my tez ich minelismy ponoc ten gliniarz sie cieszyl i machal ale nie wiem bo tego juz nie widzialem
Printable View
my tez ich minelismy ponoc ten gliniarz sie cieszyl i machal ale nie wiem bo tego juz nie widzialem
Meldujemy że jesteśmy cali i zdrowi w domu :)
Dziękujęmy za wszystko wszystkim, było zajeb... :D
no to teraz wszyscy czekamy na zdjecia :D
Wybrałem kilka fotek najciekawszych moim zdaniem. :) Tylko się nie rzucac na mnie za brak artyzmu ;) bimski - strona domowa w Fotosik.pl
Będę dorzucał na bieżąco, niektóre mogą się powtórzyc, z racji małej pomyłki na początku
Jak już peteja pisał-jesteśmy.Wszyscy cali i zdrowi.Dziękujemy za mile spedzony czas i towarzystwo.Kto spotkał jeszcze tych misiów suszarkowych którzy nas kasowali?
Meldujemy się dojechaliśmy cali i zdrowi !! Dzieki za wspaniałe towarzystwo było superrrr ! Co to misiaków to spotkaliśmy ich i nawet mnie z Gosia gliniarz poznał i machał0do nas ! !! heeh. Jeszcze raz dzięki pozdro !!
My też tam byliśmy ,piwo ,wino ,i nie tylko piliśmy i dziękujemy wszystkim za całokształt. Niedaleko naszego feralnego spotkania pokutnego widzieliśmy w którym miejscu dokładnie był RADAR ....
Melduje sie cały i zdrowy, na szczęście bez przygód. Nawet felg bardziej nie pokrzywiłem :P
Michał z Adamo chyba jeszcze z Pragi jadą... :/
temat proponuje zamknąć i przejść do tematu z relacjami :)
dopierodojechalem mimo wyjazdu z komarom jeszcze w dniu zlotu... przygód sporo ale za poźno żeby opowiadać wiec pozdrawiam wszystkich co byli ;)