-
2 załącznik(i)
Jakby ktoś potrzebował to tutaj jest ori i mod (z wyłączonym za pomocą switch-a EGRem):
Załącznik 41066
Załącznik 41067
po wgraniu mapy z wyłączonym EGRem można wypiąć wtyczkę lub nawet całkiem usunąć fizycznie EGRa i nie pojawi się błąd na komputerze ani na desce
-
fajnie fajnie :D moje gratulacje :D
wiesz może, gdzie wyłączyć przepływomierz ??
-
moje dane: Fiat driwing number 55198809
Hardwer Number 0281 011 511
Hardware Version 00
Software Number 1037372048
Software Version 6D44
jest coś ciekawego do mojej belli???
-
-
witam Czy ktoś posiada sprawdzonego mocnego moda do 2.4 jtd nr sterownika 28110336??
-
a w 145 wie ktoś gdzie się znajduje egr ?? bo też chętnie wyłaczyłbym go zaślepiony juz jest:)
-
zalaw damosa do edc15c5 to poszukamy :D
-
a ja się zastanawiałem nad modem do fiata marea 2,4 jtd ale przeraził mnie faktyczny przebieg 500 000 km. silnik jednak żyletka więc może coś się zrobi ciekawego
-
a ja dodam coś od siebie za co zapłaciłem 250 zł użytkownikowi SSTUNING Marek Ciekański (MCM tech) z naszego kochanego forum i do dziś brak odzewu możecie się wypowiedzieć coś na temat tych map które nie dają żadnego rezultatu
http://wyslijto.pl/plik/b4f216kcw9
Chcę was również uprzedzić przed tym panem i jego cudownym tuningiem który nie daje żadnych efektów.
Macie coś pod ar 1.9 jtd 105 KM hw 891 sw 733
-
no bo tak na dobrą sprawę to w tym modzie to duration map, torque limiter, desired boost pressure, boost pressure limiter i limiter temperaturowy są nawet nietknięte,
delikatnie podniósł Drivers wish, smoke limitera w górnym zakresie (niecałe 2 procent więcej mg paliwa na wtrysk, więc też nie zaszalał :P) i 2 mapy które nie mam pojęcia za co odpowiadają (7BB30 i 7BB68)
ale w tej WinOLS-sw356733_MOD+EGROFF, egr-a domknął w mapie