W Eper jak klikniesz na numer części to pokaże wagę felgi
W Eper jak klikniesz na numer części to pokaże wagę felgi
wysylalem raz felgi DHL-em i za cale kola razem z oponami +niestandardowe opoakowanie zaplacilem cos pod 300 zl.
No to Maciek zapłaciłeś dużo za dużo. Ostatnio gdy kupowałem felgi 17" z oponami to wysyłka od osoby prywatnej kosztowała mnie około 80zł. Jest gdzieś temat dotyczący wysyłki kół tu na forum.
Dokładnie tu: http://www.forum.alfaholicy.org/hyde...gdzie_ile.html
no widzisz tak to jest jak sie czloweik nie poyta tu i owdzie tylko w pirwszym lepszym wysyla...a to niestandardowe opakowanie mnie rozwalilo samo to kosztowalo kolo 100 zl
No bo wysłałeś jako walec :)
Dołożyłbyś trochę tektury żeby kształt wyrównać do jako takiego prostopadłościanu i by było znacznie taniej.
pytanie do znawców z czystej ciekawości, co to za felga? widze chyba drugi raz 156 na takiej feldze, czy jest to ori z innego modelu, rozmiar 15 czy 16?
Załącznik 39789
Podaje dane może komuś się przydadzą... Waga w oryginalnym kartonie - 10 kg wymiary 47 cm x 47 cm x 24 cm
dobra teraz takie pytanie do fachowcow :) na jaki kolor pomalowac moje felgi co by pasowały do alfy oklejonej w carbon??????????
Załącznik 39907Załącznik 39906
przypominam ze teraz szyby sa tez czarne :)
Maciek - ale Ty kombinujesz... lakier masz w kiepskim stanie ze się oklejanie zamarzyło?
Jesli już będziesz oklejał to zostaw na początek felgi jak są, a jak już chcesz iść w hardkor to i felg daj w carbon ;)