hahaha dobry spec. Widac, ze zna sie na temacie
Printable View
hahaha dobry spec. Widac, ze zna sie na temacie
Dobra, jest jakiś magik w lubelskim, który ogarnia temat wycinki klap/spawania kolektora? Stawiam 0,5 za dobry namiar.
Nie wiem czy było już ale znalazłem fajny filmik z wymiany kolektora i rozrządu
https://www.youtube.com/watch?v=G7kMp87_Xjo
Dzwoniłem dziś do CInka spytać o usunięcie EGR'a i klap i mi krzyknął za oba 1600pln. Wszystko programowo usunięte . Tylko czy jest sens usuwać klapy programowo jak można je wyciągnąć , zaspawać dzióry i zostawić silniczek ? To samo z EGR'em - nie wystarczy sama blaszka z tymi 4ma otworami??? Ma ktoś namiary na kogoś w obrębie Bytom / Chorzów / Katowice gdzie zrobią to za przyjazne dla portfela pieniądze??? Robiliście więc podpowiedzcie . Mam plastikowy kolektor ale same klapy są w tej częsci aluminiowej tyle ,że w mojej wersji cięgna z góry nie ma także sam nie wiem bo może już mam je usunięte ( choć zaglądałem tylko pod maskę i widze silniczek do klap także kij wie ) .
Ja usuniecie samych klap robie za 500 - 600zł ale kawałek masz do mnie.
Hahah LukeMazur no ci powiem ,że jak pojade w góry w przyszłym roku to zrobie to przy okazji :D
Przyjedż do Wrocka. Tu usuniecie klap 300zł:D
No przyjaciele dawać tu namiary na warsztat nie oddalony o 200-600km od mojej wioski :) . Nie robił nikt na sląsku tego zabiegu???