tak tak sam się wryles.Nie ma za co. Dzieki za to ze pokazales mi ze nie mam swiatel:D.Rowniez Pozdrawiam
Printable View
tak tak sam się wryles.Nie ma za co. Dzieki za to ze pokazales mi ze nie mam swiatel:D.Rowniez Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierowcy Czarnej 147 na blachach RMI27... , który ustawił sie zaraz za mną na zakazie przy zaporze solinskiej , a następnego dnia ta sama Bella widziana nieopodal, wyżej samotnie zaparkowana przy drodze w lesie :P
Pozdrowienia dla wielu innych Alfaholików, napotkanych podczas tego weekendu w tamtych rejonach , m.in srebrna AR widzianą zaraz przy rondzie w Lesku, mimo starań niestety nie zawsze zdażyłem odmachnąć czy mrugnąć.
Pozdrowienia dla kolegi "mat09" widzianego wczoraj ok. 18:30 wyjeżdzającego z Lidla na krakowskiej. Ja leciałem z góry zielonym Jimnym jak zauważyłeś:P Była łapka, awaryjki i odmrugane:D pozdrawiam jeszcze raz i ciekawi mnie czy wiedziałeś, że to ja czy po prostu odpowiedziałeś na zaczepkę? :P
Pozdrowienia dla koleżanki widzianej wczoraj około godziny 16 na trasie Głębokie-Cyców. AR 147 na blachach LU. Machane i migane z granatowego Peugeota.
Wiedziałem, że to Ty ;)
Maciek już każdy wie ze jeździsz tym Jimnym:D
z pomarańczowym kogutem :D
Właśnie przez tego koguta zorientowałem się, że to Maciek :P
Pozdrawiam właściciela/ke AR 156 SW srebnej zaparkowanej dzisiaj pod auchan krasne na klubowych ramkach ;) postawiłem koło kolegi swoją ale kolega chyba dłużej odemnie robił zakupy ;)
P.S.
Oponki to by pasowało zmienić ;)
Wielkie podziekowania dla kolegi mat09 za udzielona pomoc/ a z racji, ze to dzial widziany- to, tak widzialem/ogladalem 159-ke dobra godzine na niepodleglosci;)
p.s zrobilem mape ale pasuje mi jeszcze podmienic na chwile ta nieszczesna przeplywke pzdr:)
Pozdrowienia dla 159'ki po godzinie 15 na powstańców warszawy :] (ja jechałem w kierunku dąbrowskiego) ;)
- - - Updated - - -
Pozdrowienia dla 159'ki po godzinie 15 na powstańców warszawy :] (ja jechałem w kierunku dąbrowskiego) ;)
Dziękuję i również pozdrawiam :)
http://www.forum.alfaholicy.org/
Lublin, plac dworcowy , koło 12 wczoraj ;) ??
Maciek, czy to Ty jechałeś w pt ok. godziny 20 obwodnicą Sędziszowa? :D
i pozdrowienia dla 159 SW z ramkami, stojącej na polibudzie w Rze w piątek ok. 22, i 159 RNI lub RMI z ramkami, która skręcała w stronę ul. Cichej (pierwsza droga w prawo zaraz za mostem) około godziny 1-2, nie pamiętam dokładnie, która była :)
Ta 159SW pod PRz to pewnie moja :P
Pozdrowienia dla zaspanego Hundzflota spotkanego dzisiaj o świcie w Świlczy;)
no a ja Huberta to już cale wieki nie widziałem. Nie zajezdzasz już na Witosa?? Pozdrawiam srebrna 156 2.0 JTS za która pozwoliłem sobie stanac ok.30 min temu na ul.Kolejowej(na wysokości Urzedu Skarbowego)-alfka bez ramek i kolege z czerwonej 147 widzianej na wysokości PKS Dębica na ul.Głowackiego tez jakies 30 min temu-alfa tez bez ramek
- - - Updated - - -
i jeszcze wczoraj czarny sedan 159(bez przedniego emblematu) widziany na drodze obok ogrodkow działkowych od ronda na Straszecin do cegielni
Pozdrowienie dla Ramzesa... ,spotkanego w Autozbycie w Dębicy (klimę koledzy z Intercarsu Ci robili) , którego oczywiście nie wiedziałem skąd znam....:confused: Oczywiście cicho sza i tylko się zastanawiałem... bo skąś znałem tą twarz :D
Wiem :D
Zajmuję się tam obsługą informatyczną, obiegiem dokumentów i takie tam. I strofuję ciągle Rafała roztrzepańca by trochę zwolnił :D
pozdrawiam szarego/srebrnego spiderka(brera) KTA bez ramek widzianego ok.15:40 na rondzie ul.Krakowska obok kosciola
dzis w zwierzyncu widziani
mizer
nika
qki
solek
haker
filip
adrian
mlody (mateusz)
i nasze drugie polowki,, jak kogos pominolem to przepraszam bylo spoko :)
Kurde zastanawiam sie za kim jechałem w sobotę. AR 156 SW na LZA chyba 1,9 JTD. Było to na trasie Tarnogród-Biłgoraj gdzieś koło 10 godz. Potem AR zjechała na stację shell:)
a kto jechal wczoraj za mna po 20 sedziszow->rzeszow 156 przedlift? :) chwile sie trzymal. pozdrowienia rowniez dla kolegi, ktoremu alfa ucierpiala przy zderzeniu z mpk obok millenium oraz drugiego uderzonego prze kobiete lwowska
W Lublinie na leszczyńskiego, ok. 15:30 Srebrna 156 z białymi tylnymi kloszami i wlepką LKARu na klapie bagażnika. W bramie wjazdowej na stadion. Czy co tam teraz jest. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/238.jpg
Wprawdzie nie widziałem i nie pozdrawiam, ale nie chce tworzyć nowego tematu.
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...ON00/130529933
Coś ostatnio coraz częściej pojawiają się przykre wiadomości z użytkownikami Alfy.
ps. alfa romeą, czy alfą romeo? :D
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1 :D
A i pozdrawiam Panią Żonę Piotra_C, która trąbiła ale chyba nie widziała jak machałem ;)
Pozdrowienie dla Żony Piotra_C widzianej na moście zamkowym
Machałem, krzyczałem... i nic :)
Chyba dlatego mnie nie zauważyła bo byłem zakamuflowany w firmowym Peugocie Partnerze :)
ja pozdrawiam zaparkowanego Melusb niedaleko jubilatki :) dosyć często widzę tam Twoją alfę :)
zauwązyłem ostatnio w moim miasteczku srebrną 156 (chyba nowy nabytek) na klubowych ramkach :) pozdrówka i przy okazji dla kolegi ze 166 też na klubowych często widzianej na mieście.
Pozdro dla kierownika takiej niebieskiej (coś jak Maćka) 156 na RPZ 77MN widzianej dzisiaj w Przeworsku ok 14