ee tam lipa z tym straszna.. jak juz to pod tesco albo kauflandem..
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Printable View
ee tam lipa z tym straszna.. jak juz to pod tesco albo kauflandem..
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
dlatego w Jastrzębiu jest lepiej o pod mackiem jest duży parking a na kauflandzie i w carefurze są kryte parkingi
Jak tam żyjecie? Może warto by zrobić większy spocik z ekipą z Raciborza? Ktoś w ogóle reflektuje? Czy czekamy do wiosny...
no przydałoby się. Chyba, że chętnych nie będzie...
Kończę delegacje w IT w tym tygodniu to będę osiągalny
wysłane z Xperia Tablet Z
Ja jestem za, podajcie termin to postaram się dopasowac. :-)
Wysłane z mojego ThinkPad Tablet przy użyciu Tapatalka
No panowie organizujcie coś, chętnie się zjawie.
Piątek galeria Karuzela, Wodzisław ? Czy Jastrzębie ?
Wysłane z mojego ThinkPad Tablet przy użyciu Tapatalka
Witam,
Jako świeży właściciel szarej, jeszcze nie oramkowanej poliftowej 147 z Jastrzębia jestem za... oczywiście swoim miastem :).
może i ja bym pierwszy raz zawitał:) nie tylko częściami handlował:P hehe kiedy i gdzie? moze ja zporoponuje niedziele 23 luty MC jastrzębie :) godzina... 16??
mogę się podpisać pod tym:p
Ja w niedziele 23go odpadam, mam impreze rodzinną... może coś w piątek?
a ja pozdrawiam pana z ciemnej 166 Rej SJZ 07E.... ładna :D
to co jutro to znaczy piątek 21 lutego kawa w mcDonald Jastrzębie-Zdrój??
Tylko o której? może koło 19-20?
Może w końcu coś uda się zdziałać. Najlepiej na jakimś parkinku zadaszonym, gdyż warunki pogodowe aktualnie troche ciężkie na otwarty teren. Tak więc trzeba zrobić większego spota w większej grupie. Kto, kiedy, gdzie,itp.?
Obecny:cool: Tylko organizujcie coś szybko póki jeszcze mnie nie wywalili w delegacje:cool:
też jestem chętny
Ja też się dołączam
Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Ja tak samo :)
Przy takim zgadywaniu nie ma szans czegoś zorganizować... Konkretnie miejsce, data, czas kto będzie mógł przyjedzie kto nie to nie...
Ja proponuje ten piątek czyli 21.03 koło godziny 17-18 na parkingu auchan żory, miejsca dużo pogoda ma być świetna...
Ja też bym sie chętnie zjawił choć na chwile:cool:
Tez mogę się pojawić
interesuje się ktoś z Was żużlem ?
W zeszłym roku widziałem jedną czy dwie alfy na parkingu pod basem w rybniku tuż przed meczem.
Teraz w sobotę chłopaki mają sparing z Wrocławiem. ja bede na pewno, a czy ktoś z Was wybiera się ?
pozdrawiam
Ja bym chętnie się przejechał, ale niestety (albo stety) w sobote szykuje mi sie parapetówka w Katowicach:P
I jak z tym dzisiejszym spotkaniem na auchan żory? Kto będzie obecny??
Zjawiłbym się, ale niestety Alfa strzeliła focha:mad: musze najpierw rozkminić co ją boli:confused:
Ja będę o 17:30 gdzieś na końcu parkingu :)
Troszku późno to przeczytałem ;p
I co pojawił się ktoś wczoraj?:)
Gdyby był kompromis w postaci spotkania choćby w Rybniku to bym przyjechał.
Byłem o 17 nikogo nie było
@MaxPK gdybym prędzej przeczytał ze będziesz to bym poczekał na ciebie
Powiedzcie mi gdzie koło nas można wybrać się na jakiś złom na którym twoją alfy. Potrzebował bym podsufitki, a wszystko na allegro daleko i nie wysyłają.
W Raciborzu na Rybnickiej jest jedynie srebrna alfa 156
W Radostowicach jest dość wielki szrot ale nie wiem czy mają alfy.Trasa Żory-Pszczyna po prawej
Hej Alfisti,
może macie ochotę wpaść dzisiaj do sąsiadów ?
Zapraszamy, może uda się zebrać ekipę.
http://www.forum.alfaholicy.org/slaskie/49201-gliwice_okolice_ilu_afistow-147.html
pozdrawiam,
Adam
Dałby ktoś radę podpiąć alfe pod kompa, Wodzisław/rybnik itp ?
Wybiera się ktoś jutro do Ecuteam (Rybnik, ul. Raciborska) na pomiar mocy na hamowni? Pomiary organizowane przez bmw-klub.pl. Cena 50zł :) Zastanawiam się czy się nie skusić :D
Szkoda, że tylko w takich godzinach to robią. Pracuje do 15 więc dupa zbita, a szkoda bo za 5 dych podjechałbym z ciekawości boxerem