Wiem która to:D Widziałem ją ze 3 razy w drodze na Przeworsk. Niestety nie moja, a w dodatku moja już też nie jest w moich rękach:(((
Printable View
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 SW przedlift mijanego dziś ok. 20 w okolicach Pilzna. Były światełka od ciebie, była rąsia ode mnie
Jak to Maciek już nie jest w Twoich rękach?? Żonie oddałeś??
tak własnie myślałem że to Ty ale nie widzialem dokladnie twarzy hehe
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na klubowych ramkach RJS, który skręcał ok 15:30 na Sieniawę.
Pozdrowienia dla Agnieszki (żony piotra_c) za pokierowanie spóźnionego Mekki i Mekkowej na Baranówce (której nie wiem :) )
pozdrowienia dla 156 sw RPZ z ramkami, któremu mrugałem stojąc za nim przy wyjeździe spod Heliosa na Powstańców ok. 21.30 :)
Pozdrowienia dla Pawła dbh widzianego od godz.ok.16:05 do 17 w kosciele Ducha.Tym razem to Pan Panie sie spoznil :D
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 sw stojącej codziennie pod Nowym Światem, nie ma jak zaparkować koło "Swojaka", a i oczywiście kierowcy 147 który/a dogoniła mnie z impetem dziś około 18-tej na czwórce w Trzciana/Dąbrowa i równie z impetem pożegnał/a w Klęczanach
"złodziejka Mekkowej alfy" - bo nie kce mi kupić własnej :p
pozdrawiam weloo, którego TI widziałem dzisiaj zaparkowaną prawdopodobnie pod pracą niedaleko Hoffmanowej :) około 10.15 :) powiem Ci, że fele się prezentują nieziemsko!
Dziekuje i rowniez pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla Korzenia widzianego dzisiaj w Klęczanach (ps. w końcu jakiś porządny felunek założyłeś:) i dla Hundzflota widzianego w Ropczycach:D ja dzisiaj dla odmiany czarnym Jimnym, bo mój nie wytrzymuje próby czasu:/ najważniejsze, że koledzy mnie zdemaskowali nawet w innym kolorze i łapy były:P
To nie kolor jest charakterystyczny tylko kogut i brudne auto :D
dobrze ze Maciek czysty :D
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 SW zaparkowanej pod Tesco na Powstańców około godziny 15:00.
http://www.youtube.com/watch?v=k8QBOREVgb8
Maciek teraz każdy jak zobaczy Jimnego to myśli o Tobie;)
Pozdro dla kierowcy i kierowniczki, których czarną 156 SW JTD na LKS... dosyć często mijam w Krasnymstawie na Lwowskiej:)
POzdrowienia dla pani w białym mito mijanej dzisiaj o 14 na podwisłoczu :D sliczny usmiech :D
Granatowa 156 na forumowych ramkach LBL, trasa Janów lub - Modliborzyce, w ostatnim momencie zauważyłem nie zdążyłem nic zrobić :)
Pozdro dla kierownika czarnej 156 (chyba sedan) na LU... z ramkami LKARu raczej bo były troszkę inne niż z AH.
Widzielismy się wczoraj ok 16 na rondzie w Połańcu
pozdrawiam wlasciciela "niebieskiej" 156 RBR na klubowych ramkach zaparkowanej pod domem obok kosciola na Staroniwie
pozdrowienia dla Słowika :)
pozdrawiam wlasciciela 156 LPU na klubowych ramkach mijanego na Hanasiewicza po 11
Pozdrowienie dl kolegi z 156 nr RNI widzianego dzisiaj ok 20 na andersa- jechałem karetką : Ciao: było mignięcie kierunkami ;)
Pozdro dla kierownika chyba srebrnej albo w pardzo podobnym kolorze 147 z ramkami na LKS... mijanego dziś ok 16:30 tuż za rondem na obwodnicy Krasnegostawu w kierunku Żółkiewki
Pozdrowienia dla Pani Agnieszki C (chyba dobrze pamiętam) która chyba użyła klaksonu przeciwko mnie obok Galerii Rzeszów
pozdrowienia dla Piotrka (czarnego) , którego alfę podziwiałem pod blokiem :D