Chodziło mi o to czy na rynku pojawiły się jakieś nowe modele 18j9
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Printable View
Chodziło mi o to czy na rynku pojawiły się jakieś nowe modele 18j9
A masz jakieś źródełko do tych ala 8c? Tych co można w moparze kupić?
Oczywiście w dużej mierze jest to rzecz gustu. Moim zdaniem nie zawsze, nie z każdym kolorem lakieru, przyciemnianie szyb da dobry efekt estetyczny. To nie jest tak, że jestem niezadowolony z uzyskanego efektu. Czyste auto i czyste felgi - teraz już całość po położeniu ceramiki - daje bardzo dobry rezultat. Najlepiej, jak samochód może przeglądać się jak w lustrze w felgach i odwrotnie. Błyszcząca Alfa wygląda, jak kobieta w dobrej biżuterii ;-) No i te lakiery na naszych Alfach są jakieś specyficzne. Ten na mojej nie jest po prostu szary. No i jak napisałem - może zmienię felgi. Ale jeśli to najchętniej u kolegi [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]. Pozdrawiam. Niestety nie mogę dodać aktualnych zdjęć. A szkoda! Linki wysyłam do kolegi [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] na maila.
No widzę, że dwa zdjęcia się podpięły. Dwa pozostałe u kolegi [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]. Może je opublikuje.
Czyste auto i czyste felgi jesienią i zimą ? Utopia na 5 minut . To powinno wyglądąć dobrze również przybrudzone .Na fotce gunmetal . Wygląda zdecydowanie lepiej do szarego niż czarne .Załącznik 281695
Sam mam felgi Glossy Black przy kolorze Vesuvio Grey, i w takiej konfiguracji upewniłem się właśnie widząc zdjęcia od kolegi AlfaTomik. :) Wszystko rzecz gustu. A tak naprawdę Panowie... kto poza nami zwraca na to uwagę - czy gunmetal, czy black, czy 19 czy 20. Tak naprawdę nikt poza nami tego nie zauważa :)
Więc ważne żeby się nam podobało!
Mi się gloss black do Vesuvio jakoś bardzo nie podobał i nie mogłem się doczekać do wiosny za każdym razem ;) Trochę za bardzo niweluje kształt felgi i się zlewa.
Załącznik 281698
Pirelli za to wyglądają pięknie i bardzo rasowo.