dzięki.bedę pamiętał ;/
Printable View
dzięki.bedę pamiętał ;/
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem tylko dajcie znać kiedy abym mógł pogodzić to z praca
tez jestem za ale chyba dopiero w niedziele bo od piatku juwenalia wiec lipa ktos sie wybiera z was?:)
Może piątek w tym tygodniu ? Albo następny weekend ? Kupiłem dziś nową brykę, zdradzę trochę tajemnicy, silnik 2.5 i kolorek czerwony ;)hehe ale nie jest to Alfa:P
Xofer jak pisalem ja odpadam w piatek chyba ze bez alfy stykniemy sie na amfiteatrze:) bo sa juwenalia:) piatek sobota:) mozna wtedy wyskoczyc na jakies piwko i pogadac:D a juz myslalem ze rosso 2,5 v6:P
Xofer tylko nie BMW bo osobiście do tyłka nakopię.Gosia
Gosia dobrze pisze:D aa wlasnie kiedys pisalem o piwie i bylem akurat w piatek w hurtowni i mieli w promocji zubr 1,81 butelka lech premium 2,15 jak cos piszcie jakie piwo was interesuje to jak bede spr ceny i dam tutaj cennik:)
ja mam piatek teraz wolny więc mi pasuje i bedzie można pogadać o zakupach stereo..
A ty Xofer pochwal się tym dostawczakiem bo bez fot sie nieliczy, pewnie trafic albo coś takiego??
yago no ja jestem za :)to moze jakies spotkanko na juwenaliach?
rzadko tu ostatnio bywam bo czasu mi brakuje więc najlepiej by było gdyby ktoś dał mi cynka na telefon co i jak ze spotkaniem :) i może tez dojadę do was :)