a ja sprzedałem alfine ;)) pozdro panowie, do zobaczenia wkrótce ;) !!
Printable View
a ja sprzedałem alfine ;)) pozdro panowie, do zobaczenia wkrótce ;) !!
Pozdrawiam właściciela/właścicielkę srebrnej 156 (z Dębicy) spotkanej w sobotę na parkingu pod Tarnicą w Wołosatym :)
czyli do Janowa już nie jedziesz, szkoda bo już jedno autko odpadło. Nawet nie zobaczyłem Twojego obklejonego dachu a podobno ciekawie to wydlądało.Cytat:
a ja sprzedałem alfine ) pozdro panowie, do zobaczenia wkrótce !!
To szacun na forum, zacna zamiana skoro na 166. Sam teraz jestem w trakcie remontu 166 kolegi i coraz bardziej mi się ten model podoba.
nom ale 166 to ma w planach
teraz planuje wrocic na 2 kolka
Potwierdzam :D Byłem wczoraj świadkiem tej transakcji - szedłem z pieskiem na spacer koło sądu i widziałem Bellę na pięknych felgach, z oklejonym dachem i kartkami na szybach. Widząc czerwone ramki chciałem nawet podejść, ale pakowaliście oponki do bagażnika i tak właśnie myślałem, że to chyba transakcja sprzedaży. Nie chciałem przeszkadzać, zresztą już trochę mi się spieszyło oddać Micrę do wypożyczalni :(
Hehe, ciekawe, zawsze jak jestem w Rzeszowie, to spotykam kiniego :P, nawet jak nie jestem Bellą :( Tak, żę jak następnym razem, jak już będę swoją zobaczę 166kę na klubowych ramkach, to migam prawym i zjeżdżamy na pobocze :)
Pozdrawiam i powodzenia w realizacji planów zakupowych :)
pozdrowienia dla:
czerwonej 155 RNI stojacej na parkingu kolo Podpromia
ciemnej 156SW chyab RPZ widzianej wczoraj przed 20 na 4 miedzy Sędziszowem a Rzeszowem
156SW blue daytona widzianej miedzy Sedziszowem a Ropczycami - nie wiem czy mnie Maciek zauwazyl
:)