Taką mam informacje więc podaje, ja zawsze dostałem wszystko od Amigasa . A zapowiada sie ciekawie zwłaszcza ze moze uda sie zrobic diagnostyke - ja wezme analizator spalin , oraz zestaw do klimatyzacji , moze sie komus przyda :)
Printable View
Taką mam informacje więc podaje, ja zawsze dostałem wszystko od Amigasa . A zapowiada sie ciekawie zwłaszcza ze moze uda sie zrobic diagnostyke - ja wezme analizator spalin , oraz zestaw do klimatyzacji , moze sie komus przyda :)
Czyli macie lepsze chody hehehheh.W tamtym roku też dostaliśmy a w tym olewka Informację też mieliśmy i nawet dogadane co i jak :D
Ściankę wspinaczkową ufundowałą firma KLIMATERM !!! www.klimaterm-matlak.pl
Gokardy ufundowali ALFAHOLICY ( Tuti)
- - - Updated - - -
Puchary , naklejki, nagrody i obsługe toru - Wojtek Janicki vel PUMBA www.robibielsko.com.pl
Rafał jeszcze raz zadam pytanie bo nie padła odpowiedź. Czy na rajdzie można jechać samemu czy musi być pilot. Jak pilot to dwa kaski tak? Niby proste rzeczy, a mogą nieźle pokomplikować zabawę!
Zalecana jest jazda z pilotem , i wszedzie jest to wymóg , jesli niebedzie pilota jest to mniejsza masa i punkty karne , bedzie stosowny zapis w regulaminie , i tak dopuszczono auta z lpg czego niestosuje sie w rajdach!!!
wiec jak ktos jedzie sam rozwali bryke to jego brocha. nikt niejezdzi sam po torze i na rajdach , pilot jest zawsze.
- - - Updated - - -
Na ośrodku jest wi-fi w obrebie RESTAURACJI , niemierzyłem w metrach dokad siega :)
Szczerze mówiąc oglądałem latami DTM, WTCC, RallyCross i kilka innych dyscyplin na torach i nigdy nie zauważyłem żeby pilot siedział w aucie. Ostatnio czytałem gdzieś odnośnie wjazdu na tor Poznań (track day) i tam chyba też nie było wzmianki o pilocie. W której z dyscyplin wyścigów samochodowych na torach jest obowiązek posiadania pilota skoro to taki standard?
Na rajdach są piloci ale rajdy na torach? Nie znam.
+1 Drift-r's :)
Ale u nas jest taki regulamin a nie inny Kubek - ile masz miejsc na tor - możesz podać ?
Ale pisanie, że tak jest wszędzie podczas gdy wszędzie jest inaczej... no wiesz. Ale luz, ja i tak nie mam zamiaru kręcić tam nie wiadomo jakich czasów więc jeśli dostanę za zmniejszenie wagi punkty karne to się raczej nie wzruszę. Jak już trzymać się masy to może każdy samochód z załogą ważyć i z tego jakiś przelicznik. Uwzględnić ilość paliwka, płynów itp. Nie zapominajmy że np u mnie jest podtlenek LPG a instalacja swoje waży. Ten regulamin wydaje mi się być zdecydowane na wyrost w stosunku do oczekiwań uczestników. Tu chyba na początku chodziło o dobrą zabawę a nie komplikowanie sprawy jakie następuje z każdym nowym punktem.
Wow! ja widzę tu ostra spinka! Ale dobrze bo niektórzy jak ja czy drift jedziemy sie dobrze bawić a niektórzy na pewno będą chcieli rywalizować z innymi i tu ostre reguły się jak najbardziej sprawdzą.
@Rafał: Ale u nas jest taki regulamin a nie inny Kubek - ile masz miejsc na tor - możesz podać ?
Rozumiem że chodzi o to w ile osób przyjadę? Ja, żona i 1,5 roczna córa - niech wdycha spaliny od maleńkości ;)
I tu nawet problem z tym pilotem bo jak żonę wezmę na pilota to żadne ułatwienie:) chodzi mi tu głównie o kobiece "to drugie lewo":)