Pozdrawiam kolegę który dziś parkował swoją alfę 156 pod polinarem o godz 11.20
Printable View
Pozdrawiam kolegę który dziś parkował swoją alfę 156 pod polinarem o godz 11.20
Pozdrawiam czerwona 147 SH, która dziś rano o 9.20 leciała Hajducka w kierunku centrum ja wjeżdżałem od ul. Bojowników.. z DTŚ.
pania w szampańskiej mito dzis spotkanej w gliwicach łapka była widac ze pani wie co i jak
czarna SLU widziana wczoraj w chorzowie zaparkowała za mna
Pozdrowienia dla kolegi z bordowej 156 widzianego dziś koło 14:20 w Zabrzu przy ul. Gdańskiej. Mrugałem, machalem ale bez rezultatu :(
pozdrawiam Alfiste z Afy 145 (trumna na dachu) spotkanego k.Focus Park w Rybniku... odmachane:)
marshall gdzie za toba zaparkowalem w chorzowie? rany boskie chłopie-przecież trza było mówić, to bym ci bryke wypastował;) a tak poważnie to zmieniłeś autko?
Pozdrowienia dla pani w perłowym Mito, która jechała za mną od Oświęcimia do Bierunia koło 5:30. Były awaryjki, ale bez odzewu.
pozdr. dla 155 zaparkowanej pod fiatem kolo bramy osobowej:) drugi dzien z rzędu
Piotras, taka ciemna na SBL'u ? :) jak mi ktoś powie czyja to to ozłocę, jak ktoś śmiał w moim powiecie kupić 155 :(
Pozdrowienia dla grafitowej/czarnej 147 JTD która często stoi na ul.Składowej, forumowe ramki.
pozdro dla ciemnej oramkowanej 147 widzianej dzis w wadowicach po godz 15. Łapki były ;)
pozdr.dla kolegi[SM 47xxx] wymijanego w mysłowicach-wesołej na przejeżdzie kolejowym kolega chyba z forum albo sympatyk-łapki w góre
Pozdrawiam biednego kolegę ze srebrnej Alfy 147, który wracał do krakowa przez Igołomską w Krakowie około 16.
Biedny bo bardzo miał przód strzaskany, bez reflektora, chyba wgnieciony do środka, tak jakby kolega w lawetę wjechał.
Powodzenia przy naprawie.
Pozdrawiam kierowcę białej Giuletty na klubowych ramkach i nr ST ...... poruszającej się o godzinie 14.00 po zakładzie FAP na dziennych ledach. Normalnie auto marzenie.
Pozdro dla kierownika srebrnej 147 widzianej koło 11 na rondzie w Wadowicach (koło BP) pomachane, ale bez reakcji...
i czerwonej 145 koło której stałem na parkingu w Wadowicach (rynek).
Pozdrowienia dla kolegi z Alfy 166 widzianego wczoraj w Zabrzu na 3-go maja o 16:00.
Pozdrowienia dla donyem, którego spotkałem w klubie Cień w Krakowie:)
Milo było spotkać Alfaholika w andrzejkowy wieczór:)
Pozdro!!
Pozdrawiam kolegę który na podwórku w Klimontowie, blisko Proszowic, ma na podwórku chyba 4 alfy. 3 chyba 156 i 1 sztuka 147. I nie jest to spocik, bo co tydzień jak tamtędy przejeżdżam, to stoi ładny komplecik. Teraz chyba nawet czarne 156 sw przybyło. Czy aby to 5 maskotka??:)
a ja pozdrawiam
kolegę z czarnej 156 na blachach KCH widzianego w sobotę na ul.Białoprądnickiej w Krakowie i dzisiaj na parkingu KA ;)
Jako że jestem nowy na forum , chciałem się przywitać i wszystkich pozdrowić :)
Jestem z Bytomia i posiadam Alfę 156 2.4 SW CF2 :) 132/329@174/405
Do zobaczenia kiedyś na spocie. :)
Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy dwóch bordowych 156 - jedną wypuściłem dzisiaj z Olimpijskiej w Komorowicach, drugą mijałem w Pisarzowicach - mrugnięte ale bez odzewu, pan od razu sprawdzał światła (prawy reflektor nie świeci), oraz granatową 145 wyprzedzaną na Wyzwolenia - były awaryjne, ale też chyba Pani nie wiedziała o co biega :confused:.
Rzadko się zdarza aby ktoś odpowiadał na pozdrowienia - niestety.
pozdrowienia dla ciemnej 164 na klubowych ramkach widzianej często między 7;30-8;00 na pilotów w krk ;)
a ja pozdrawiam Planciora którego codziennie w pracy widuje mój kolega :)
O żeszsz, który to który?
Napisalam na PW :) ja bym tylko chciala kiedyś wjechać tam do góry :D
mrutyna wspominałeś ostatnio o fajnych efektach myjni automatycznej na przykładzie alfy 147. Pokaż, pokaż zdjęcia!
nie mam zdjęć ;) ale zdobędę to pokażę :)
Czekam z niecierpliwością:)
---------- Post dodany o godzinie 21:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:00 ----------
Ligar chyba znalazłem te plastiki które tak bardzo chciałeś :D http://www.italiazakka.co.jp/shop/de...c_id=6&lang=en