Dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam również. :)
Printable View
Pozdrawiam z samego rana alfy mijane po drodze do pracy. Odpowiedziały dwie mijane w odstępie 15 sekund. Najpierw srebrna (145/146??) KRA na rondzie w Niepołomicach od coca- cola i zaraz za rondem Pani w srebrnej 147...KR.... Jak miło rozpocząć tak dzień :D
Był jeszcze wcześniej pan w czarnej 156 LBU..... ale nie widziałam czy odpowiedział i Pan w czarnej 156 KR... który chyba miał stłuczkę w Wieliczce na "Ochronce"....z czerwonym cienkim... mam nadzieje ze nie ma za dużych obrażeń ...
PS post jest o 8 18... a nie o 6 jak się wyświetla :)
Pozdrowienia dla alfaholikow spotkanych dzis ok 22.45 w Czeladzi pod McDonald's 2 piekne 147 na SBE Troche pogadalismy :)
GoNiuS i dla Ciebie również pozdrowienia:)
Jak tak siedzieliśmy w MC to przez szybę widziałem, że ktoś się kręci koło naszych Belli...Trochę mnie to zaniepokoiło, ale jak wyszliśmy i Seweryn80 zwrócił uwagę na Twoje ramki to wszystko stało się jasne, że jesteś "swój" he he ;)
Trzymaj się!
P.S. Pozdrowienia również dla Twojej Dziewczyny!!!
srebrną 156SW FL wczoraj w gliwicach łąbedach na rondzie kolega na ramkach ale machanie mruganie i zero reakcji
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 widzianej dziś na Trocera w Zabrzu. Światełka i łapka były w akcji :)
pozdrawiam kolege z zielonej 145 ( o ile sie nie myle ) tak pozno pomachalem przez okno ale dojrzal. na trasie krakow - chrzanow
Pozdrawiam sympatyczną kierowniczkę czerwonej 147 na SH ..., z którą miałem przyjemność pokonać odcinek Będzin Łagisza - Siewierz wczoraj około 16:)