Fajną ma Tomi - 3.2 :)
Printable View
Fajną ma Tomi - 3.2 :)
Fajną i drogą - jak dla mnie za drogą :)
Drogą bo fajną:)
Polift wisi na Olx czarny 3.0 za 15k zł --> ktoś oglądał?
Swoją drogą nie wierzę, że fajne GTV 3.0 długo wisi za 15tys. Gdybym nie kupił swojej niebieskiej to już bym ją miał zweryfikowaną.
Widziałem i oglądałem tyle co na zdjęciach. Ja generalnie swoją 3.0 V6 pogoniłem rok temu za 16 900, więc cena może być realnie dobra i auto wcale nie musi być ulepem. W mojej było parę rzeczy do poprawek ale jak to na pełnoletnie auto :)
Szczerze mówiąc wolę kupić taką za 15k zł nawet jeśli byłoby coś do zrobienia i ją sobie powoli dopieszczać. Idzie zima, więc dla GTV ciepły garaż i przez zimę na wiosnę ogarnąć - i nawet są tego plusy - ma się zajęcie na wczesno zimowe wieczory :)
A tą na olx.pl za 15k widziałem, ale osobiście nie oglądałem - może ktoś był, widział, oglądał?
Dokładnie tak mam teraz:) Etap dopieszczania rurek i rureczek. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/10/428.jpg
Aluminium + WD40, czy coś bardziej, że tak powiem, detalingowego?
Pamiętam ze zdjęcia rdzę na baranach.
Teraz wyglądają bez porównania:).
A tak pozwolę się przypomnieć czy ktoś kto miał do czynienia z 2.0 TB i 3.0 może coś więcej powiedzieć o 2.0 TB?
Dużo jest ogłoszeń z nimi, jedna fajna, upolowana - czy 2.0 bardzo odstaje od 3.0 mocą, wydźwiękiem i innymi?
Nie jeździłem 2.0 tb w Gtv, więc bezpośredniego porównania nie mam, ale wiem że:
- mało która TB trzyma fabryczną moc, większość w ogłoszeniach myślę że ma mocy bliżej 2.0 TS-a niż 3.0 (piszę to z pełną powagą)
- TB będzie droższa i dużo problematyczniejsza w serwisie niż 3.0 poprzez skomplikowanie, części jest dużo mniej, nie zapominajmy że 2.0TB to 12V, 3.0 to 24V
- większość osób woli liniowy przyrost momentu w 3.0 niż nagłe pierdolnięcie w TB