Kobiete mam z Jawora a tamtedy wypada droga na autostrade:)
Printable View
Wrocław, ul. Środkowa - widziana przyparkowana na dłużej alfa Mumina ;)
Chciałam zaparkować obok, ale niestety nie styknęło dla mnie miejsca.
:D Mumin tam parkuje w czasie pracy. Jakbym wiedział, że będę miał doborowe towarzystwo, to bym zarezerwował miejsce :)
26.12 około godz. 23
Od Żernik wrocławskich do ul. Piłsudskiego leciało ze mną ciemne 166 blachy DZA ( o ile dobrze pamiętam )
Z tego co się dowiedziałem stojąc obok na światłach, była to 3.0 i to 3 Alfa właściciela.
Ale nie miała ramek klubowych więc nie wiem czy to ktoś od nas?
Ostatnio dowiedziałem się od Kolegi shemagonish, że właściciel pięknej, białej 75 2.0TS na ząbkowickich blachach z ramkami ma 3 Alfy - może on :)
LOOKNIJ-> http://www.forum.alfaholicy.org/doln...tml#post742407
ja tak tylko wtrącę stojąc z boku w tej dyskusji, że jestem skłonna założyć się, że w Ząbkowicach to raczej nie ma kilku właścicieli alf, posiadających 3 alfy jednocześnie na stanie i do tego w użytkowaniu ;)
Pan jest sławny bez parcia na szkło :cool:
taka sytuacja: dziewczyna przyjmuje zamówienie i w trakcie rozmowy z kierowcą krzyczy do mnie "zobacz, alfa! i chyba ma ramki!" biegne i patrze, faktycznie, swojak. przyjeżdza pod okienko a tam? snoop :D pzdr dla łasucha :P
Może znam :) Bo w Jaworze wszyscy się znają ;) Ale Twojej Gtv nigdy nie widziałam :)Cytat:
Napisał Dante[PL
Pozdawiam właściciela czarnej Belli 156 na klubowych ramkach stojącej na ulicy grudziąckiej :) parkuje 50 metrów dalej :)
w przeciwną od Ciebie, niestety ;)
Wiem, bo parkowałam kiedyś zaraz obok niej ;)
Wprawiłam tym w stan nagłego zbierania myśli prawdopodobnie jakiegoś jej sąsiada, bo oglądał się kilka razy i ogólnie sprawiał wrażenie, jakby zastanawiał się, czy jego widzenie podwójne jest zgodne z rzeczywistością, czy też jednak nie :lol:
Dla mało wtajemniczonych: mamy z Karolą identycznie wyglądające alfy... hehe.
Widziana bordowa 146 w Jeleniej Górze, na ul Morcinka DJ 51*** zaraz po Świętach. Zaparkowana, ale z ramkami :)
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 - na trasie A4 do Wrocławia, z rej. OP? - Jechalem czerwona Meganką na sylwestra i nie widziałem jak cię pozdrowić ;D Pierwszy raz miałem taka sytuacje ;D
Ważne, że zrozumiales o co chodzi :)
no to jest male miasto:) moja Pani nazywa sie Joanna W.:)
Pozdrawiam kolegę ze 156 widzianą dzisiaj w okolicach Krzeszowic w południe:D
Dzisiaj koło Niemczy (przed tym 'DOŁEM' - jadąc od Ząbk.) mijany Shemagonish jeśli mnie wzrok nie mylił :)
POZDRO ! :)
Wybacz Barus ale dzisiaj troche zakrecony bylem i przyznaje sie bez bicia, ze jechalem na pamiec nie patrzac szczegolnie na otoczenie, nie zauwazylem Cie ..... chyba ze jechales w srebrnej 156, jedna wyprzedzilem tam gdzie mowisz i chwile wczesniej minalem sie z druga. Tak czy siak pozdrawiam Ciebie i kierownikow w 156.
p.s. rozmawialem z Januszem i nie widzi problemu by pochwalic sie co pod maska w bialej 75 siedzi, moze wiec nie w najblizszy, a w ktorys kolejny dokonamy integracji srodowiska w zabkach. Odezwe sie w tej sprawie na PW
"lista parkingowa" dzisiaj też podpisana, widziałam :D
Stałam w tym samym ciągu tylko w przeciwnym kierunku i na drugim końcu ulicy... hehe.
Wyglądaj mnie jutro i w kolejne dni, bo na pl. Solidarności bywam często, a ostatnio staram się parkować właśnie tam, bo lubię mieć jednak bliżej ;)
Tak poza tym, to już nie raz widziałam srebrną alfę zaparkowaną na tej ulicy, ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy podejśc bliżej i sprawdzić rejestrację :o
Właśnie chyba nie, bo dałbym sobie ręce uciąć, że prowadził chłopczyk :) Rejestracja DW cośtam cośtam LY.