Na jutro nie dam rady, ale na 13 chętnie.
Printable View
Na jutro nie dam rady, ale na 13 chętnie.
Zapomniałem że F1 w ten weekend, heh :D
Może trzeba pomyśleć o jakimś spocie przy wyścigu. Na tablecie też się dobrze ogląda:) Ostatni wyścig oglądałem na telefonie, na myjni pucując 146 :D
Czyli ustalamy 13/05. Ja macie inne propozycje co można porobić oprócz standardowego kopana w oponkę to piszcie.
Po ostatnim spocie z kolegami z grupy AR Baltic stwierdzam że u nas to jest jak na stypie... cisza :P
Tyle kilometrów przejechali żeby spotkać się nad morzem... Palców u rąk zabrakło żeby policzyć Alfy, a tu takie duże miasto i nic się nie dzieje... :D
He he :) a jak mówiłem, żebyśmy sobie pojechali na jakąś pizzę, o wypadzie na gokarty nie wspominając to nikt nie chciał :P Mi jak tylko czas pozwala to zawsze jestem chętny na takie spotkania z plusem. Może to być grill lub wypad do salonu konkurencji czy na wspomniane wyżej gokarty albo zwyczajny wyjazd gdzieś niedaleko w plener. Sam zawsze namawiam do odwiedzenia classic remise w Berlinie. Grzechem każdego fana motoryzacji jest nie odwiedzenie tego miejsca. Szczególnie, że to tak blisko od Szczecina.
Jak widać nie ma wielu chętnych. Pewnie wszyscy zostawili Alfy w warsztatach albo dłubią samodzielnie w garażu i nie mają czasu :P
Ja w ostatnią niedzielę byłem na "spocie" razem z żoną. Samochodów pełno ale brak Alfaholików;)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2018/05/8.jpg
Poszliśmy więc na lodowe rolsy z foodtracka przy marinie, polecam. Ale czas oczekiwania był przesadzony - ponad 30min na porcję. Na szczęście ma się poprawić jak uruchomią drugi blat:) Plusem jest to, że proces produkcji loda można oglądać "live" więc czekając na nasze porcje i zerkając od czasu do czasu jak się robią oglądaliśmy wyścig F1 na telefonie:)
BTW: Przy dźwigozaurach ktoś zaparkował czerwonego widelca 3200GT? na ZS-ach. Piękny widok:cool:
Ja jestem za wypadem 13. Zależy tylko gdzie. Może też namówię kolegę który kupił moje GT :). No i wszystko zależy ile będzie chętnych bo przyjadą 3 alfy to trochę bezsens :)
- - - Updated - - -
Może Trzebież, Nowe Warpno lub okolice. Blisko i dość dobry dojazd
Czemu uważasz że 3 Alfy to bezsens? Ostatnio tyle przyjechało i było o czym porozmawiać:)
Poza tym jest już nas 4. Ja, Doblo, Ty i kolega GT. Myślę że [MENTION=12420]drift-r[/MENTION] też się pojawi czyli powinno być co najmniej 5.
Dobrze liczę? :cool: ...mam nadzieję, że nie i statystyki będą znacznie lepsze:P
Nie tyle co bezsens tylko im więcej tym lepiej :)
Siemanko ludzie zyje ktos z zachodniopomorskiego?
Ktoś na pewno się znajdzie ;)
To moze jakis spot na jeziorko ;)?
- - - Updated - - -
To moze jakis spot na jeziorko ;)?
A znasz jakieś fajne jeziorko? Te fajne co ja znam to są ok. godz. jazdy od ZS. Ale rzeczywiście można by zrobić taki wypad. Tylko u nas jest słabo z frekwencją :(
Dlatego na ten weekend zapraszamy w niedzielę na drugi poziom parkingu CH Turzyn na godz. 18, będzie okazja obgadać to jeziorko :)
Ja znam fajne miejsca tez okolo 100 km od zs niestety w ten weekend odpada bo praca ;( a z frekfencja jak slabo?
Trzeba powoli myśleć o wyjście do tego Miastka w sierpniu o którym wspominał Artur. Fajnie by było pojechać większa grupa :).
Ja w niedzielę na pewno będę z GT na Turzynie.
Jeśli chodzi o spota z grupą AR Baltic to też na pewno jedziemy tam z żonką 4 sierpnia:)
Więcej informacji znajdziecie na ich stronie Facebookowej https://www.facebook.com/events/137353513625573/ albo Instagramie. Tak jak napisali zabieramy koce, grille, prowiant, kąpielówki, ręczniki oczywiście nasze Alfy i w drogę:)
Żeby zebrać jak największą grupę na sierpniowego spota proponuję wpisywać się na listę i wtedy możemy razem wyjechać większą grupą ze Szczecina:)
1. sVIRUSx
1. sVIRUSx
2. Drift-r
Wstępnie też się wybieram ale potwierdzę na 100% w lipcu . A z jutrem zobacze czy się ogarnę
A to z dzisiejszego spota:) Jak zawsze dobrze było się spotkać i pogadać, do zobaczenia!
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/06/140.jpg
Ja nie dałem rady ale tez się przesiadłem na GT :)
A mnie nie było :( po weekendzie coś zrobimy jakiś mały spocik cały tydzień wolnego więc jak najbardziej ;)
Słyszeliście o imprezie w ostatni weekend lipca w Wolinie? Szanujsie.pl. Byłem w zeszłym roku i impreza jest spoko. Weekend pod namiotami, dwie imprezy plenerowe, ciekawe auta... wybiera się ktoś z Was może? Ja najprawdopodobniej będę:)
Tu macie filmik z zeszłego roku.
https://www.youtube.com/watch?v=dIfUCKTmvcw
Jako świeżak jestem chętny na spotkanie. Trochę już jeżdżę Alfą, a jakoś nie było okazji spotkać się z innymi właścicielami.
Skąd jesteś ?
Oj dawno mnie nie było ;) jest ktoś chętny na spota 8 lipca ? Miejsce do ustalenia ?;)
Kolega skąd? :)
Nowogard
W sierpniu szykuje się duży spot w okolicach miastka. Jak będziesz miał czas to wpadaj:)
I co? Robimy coś tego 8 lipca?
Przypominam też o wyjeździe do Miastka/Świeszyna na ALFA PIKNIK DAY - 04.08.2018 w ośrodku wczasowym Camping KANAAN
Z tego co widziałem jest tam możliwość noclegu itp. itd.
Załącznik 247403
Na tą chwilę grupowy wyjazd ze Szczecina potwierdzili:
1. sVIRUSx
2. Drift-r
Mnie 8 lipca znowu nie będzie :/ coś ostatnio nie mogę wtrafić z czasem wolnym w nasze spoty.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja też jestem za 8 można gdzieś się wybrać ;) ja jestem z Nowogardu wokol mnie są fajne jeziora i spoko miejscówki
Hejo, ja dzisiaj ruszam nad jezioro Siecino za Zlocieńcem. Super woda i miejsce biwakowe. Zostaje tam do jutra. Jak ktoś chętny niech się podłącza
Panowie i Panie tyłu nas tu jest a nic nie można zorganizować..... Ja mam 65 km do Szczecina chętnie przyjadę. Jest ktoś chętny na spot?
Panowie, przepraszam, że napisałem a potem zero reakcji, trochę mi się pochorowało ale już jestem aktywny:)
Ja na spot zawsze chętnie, do Miastka na alfa piknik day też bym się wybrała, ale nie mam z kim
Nie przejmuj się... zawsze ktoś się znajdzie na miejscu do pogaduszek:)
No racja, to zobaczymy jak się plany ułożą :D
I ja dopisuję się do tej listy :)
1. sVIRUSx
2. Drift-r
3. Doblo
Chętnym do spotkań przy alfach również polecam i zachęcam do wybrania się na tą imprezkę :) Bo poza rozmowami o naszych pięknościach w szerszym gronie dochodzi do przejechania całkiem sporawy kawałek drogi. A wiadomo, że poza podziwianiem piękna naszych belli, tak samo przyjemne albo nawet przyjemniejsze jest ich prowadzenie :) Takiej okazji nie można przegapić!!
a może coś bliżej? Jest kilka miejsc, w których można by się spotkać. Myślę, że znalazłoby się trochę chętnych. Pozdrawiam:)
Nas jest 3 i wybieramy się do miastka jeżeli ktoś chętny na wspólny wyjazd jesteśmy z Nowogardu
- - - Updated - - -
29.07.18 robimy malutki spocik zeby obgadac wyjazd do miastka jeżeli ktoś chętny to zapraszamy do Nowogardu lub gdzieś w okolicy możemy podjechać
Jakby nie patrzeć jedną z dróg do Miastka jest trasa przez Nowogard:)
Jeśli ma nas jechać więcej to jest to dobry pomysł.
Załącznik 248208
Gdzie dokładnie i o której macie tego spota 29.07?