Załącznik 99485Załącznik 99486Załącznik 99487:d
Printable View
i jak koncert?? podobno było swietnie. wybiera sie z was ktos do słupska na NIGHT POWER 2013 GRAND PRIX?? http://www.nightpower.pl/
zajebscie ,koncert 1 klasa
powiedzmy ze tak, tylko jeszcze w zawieszeniu cos stuka ale to na za tydzien jestem umówiony z meczanikiem to załatwie ta sprawe.
Widzę, że temat grubo się rozchulał, tak się składa, że od jakiegoś czasu posiadam Alfę 156, troszke się w niej zakochałem i jestem z Piły, będę musiał śledzić częściej wątek :D
pany moze jakies spotkanko 14.07, na godzinke 15 stale miejsce lotnisko
tam GT. To wszystko u PREZESA na podwórku stoi
- - - Updated - - -
to jak robicie coś?
widzisz, posucha wszyscy strasznie zapracowani :)
Ja bede dopiero za tydzien.
witam. ma ktoś z was może dolna kratkę zderzaka. która niepotrzebnie leży gdzieś w garażu a chciałby ja sprzedać po okazyjnej cenie??
wybiera się ktoś do wilczych lasek na zlot??
w pile na walki młodych Cezary w swoim komisie woła chyba 80 zł za nową pozdro
Pozdrowienia dla Alfacholikow :D
Witam!
Mimo iż tutaj coraz rzadziej zaglądam to pozdrawiam wszystkich!Jeszcze trochę i mi się zrobi nieco luźniej w pracy to wyskoczymy na niedzielną kawkę:)
niedzielnej kawy to nie było ze 2 mce. ale cos mozecie zrobic najlepiej w tej knajpie po młynie
Nie będe wdawał się w przepowiednie byłego alfoholika, ja narazie nie mam czasu miedzy innymi przez prace mam jeden dzien wolny i odpoczywam. A ostatnio bylem u buszmena i dawida.
tomek! nie pracuj tyle i tak emerytury nie dostaniesz:-)
ugryze sie w jezyk
Czy bedzie ktos jutro na spocie?
Uuu.....panie, pan to chyba zagranicą długo byłeś ;) spotkania to już wieki nie było. A jutro jeszcze F1. Mnie nie będzie.
No fakt.2 mce mnie nie bylo.F1 jest w kazda praktycznie niedziele.Trudno.:bike:
no chyba teraz najbliższe spotkanie na zlocie w wilczych laskach :)
Wszystkiego najlepszego Karol z okazji urodzin.....przyjadę na torta
Dziekuje bardzo za zyczonka.A na torta jak najbardziej zapraszam, daj tylko dzien wczesniej znac zebym zdazyl upiec (czyt. kupic) Jesli ktos jeszcze chce sie przylaczyc do Andrzeja to zapraszam.
Wybieracie się?... :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2013/10/4.jpg
gdzie stajesz w polczynie??przy głownej dwupasmowej? pracuje w polczynie i zastanawialem sie czy to Twoja przy drodze