Może wpadniecie w weekend na śląsk na spot z grillem w plenerze, taki świąteczny, ale bezśniegowy :P Więcej info! - klik!
Printable View
Może wpadniecie w weekend na śląsk na spot z grillem w plenerze, taki świąteczny, ale bezśniegowy :P Więcej info! - klik!
Może i ja się pojawię,w sumie mam dziś wolny wieczór ;]
mam w planach tam byc :)
no, to widzimy sie :)
też będę.
dzięki za spota :) oby taka frekwencja była zawsze :)
Spisałem nr blach to jak kogoś nie będzie to spota zrobi się u niego w domu;)
Może to spotkanie przed świętami zrobimy za miastem, zjemy rybkę, itp?
Proponuję miejscowość Dubie k./krakowa (są tam 2 łowiska, czyli rybka prosto z wody), Kryspinów (woda + rybka = klimat)
Ktoś ma inne propozycje??
mojej mogłeś nie spisać :laugh: mnie i tak za tydzien nie będzie, ale takie spotkanie jak proponujesz raczej nie wyjdzie - przede wszystkim dlatego, ze spot jest wieczorem i spotykamy się tak na prawdę na chwile. Taki wypadzik to można zrobić w weekend w pare osób i wtedy to ma chyba większy sens.
- mam pamięć fotograficzną, z tyłu miałeś drugą:D. To co, pozostaje parking i kfc:D chyba że zaszalejemy i zrobimy wypad do mc na fischburgera:D http://www.starsofamerica.pl/
Kurcze przyjechałem wczoraj o 21, i nikoguśko już u góry nie było
ja byłem na R22 i przeżyłem cos cudownego-awans z grupy:):):):)
No o 19, i do której przesiadujecie?
różnie, różniście ;)
To kiedyś muszę w końcu zdąrzyć kurde.. ;D
Dobrze by było, bo na ostatnim spotkaniu został ustalony regulamin i tak na przykład za 2 nieusprawiedliwione nieobecności dostajesz nagrodę w formie naklejki na przednią szybę:D
Nie pitolić, nawet kumpel nagrywał jak jechałem na zlot, link poniżej :D
http://youtu.be/Wv7iu_lMQzg
Nie, nie, byłem w drodze !! :D
A jutro ktoś się wybiera? ;)
Bo co prawda bella została w domu ( miska olejowa poszła) ale mógłbym podjechać czym innym ;)
Ja już mówiłem na slocie że jutro nie dam rady ale na 100% mogę być za tydzień. Jeszcze raz wszystkich przepraszam.
Korzystając z okazji życzę wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych i przyjaciół. Szerokiej drogi i smacznego karpia.
niestety ja sie klasyfikuje po nowym roku dopiero :)
Ja jutro do 22 w robocie;/
a ja moge ale reszta nie moze, za tydzien wyjezdzam takze jak ayenm, po nowym roku ewentualnie
Jakieś plany na spota??
ja sie moge pojawic ewentualnie
Ja będę jutro jak ktoś przyjedzie:D
O 19:00? Na parkingu?
Ale jutro to znaczy kiedy? :)
Ja jestem jak najbardziej za,pory wieczorne jak najbardziej korzystne,a śnieg by się przydał.
A ja mam takie pytanie:) czy ktoś w krakowie pojawia się na spotach Alfką 33 bo ja chciałbym ją troche pomacać z bliska:) bo jeszcze nie mialem okazji zobaczyć na zywo a mi się strasznie podoba:)
niestety... ale nie ma 33 w krk. Ale znam jedną 33 ze Stolicy i jej właścicielka pewno by Ci umożliwiła delikatne pogłaskanie 33 ;) zresztą jest jej 33 w tym miesiącu w konkursie na zdjęcie miesiąca
Zapraszam wszystkich na imprezę w Częstochowie :)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot..._jkar_org.html
Witam,zawita ktoś w tym tygodniu na spocie? Pytam bo bardzo bym potrzebował gdyby ktoś jeśli ma,wziął na kabelek i kompa,chodzi o wykasowanie błędów :)
a jesli by krakuski chcialy to zapraszamy na spot do tarnowa w srode 4.01.2012 godz 18-18:30 galeria gemini :) potem moze jakies karty ;)
dziś ktoś?
Ja moge, mam nadzieje ze nic sie nie wydazy co mnie powstrzyma
na obecna chwile mogę być i mysle, ze nie powinno się to zmienic :)
miala mnie znajoma gdzies porwac ale wkoncu wychodzi na to ze sie pojawie