o 8 rano w sobotę :/ Także jak szybko i gładko pójdzie to dojadę dopiero na jakąś 15/16.
Ja i Lola dojedziemy bezpośrednio na tor.
Niestety z powodu osob, ktore sie zapisaly a w ostatniej chwili odwolaly swoj udzial cena toru wzrosnie o kilkanascie zlotych...
nadal nie mam odzewu od kilku osob, ktore sa zapisane a nie wplacily kasy ani nie potwierdzily uczestnictwa...
Ja przyjadę od razu na tor.
to kto jedzie pod tesco? tzn - na kogo mam tam czekać?
ja jade na tor :)
Tomek lepiej żeby wszyscy przyjechali na tor.
Ja wyjeżdżam o 6 i gdzies koło 9 będziemy na torze
W takim razie nie jadę pod TESCO - spotykamy się o 9:00 na torze :)
- - - Updated - - -
ja dzisiaj zimówki założyłem :D
Jak będzie padał śnieg to tragedia
jak ktoś ma jakiś stoper to niech zabierze ze sobą :)
Andrzeju nawet jak popruszy w nocy to w dzień temperatura będzie na plusie więc nie przetrwa na pewno :) zimówki założyłem bo mi szkoda nowych letnich :P
Tomek ogarniecie jakiegoś grila? Coś by sie upichciło na miejscu w czasie jazdy,zwłaszcza że raczej ciepło nie bedzie. Bo nie wiem czy kupować jakies mięsiwo :D
Grill będzie.
W razie co mogę być chętny do pomocy przy grilu;)
wiadomość z ostatniej chwili.. ulica Główna i Przejazdowa może być zakorkowana bo jest ruch wahadłowy (remonty)
dla jadących ze strony Katowic proponuję odbić w Poczesnej na Rększowice... dla tych z północy w razie długiego korka polecam wyjechanie wcześniej i ewentualnie ominięcie ulicą Kolorową.
na tor zjeżdża się drogą pod torami kolejowymi - jest znak "Tor Wyścigowy"
Oki doki ja wyjeżdżam około 5:45 od siebie z Tarcho, koło 6:15 powinienem mijać Janki, Grzybek daj wtedy znać gdzie będziecie. Jadą Q4, bo 33 nie mam magla :(
około 6 to będziemy ruszać z Grójeckiej przy Dicensa 6.15 powinniśmy być gdzieś przy Jankach
Będziem się zdzwaniać, biorę kompa to drogę znajdziemy:)
Dzięki wszystkim, że mimo pogody fatalnej zebraliśmy się i ogarnęliśmy Tor Wyrazów :D
Jutro po imprezie wkleję czasy wszystkich ... Generalnie - I Miejsce - Sołtys; II Miejsce - Krzysiek; III Miejsce - Scuderia - gratulacje :D
Koszt imprezy wyniósł 57 zł od samochodu - każdy wie ile wpłacił - kto ma życzenie "wyrównać" - czekam na przelew :)
Wrócilem zmoknięty , wyziębiony ale z uśmiechem na twarzy :)
Sporo kółek się nakręciło czasami nie mieszcząc się na torze , jazda na mokrym opanowana.
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie.
Wracaliśmy do domu z bardzo poważną awarią, nie wiem jak nam się udało dojechać do domu z oberwanym silnikiem.
Żeby tego mało było to w śnieżycy:)
Jutro lecę do kościółka na tacę dać:D
niezłe z Was hardcory, w taką pogode szalać po torze:D
co tam się Andzieju stało?
pozdrawiam
Ponad 130km od Wawy straciliśmy jedną z poduszek silnika i się kulaliśmy całą drogę 40-60km/h.
Wracając do jazdy na torze
Czego mi zabrakło w mojej jeżdzie:
1 umiejętności jazdy po śliskim torze
2 Odwagi
3 Trakcji (dobrych opon)
Wyniki słabe
Mocy było aż za dużo
Fotki będą - nawet fotograf był :)
No to czekam w takim razie.Chociaż zdjęcia sobie obejrzę,bo tyle mi zostało:)
Zanim z zimna i wilgoci odpadły mi dłonie, udało mi się zrobić kilka zdjęć... http://slabikowski.blogspot.com/ .
Fotograf też zrobił kilka fotek. Ma je podesłać jutro, więc jak tylko trafią do mnie to wam przekażę.
Dzięki za super dzień na torze i pozdrawiam !
Krzysiek.
Chłopaki, po fotach widzę, że nawierzchnia tego toru przypomina ser szwajcarski. Jak tam się w ogóle jeździło? Nie szkoda zawieszenia na takie dziury?
Sama nawierzchnia toru była w miare dobra ale dziury w miejscach w których auta wypadały z toru były dośc niebezpieczne, moje auto zaliczyło 2 takie miejsca.
Dojazd do toru to prawdziwy tor przeszkód
http://w389.wrzuta.pl/film/0KV7hRCSF...zow_alfaholicy
Tutaj wrzuciłem kawałek z kamerki w aucie. Najlepszy fragment od 0:50 , bo widać 164 Q4 :)
Dzięki za świetna imprezę:) czekam na następne, fajnie by było jakby było wiecej takich torów na takie spotkania.
nawierzchnia na torze na fotkach tak wygląda, w rzeczywistości jeździło się całkiem przyzwoicie .. dojazd na tor jest kiepski
Jak dla mnie było zaje****** mokry tor też sie przydał ponieważ nie liczyła się moc auta tylko umiejętności co pomogło wskazać ewentualne braki do dokształcenia.
Na wiosne musimy zorganizować coś na tym torze z większym rozmachem.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom którzy blisko nie mieli oraz całej reszcie za liczną obecność na wieczornej popijawie :)