Również pozdrawiam. :)
Printable View
Pozdrawiam wszystkich alfaholików, których spotykałem od piątku do dzisiaj w okolicach siewierz-wisła :) Szczególnie koleżan kę ze 147 chyba srebrnej na ST :) Oraz kolegę ze 147 z flagami na lusterkach :)
Wielkie moje zdziwienie gdy wjeżdżając do Jablunkova czeski kolega z alfy mi machał :)
Pozdrawiam kierowcę 159 kombi STA z ramkami klubowymi stojący na parkingu w Platanie w Zabrzu późnym popołudniem :)
Pozdrowienia dla czarnej 156 FL widzianej na Malborskiej, stała zaparkowana obok szkoły. Kierowcę, choć nie zdołałem dojrzeć, również oczywiście pozdrawiam ;)
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147ki ST 20..E stojacej wczoraj o 23 pod pizzeria Biesiadowo w Tychach ;)
Pozdrowienia dla "cholera wie jaki to model bo się jeszcze tak dobrze nie znam". Widziałem raptem przód dość charakterystyczny bo światła Brery były pomarańczowe. Trochę to zawęża poszukiwania. Właściciel mnie widział i odmachał. Akcja toczyła się w Dąbrowie Górniczej ;)
brery z DG to ja kurde nie znam żadnej jeszcze
Pozdrowienia dla oramkowanej koleżanki ze złotej 147 na blatach SBE... widzianej dzisiaj w Będzinie na Czeladzkiej około 9 rano
Wogóle wtedy spotkałem w ciągu 2 minut 5 Alf, ale tylko powyższa oramkowana
Bocian- może chodzi o czarną 159 sw z czerwonymi kołami, grilem i lampami :D