-
Ten mój kumpel jest niereformowalny, same niemce... mietek okular kombi, dwie octavie, cordoba vario (prawie jak niemiec) no i teraz ten golf, ale trzeba przyznać że robi wrażenie... max wypas jaki był w golfie, 2010 rok, ori przebieg 140 tys km... no i tylko ta cena, 42 tys PLN... pare ładnych alfek miałbym za to ;)
-
Witam wszystkich pisze tutaj bo wchodzi tu chyba wiecej ludzi niz na forum regionalne. Mam pytanie jestem nowy w Elblagu i szukam dobrego i taniego mechanika który zajmnie sie układem chłodzenia ( problem z cieknącą chłodnicą) znacie misto jak własą kieszeń wiec licze na waszą pomoc. Z góry dzieki. Pozdrawiam
-
a co wymienic chlodnice chcesz
-
Cytat:
Napisał
siwy156
jestem nowy w Elblagu
na śląskich numerach /SR/? - to się już spotkaliśmy na drodze:)
witamy serdecznie
-
tak na slaskich numerach SL. Jezeli nie bedzie innego wyjscia to trzeba wymienic na nową. Jezeli da rade to zregenerowac lub zakleic
-
na obroncow pokoju kleja chlodnice
-
byłem na obronców pokoju, firma która zajmowała sie tym już nie istnieje jeżeli dobrze pamietam to nazywała sie auto gracja. Niestety po diagnozach mechaników chłodnica do wymiany klejenie juz nic nie da. Dzieki panowie za pomoc. Pozdrawiam
-
moze jakiś spot w weekend?
-
jasne ja przyjade rowerem lub Z-etka :)
-
chetnie bym wkońcu zagoscił na jakims spocie tylko napiszcie gdzie i kiedy. Jezeli czas pozwoli chetnie podjade