Które manetki - łopatki biegów ? są idealne! muszą być duże żeby móc zmieniać biegi nie tylko trzymając kierownicę na wprost.
Printable View
Które manetki - łopatki biegów ? są idealne! muszą być duże żeby móc zmieniać biegi nie tylko trzymając kierownicę na wprost.
Podoba mi się, że pedał hamulca, w wersji z automatem, nie jest taki wielki jak m.in. w 159, bo ja akurat lubię trzymać lewą nogę bardziej wyprostowaną na podłodze obok hamulca, a nie na podnóżku.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/03/10.jpg
Piszesz jak przysłowiowy posiadacz vieśwagena. Alfa bee, nie kupuj panie ona się psuje, lawetę dają w zestawie?
Mazda 6 to samo słowo "PONOĆ" głośna, nie mity a fakty...
Chłopie nie wierz we wszystko co ci mówią.
Akurat tak się składa, że mam jedno i drugie wspomniane w tym wątku.
Alfa GTA po przejechaniu 350km z radością wysiadam i nie od "warkotu silnika" (skąd ty wziąłeś takie określenie), a od bólu pleców.
Mazdą zajechałem na raz w Alpy 1100km i wysiadłem, zapiąłem narty i jeździłem do popołudnia.
Alfa ma charakter - 159 jest piękna, ale nie czujesz czym jedziesz.
156 to kwintesencja quore sportivo - a jak ma się pod maską V6 to już poezja.
Ilekroć kogoś przewożę zawsze ten sam teks. Wyłącz radio. To o jakim tu wyciszeniu piszesz.
Mazda 6 w benzynie moim zdaniem jest autem prawie doskonałym. Latam tym ponad 200km/h i jakoś tego sławnego słabego wyciszenia nie zauważam. Jeździłeś w ogóle Mazdą, że piszesz takie bzdury? To nie trabant, że wszystko słychać z zewnątrz. Alfa jest głośniejsza.
8/10 klientów powiedzmy auta z półki średniej wyższej wybierze niemiecki produkt, a tylko 2 coś innego. Bo jest lans na audi. Auto piękne w pakiecie sport, mocne jak zapłacisz, awaryjne jak nigdy dotąd. No, ale Audi. Wszędzie w prasie najlepsze :D
1/10 wybierze Giulię- i dobrze, bo alfy się psują...
1/10 jak ja, nie doczeka na premierę i wybierze alternatywę np. Mazdę 6.
I żeby nie było. Jeździłem wieloma autami od nowości, używanymi. Najbardziej mi utkwił w pamięci Passat sławny 1.9 TDI. Fotele wygodne, silnik wrażenia akustyczne zabrakło by maty do wyciszenia, zawieszenie leciało tak, że to w alfie to wieczne. Mimo wszystko bardzo miło wspominam ten samochód.
Nadmienię, że latałem 600KM M5 gdzie pod maską jak wiadomo jest V8 biturbo, a dźwięk masz dogrywany z głośników premium. Świat idzie na kompromisy.
Każdy wybierze co mu pasuje, ale błagam nie pisz tekstów szwagier kolegi ze strony matki mówi, że ponoć jego znajomy ma i mówi...
Giulię kupią osoby zdecydowane, reszta pójdzie do konkurencji.
Zapomniałeś napisać o najważniejszym - będzie emitować nie mniej, nie więcej, ale 99g CO2 / km :D. Ech, te przepisy, będzie samochód dla flot :):
Załącznik 192992
http://forums.vwvortex.com/showthrea...hp-TTv6/page28
Więcej zdjęć wnętrza i nie tylko. Obowiązkowo oglądać :)
Moze i nie kicz ale rzecz gustu mi chyba tez sie bardziej podobają małe łopatki które obracają sie z kierownica
Góra drzwi i deski rozdzielczej obszyte skórą?! Chcęto!!!
Załącznik 192994
Klasa, jak ogólnie nie cierpię drewna w samochodach, to wersja matowa wygląda całkiem całkiem...