Fotele i boczki drzwi moglyby byc bardziej alfowskie, a tak sa takie malo orginalne.
Printable View
Fotele i boczki drzwi moglyby byc bardziej alfowskie, a tak sa takie malo orginalne.
Boczki się nie podobają - napisz co to znaczy alfowskie
Pewnie miałyby mieć przeszycia cannelloni, bo 5 modeli na przestrzeni 105 lat takie miało :).
wnętrze jest niesamowite, szczególnie jasne z drewnianymi dodatkami
nic więcej nie umiem na ten temat powiedzieć :)
Skąd oni wzięli te „ścianki” na bokach konsoli/tunelu? Zalatuje taniością...
Gdzie ja napisałem, że Alfa bee? Proszę pokaż mi, bo sam jestem ciekaw...
Ja piszę o cywilnych wersjach a nie o QV. Tak samo nie masz co porównywać swojej GTA V6 do zwykłych diesli, czy twinsparków.
Sam przyznajesz mi rację pisząc dalej o Passsacie 1.9tdi i silniku - oto mi właśnie chodziło. Wyciszenie musi być, bo dzisiejsze silniki pomimo mocy nie mają dźwięku. Czy to 328i czy 2.0TFSI - po prostu brzmią jak kosiarki, więc lepiej, żeby nie było w ogóle ich słychać ;)
Mam tylko nadzieję, że będzie duża konfigurowalność auta, a nie całe zestawy. Bo jak widać nawet w tym wątku, jednemu podoba się to drugiemu tamto. Żeby tylko nie było, że jak chcesz drewno to tylko z 4x4, albo szyberdach to tylko z automatem ;)
EDIT:
Jest split screen! Super się sprawdza w BMW, więc liczę, że tutaj również. Widać, że mocno się przyłożyli do ergonomii.
taka zabawka
http://www.alfaromeo.com/giulia#overview
Ciekawe, że największe koła to 18", jak w Julce... No i we wnętrzu już dużo biedniej niż w tych egzemplarzach z Genewy.
Mam bardzo pozytywne przeczucia po wczorajszej prezentacji Giulii. Nawet ten szary golas z czarną skórą i czarnymi plastikami wygląda nieźle.
Zauważyłem spory bagażnik i powiększony na ile się dało jego otwór. "Sufit" bagażnika jest obity/oklejony materiałem a nie blachą jak w niektórych nowych autach, no i są nowe chowane zawiasy bagażnika.
Mam wrażenie, że tylne siedzenia są wygodne, co do przednich nie mam nawet wątpliwości. Na plus na pewno zasuwany ładnym wieczkiem cup-holder/cup-sticker.
Ładny środkowy tunel, w którym osłony wcale nie wyglądają badziewnie, a pomagają kolanom w ułożeniu, a dodatkowo osłaniają środkowy panel sterowania.
Wszystko wskazuje na to, że wszystkie benzyny R4 będą z automatem - może kiedyś dodadzą opcją manualną.
Czas na krótkie recenzje na gorąco:
omniauto
https://youtu.be/irMjnGv1qPQ