Pozdrawiam koleżankę ze 159 z rejestracją DW widzianą w poniedziałek/wtorek na Tychach Zachodnich (łapki były) i dziś ze srebrnej 147 która mnie dziś koło 19:30 minęła na merino, za późno ją zobaczyłem :)
Printable View
Pozdrawiam koleżankę ze 159 z rejestracją DW widzianą w poniedziałek/wtorek na Tychach Zachodnich (łapki były) i dziś ze srebrnej 147 która mnie dziś koło 19:30 minęła na merino, za późno ją zobaczyłem :)
Pozdrawiam kierowce ciemnego poliftowego 156 w kombi na ramkach ktore wczoraj w Tychach w korkuu ładnie wpuściło bordową omege ktora z kolega do pracy jechałem
Właściciela oramkowanej 146 SBE XXXX który zaparkował przede mną na parkingu Leroy Merlin w Sosnowcu.
Pozdrawiam srebrne 159 sw, stojące dziś koło 15-16 na Strzeleckich w Krakowie pod szpitalem dziecięcym ;)
Pozdrawiam granatowa 156, ktora codziennie jeździ w kierunku Strykowa :-)
Wysłane telepatycznie poprzez Asus Transformer Prime
Pozdrawiam grafitową 166 na szprychach 18 widzianą ok 7.20 koło mostu kolejowego na krzyzówce 3maja z Piłsudskiego w Scu, lusterka oklejone flagą Włoch, oraz 147FL widziana na wylocie z tunelu w Katosach w strone Sca ok 15.10
Pozdrawiam 166 mijaną wczoraj na Tarnowskiej w Nowym Sączu
No to po kolei pozdrawiam kierowników i kierowniczki alf:
- jasnej 147 po lifcie SY stojącej pod Onysem
- czerwonej 156 STA ( klubowe ramki były :) ) stojącej koło rynku w TG
- srebrnej 156 SW spotkanej przy macdonaldzie ( pomrugane , pomachane :D )
- srebrnej 166 SY stojącej na Stroszku
a wszystko to dziś w nocy :D
Na temat tego - dlaczego kierowcy Alf sie nie pozdrawiają na drodze, słyszalem ostatnio głupi (aczkolwiek zabawny na swój sposób dowcip ;) ja osobiście "wpuszczam" w łańcuszku każdą Alfę, co ciekawe - jako zjawisko socjologiczne - zazwyczaj za kierownicą siedzi kobieta (abosulutnie nie ujmując dziewczynom-kierowcom) która ma przed sobą wyłącznie koniec maski i drogę. Aby dodać trochę pikanterii opowieściom motoryzacyjnym – przez 2 lata miałem okazję czasem prowadzić "Mini" mojej szanownej małżonki – i co? Nawet laski w Miniakach machały, mrugały światłami, ustępowały pierwszeństwa... A przecież design naszych alf w niczym nie ustępuje miniakom. I bądź tu mądry :)
Pozdrowienia po kolei:
-kolege w czarnej 147 SKxxxx z którym kawałek jechaliśmy od Sosnowca w stronę DG-pomigane
-granatową 156 KOL z ramkami, zaparkowaną pod światem paneli w DG
-dla koleżanki w zielonej 147 SBE która machała do mnie na swiatłach w DG w okolicach orlenu
Takiego wysypu dawno nie było:)