Ja w ogóle postaram się być wcześniej bo powinienem zrobić rekonesans w terenie. W życiu tam nie byłem i wolałbym zwiedzić trasę zanim pojedziemy kolumną.
Ja w ogóle postaram się być wcześniej bo powinienem zrobić rekonesans w terenie. W życiu tam nie byłem i wolałbym zwiedzić trasę zanim pojedziemy kolumną.
Plan na sobotę:
10:00 wyjazd z ośrodka.
10:30 parkujemy w Biskupinie pod Muzeum (parking płatny - 7zł/auto/doba) i idziemy na stację kolejki
10:45 ruszamy kolejką wąskotorową do Muzeum Kolejki Wąskotorowej w Wenecji
11:00 zwiedzanie Muzeum Kolejki Wąskotorowej i ruin zamku z maszynami oblężniczymi (łącznie około godziny ale będzie trochę luźnego czasu)
12:50 ruszamy kolejką wąskotorową z powrotem do Biskupina.
13:30 wchodzimy do Muzeum z przewodnikiem. Zwiedzanie ~2h
15:30 około tej godziny wracamy na ośrodek.
Z rana mamy śniadanie, najeść się :) następny posiłek może być po zwiedzaniu muzeum w Biskupienie ~15:30. Tam na miejscu lub w ośrodku po powrocie jak kto woli. W między czasie będzie czas na jakieś przegryzki ale na pewno nie na posiedzenie w knajpie.
Wszystkie szczegóły i rozpiskę każdy się dowie i dostanie na miejscu. Nie ma sensu tu wałkować tego bo po kilku stronach chaotycznych pytań większość zapomni co gdzie i jak. W piątek to omówimy, wtedy "na wiecu" wszystkie pytania przerobimy. A w sobotę przy zbiórce powtórzymy sobie wszystko i każdy dostanie rozpiskę żeby wiedzieć na jakim etapie jesteśmy.
Ja zamierzam lecieć tak:
https://www.google.pl/maps/dir/Zamo%...99!2d52.635459
Tylko nie wiem czy ta A-2 vel E30 jest na tym odcinku w całości państwowa czy kulczyka.
Chłopaki, Alfa mi strzeliła focha i na tą chwilę nie mam czym przyjechać...
Jutro rano dzwonię do Pablo i mam nadzieję, że coś poradzi..
Tak to jest z kobietami...jka ktos ma pelna wersje MESa to prosze zabrac. Musze zrobic adaptacje czujnika skretu...a to tylkio w pelmym MESie. :)
- - - Updated - - -
Rigidigi w ostatecznosci mozesz przyjechac 145 ;)
Moja wczoraj też wariowała: zalałem za 100 zł ( jak nigdy:edziabijekula:) i zamiast mi 1/3 baku pokazać,to praktycznie rezerwa świeciła-dzisiaj wskaźnik odżył i jest ok.Tak mi zawiecha także wczoraj piszczała,że wstyd było na miasto wyjeżdżać.A na domiar złego w tygodniu na kompie wyskoczył błąd klimatyzacji.W środę zostawiłem u znajomego mechanika na dobicie ( dobił 160 g ) - a wczoraj znowu błąd klimy na kompie wyskoczył.Mam tylko nadzieję że dożyje te moje autko do piątku i o własnych siłach dowiezie mnie na zlocik.
Chłopaki ,głowa do góry wszystko będzie dobrze .Ja w ubiegłym roku tak miałem ,zaczęło się od wymiany tłumika ,później rura wlotu powietrza, akumulator odmówił posłuszeństwa.Pamiętam,że po podłączeniu nowego aku deska rozdzielcza rozświeciła się jak choinka ;)
Jakby tego było mało poszła uszczelka pod pokrywą klawiatury .Wszystko ogarnąłem i na zlot dojechałem:)
Aby nie było jednak tak wesoło to moja ma uziemiony szyberdach :(:mad: jutro jadę na sprawdzenie klimy ,bo też mi coś świruje mam ją jeszcze na gwarancji więc niech robią.
Rigidigi musisz dojechać, bo wieziesz koszulki ;)
Mam nadzieję, że wszyscy jakoś się ogarną, moja świeżo po wymianie aku (też se moment znalazło, żeby paść - pamiętając jednak Danusa w zeszłym roku.. to może lepiej że teraz) i "tylko" xenon mi jeden źle świeci, ale może zdążę i to zrobić.
Tymczasem, żeby Wam się bardziej chciało... zajawka niespodzianki za pierwsze miejsce w konkursie :)
Załącznik 169183