My juz jesteśmy i siedzimy w 4 we wnęce koło baru :) nikogo nie poznaje wiec jak coś to dajcie znać gdzie siedzimy czy coś [emoji14]
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Printable View
My juz jesteśmy i siedzimy w 4 we wnęce koło baru :) nikogo nie poznaje wiec jak coś to dajcie znać gdzie siedzimy czy coś [emoji14]
Dzięki wszystkim za tak liczne przybycie .Fajnie było Was znowu zobaczyć :) mamy nadzieję,że te korki w Żywcu nie dały Wam się bardzo we znaki .
Do zobaczyska znów za jakiś czas ,może na grillu/ognisku tak w okolicy 24 października :confused:,oczywiście jak pogoda dopisze :)Co o tym myślicie ???
kopiec na zakonczenie sezonu wskazany
a siwy george11 kurna spi :(
siwy zawalony robotą to pewnie nic nie wymysli
a my bez niego to jak bez ręki
24 ?
hmmm
pewnie do roboty byda musioł iść jak zawsze :-(
Tak więc 24 październik grill/ognisko u nas tzn. w lesie -Ostre .
Niech się wypowiedzą Ci ,którzy mieliby ochotę przyjechać to zaczniemy coś myśleć , bo miejscówkę trzeba zająć .
mie nie bedzie
Akurat w ten dzień mamy imprezę wiec nas też nie będzie :)
A ja, że z powodu pecha nigdy na to ognisko nie mogłam dojechać , tym razem będę :) Postaramy się być razem jak czas pozwoli także miejsce po prawicy gospodarzy zajęte :D
I dziękuje bardzo za wczorajsze spotkanie - miło było Was wszystkich zobaczyć i pogadać :)
Ooo nie wiedziałem, że są takie inicjatywy jak forumowe spotkania ;) Ale już wiem co tak dużo Alf stało pod moim mieszkaniem :D Stałem obok SZY 00099 Pozdrawiam ;)