a juz myslalem ze nikt mnie nie zaprosi:) jak bedziesz mial zamiar byc gdzies w moich okolocach to pisz mi wczesniej zebym jak cos dal sie rade urwac z pracy
Printable View
a juz myslalem ze nikt mnie nie zaprosi:) jak bedziesz mial zamiar byc gdzies w moich okolocach to pisz mi wczesniej zebym jak cos dal sie rade urwac z pracy
no to jak?:D kiedy się kumamy?:D w tygodniu czy jak czy co?:D
ja pracuje teraz na popołudniówki od 12 do 20 ale piątek mam wolny więc mi sie wydaje że to chyba optymalny termin :) bo w sobote ostatki a w niedziele trzeba trzeźwieć :P
aj aj ale lipa:( piątek to ja zaczynam popołudniówki hm nic musimy kiedy indziej:D
lepiej zepnijcie dupsztale i zorganizujmy sie na swieta coby do krakowa na ich cykliczny zawitac :) co wy na to?
to kiedy oni mają te spoty?:)
oni jakos co dwa tygodnie w srody sie spotykaja i jak mielibysmy jechac do nich to napewno by sie zmobilizowali wieksza grupa :)
co 2 tyg w środy?:) no proszę proszę:) hm no czemu nie, można można:) a to gdzie oni się zjeżdzają?:) no ale pasuje sobie zrobić takie małe spotkanie tutaj nas z brzeska tarnowa i okolic:)
Pozdrawiam Piotrka który mnie pozdrawiał i Michała z którym mijałem się dzisiaj w Dołach jechałem vw Crafterem CRUNCHIPS
hehe zauważyłem Cie w ostatniej chwili pozdrawiam ;)