Nie mogę tego znaleźć - jaka cena Twojego urządzenia do 1,9 16v jtdm? Żeby pokazywało dpf i temp. oleju? Masz jakąś stronę gdzie wypisane są opcje/rodzaje tego modułu?
Printable View
Nie mogę tego znaleźć - jaka cena Twojego urządzenia do 1,9 16v jtdm? Żeby pokazywało dpf i temp. oleju? Masz jakąś stronę gdzie wypisane są opcje/rodzaje tego modułu?
Tu masz wszystkie informacje: http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...rzedazowy.html Sam już trochę używam i naprawdę polecam, super urządzenie.
wiadomo kiedy będzie wysyłka modułów? kupiłem pod koniec maja i nie wiem czy czekać na wysyłkę :confused:
Niestety nie ma, chociaż temat dołożenia warty rozważenia ;)
Ten DPF Monitor dalej jest dostępny tylko do 159/Brery? Do innych modeli planów nie ma?
Już wszystko wiem. Wystarczyło trochę więcej czasu poświęcić na czytanie tematu. Pozdrawiam
Jak będzie jakaś promocja Cenowa to proszę o informację ☺
Czy te moduły są dostępne na bieżąco czy raz na jakiś czas jest rzucana jakaś pula? Jeśli raz na jakiś czas to kiedy będzie następna?
Dołączam się do pytania, wysłałem zamówienie na priv, niestety bez odpowiedzi. Chciałbym tylko wiedzieć czy moduł będzie jeszcze dostępny czy dać sobie spokój. Pzdr
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk