Chętnie zobaczę :)
Printable View
Załącznik 196957Załącznik 196958Załącznik 196959Załącznik 196960Załącznik 196961
na zdjeciach nie widac efektu, na zywo prezentuje sie bardzo zacnie. Oczywiscie w trakcie demontazu uszkodzila sie srebrna ramka wokol lewarka, ale po zamontowaniu mieszka wydaje mi sie ze juz jest niepotrzebna. Plastik od lewarka odstaje bo nie jest docisniety*
Ojj bardzo fajnie to wygląda!
Genialnie. Też tak chcę :)
Elegancko wykonane!
Wyryte rantem felgi
Konkretna robota i efekt super :) Jak z dopasowaniem elementów? Ciekaw jestem czy po oklejeniu konsoli radio wejdzie bez problemu we wnękę, bo trochę się zmniejszy przez grubość carbonu. Sprawdzałeś to?
Jak szlifujesz zywice to musisz pamietac o tym zeby na krawedziach mocniej zeszlifowac bo moze nie wejsc lub bedzie za ciasno i na sile mozna cos uszkodzic. Jesli carbon dobrze przylega i warstwy sa dobrze zeszlifowane to wszystko ladnie wchodzi na swoje miejsce i nie bedzie zadnego problemu.
Super sprawa :)
ja szukając natchnienia co zrobić ze srebrnymi dekorami znalazłem coś takiego - hydrografika, wzór metalu, a nie karbonu... :) Wysłałem zapytanie do firmy która robiła te projekty o wycenę... :) Co sądzicie o efekcie? :)
Trochę lipa ze względu na rozjechany wzór. Moim zdaniem:thumpdown: