Są nowe spy shoty, z testów zimowych. Link: Alfa Romeo Giulietta
I jak się Pingwin podoba? :) Według bok tego auta wygląda całkiem dobrze :D
Printable View
Są nowe spy shoty, z testów zimowych. Link: Alfa Romeo Giulietta
I jak się Pingwin podoba? :) Według bok tego auta wygląda całkiem dobrze :D
Nie przekonasz mnie Tuti do tego auta. To przeciez to samo co Kia Ceed, Hyundai i30, nowa astra i pare innych aut. Absolutnie niczym sie nie wyróznia.
Dotąd tak nie było. 145 do dziś, 9 lat po zakonczeniu produkcji, wygląda świeżo i "widać" ją na ulicy. 156 oczywiscie. 159 w czasach kiedy auta miały już muminowate lampy jako niemal jedyna (lancer troche próbuje naśladować) ma wąskie szparki i niekryte kloszem trzy lampy. Plus jest klasycznym sedanem. Bez żadnego wypasionego tyłka, jak np. passat nowy.
Giulietta jest autem szarym, nijakim. To sygnał, zebysmy nie spodziewali się ciekawych aut. One mają być takie, aby podobały się Kowalskiemu.
to ja się podpisuje pod kowalskim
szczególnie jej tyłeczek podoba mi się ;p;p
Jak widać po przebiegu tej dyskusji, Alfa stworzyła kolejne - po 159 i Brerze (mówią, opasłe i ciężkie), po MiTo (mówią, że wygląda muminek) - kontrowersyjne auto.
Dla masowego odbiorcy to nadal będzie wiecznie psująca się Alfa - stereotypu nie zmieni się w jednej chwili i sukces 156 jest jak dotąd jednorazowym wyjątkiem. No,może jeszcze 147 można jako drugi wyjątek dopisać.
A czym będzie dla "Alfisty" marzącego o aucie wyjątkowym i wyróżniającym się z tłumu?
Trudno jest być ciągle oryginalnym, nowatorskim i odkrywczym - zwłaszcza gdy nie ma się samodzielności a i finanse są mocno okrojone - a taka właśnie jest sytuacja Alfy. Pamiętajmy, że to jednak FIAT tu rządzi i decyduje o wszystkim.
Czas pokaże jaka będzie Giulietta i jakie miejsce zajmie. Oby była godnym następcą 33, 145, 146 i 147.
Nowe zdjęcie, bez kamuflażu, niestety tylko jedno, link Alfa Romeo Giulietta
Moim zdaniem jak na obecne czasy, kiedy samochody są bardzo nadmuchane wygląda bardzo dobrze i na pewno agresywnie, jak na Alfę przystało :D
Na zdjęciu widać że nieźle wyrwała do przodu :D
Wygląda bardzo dobrze według mnie i niczego jej nie brakuje, tylko felgi trochę mi się nie podobają ;)
Dzisiejszy dzień przyniósł kolejne zdjęcia szpiegowskie
1. Alfa Romeo Giulietta w Szwecji
2. Alfa Romeo Giulietta we Włoszech
Niestety w obu artykułach Giulietta jest "otaśmowana". W obu widać wnętrze.
nowe bravo z zewnatrz + g.punto evo w srodku .... mogliby sie postarac troszke lepiej :)
masz racje Kenobi, zdaje się, ze szanowne grono fanów jest tak nieobiektywne z powodu miłości do marki, ze nie dostrzega, jaki nam pasztet szykują. Auto kompletnie bez wyrazu, linia standardowa, jak w 10 innych markach, wnętrze ubogie do bólu, tył zerżnięty z nowej astry.
Katastrofa stylistyczna legendy.
Nowe zdjęcia szpiegowskie Giulietty. Nie rozumiem, jeżdżą, parkują na jakimś zaludnionym terenie to równie dobrze by mogli te taśmy ściągnąć :D
Link: Alfa Romeo Giulietta
PS
Już mnie nudzi pisanie, że są nowe zdjęcia z taśmami... Jak kogoś to interesuje to niech zagląda na AlfaNews, następnym razem wkleję tutaj jak pojawi się coś bez taśm, albo coś bardziej interesującego :P