Monika to twoja brera ma srebrne ramki z napisem "Alfa romeo" ?:D taka stala na wprost mnie pdo auchanem ;) czarne skorzane fotele kubelkowe (kozackie) stanelas (o ile toty) na wprost srebrnej 147 na ramkach dzg :D
Printable View
Monika to twoja brera ma srebrne ramki z napisem "Alfa romeo" ?:D taka stala na wprost mnie pdo auchanem ;) czarne skorzane fotele kubelkowe (kozackie) stanelas (o ile toty) na wprost srebrnej 147 na ramkach dzg :D
Łee, to nie ja. Nie mam skóry, ale kubełkowe piękne z aluminiowymi wstawkami, też kozackie. Byłam wtedy w okolicy i myślałam, że to ja. ale są dwie czerwone we Wrocławiu.
Dodano po 6 minutes:
ja czy moja brera? chodzi że jeździ superowo, a nie o te operacje plastyczne i sterydy:)
Dodano po 2 minutes:
dzięki.
chyba, ze widziałeś tą drugą blondynkę z brery, co jeździ na zmianę z jakimś facetem
Dodano po 17 minutes:
miło mi.
blondynka z czerwonej brery
tzn nie wiem do konca czy to byla skora nie przygladalem sie przez szybe, ale byly metalowe wstawki :p Jesli masz metalowe ramki od tablic rejestracyjnych z napisem Alfa romeo, to pewnie bylas ty. Jutro zdjecie sciagne z tel bo mam i zobacze nr tablic bo zrobilem zdjecie:D to bedzie wiadomo czy to ty hehe :P
Piękna czerna GTV na DZA swidnica ul Wrocławska . stoi aobie zaparkowana. 4 razykolo niej przejezdzalem. pozdrowionka dla właściciela
Ja sie kulalem dzisiaj Honda po swidnicy ale kupilem ladne aluski 16 do swojej belli na zime. Tak myslalem ze to Trina fura ale nie mialem kiedy sprawdzic nr rej na forum.
Wcale się nie dziwię, że się boisz - w pięknym stanie masz tą GTV-kę. Widziałem kilka razy w Świdnicy przy Wrocławskiej a także na basenie w Strzegomiu (gdzie sobie bellę dokładniej obejrzałem).
Wcale się nie dziwię, że się boisz - w pięknym stanie masz tą GTV-kę. Widziałem kilka razy w Świdnicy przy Wrocławskiej a także na basenie w Strzegomiu (gdzie sobie bellę dokładniej obejrzałem).
pozdrowienia dla Kolegi z przedliftowej srebnej 156 w sedanie (DGL*) widzianego dziś w okolicy 18 na Grabiszynskiej. Kolega chyba ma odwrotnie wczepiony panel żarówek w tylnej lampie, bo na stopie świecił kierunek, a na kierunku mrygał stop :)
Dzisiaj chwilkę po 8 na Strzegomskiej widziany srebrny Crosswagon DGL na ramkach.