Ja również dziękuje za spota, do następnego.
Ja również dziękuje za spota, do następnego.
Dzięki za Spota i pizze ! <3 Jestescie Kochani :D p.s. Izany STO LAT !
Zombek Wiemy ze jesteśmy Kochani :) a ja dzięki wszystkim którzy wpadli mnie odwiedzić w pracy :)
Dziękuje wszystkim za telefon to było bardzo miłe :)
zabrał bym Cie ale o 19 byłem już zdala od kompa:(
post zobaczyłem teraz,ale Ty chyba masz tel. do mnie:)
dzięki za spotkanko szczególnie Conspirowi za podpięcie kąpa:)
ten błąd to od egr był i dlatego było przeładowanie turbo:)
po tym jak 200/h śmignołem na A4
jutro wolne więc zajrzę do czujnika temperatury dlaczego nie wskazuje
zasrane 15stki.... ino do 190 km/h :D
No bo teraz jest kaj jezdzić powyżej 200km/h :P:P:P
Ja tam mam 11 letnie do 190 i już nie raz 210 - 220 widziały ;p (ale tylko chwilowo :P ) i jeszcze nie wybuchły :P
Ale to tylko jak sam śmigam ;) Ale na lato mam z indeksem do 270 :P nie wiem po co, ale są ;p
A za rok mam nadzieję będą nówki sztuki 16" na zimę na alusach :P i wtedy indeks wysoki musi być :P
Ale nie jesteś sam na drodze :-D akurat strzeli przy wyprzedzaniu samochodu z dzieckiem na które wpadniesz i co wtedy?
Sam lubię szybko jeździć ale jak wiem ze części i inne czynniki na to pozwalają :-D na aktualnych oponach więcej niż 170 wolę nie jechać z ostrożności :-) chociaż mam nowe opony
po co wy tu piszecie o 170 / 200 i więcej jak dopuszczalna w Polsce to 140 na autostradzie. W ogóle co za różnica 200 czy 170 jak i tak plama zostanie tylko że ze 170 mniejszy rozrzut części będzie mniejszy, ale poprostu lubimy zapierdalać.
skoro hitman ma opony do 190 km/h na dodatek 11 letnie to uwierz, że jest DUŻA różnica czy jedziesz 170 czy 200... bo tu teraz jest temat o wytrzymałości opony, a nie jaka plama z kogo zostanie
co do opon powiem tak jak kogoś nie stać na na dobre w miarę młode opony to nie powinien jeździć samochodem tylko KM
Ja jestem zwolennikiem tylko nowych opon - chodzi o kupno - żadnych używek doświadczenie mnie trochę nauczyło , a jeżeli chodzi o jakie opony to wiadomo że jak masz dobre i szybkie auto to szajsu nie kupisz tylko lepsze opony , jak masz starego strupa to opony możesz mieć z niskiej pułki bo będziesz się bał nim szybko jechać a tym bardziej szarżować :)
wątek miłosny sie skończył teraz będzie wulkanizacja:P
miłość z reguły jest nierozerwalnie związana z dobrą gumą :P
Ja po prostu na takich zimówkach kupiłem auto a że mięsa mają dużo, popękane nie są, najgorszej marki też nie Dunlop SP Sport czy jakoś tak, a zorientowałem się dopiero niedawno że mają tyle lat :P Na lato mam nówki sztuki ;) A na zimę nówki przyjdą za rok, więc bez spiny :P Żeby opona rzeczywiście miała pierdyknąć to by trzeba z tą prędkością większą niż indeks jechać dość trochę ;) a ja tu mówię o chwilowo większej prędkości więc w tym temacie też bez spiny :P
P.S. Jakbym miał nie przekraczać 140 km/h to nie kupowałbym Alfy :P Zresztą chyba jak każdy z Was :P
140 to i poldkami, fiatami, vw przekroczysz :D
Tyle to ja swoją cosiarką przekroczyłem :P
Nawet moje Punto 1.1 przekraczało i to grubo.. ;p
Ale generalnie mam na myśli, że jakbym miał nie zapierniczać i jeździć jak emeryt nie czerpiąc frajdy z jazdy, to kupiłbym Dacie z dieslem ;p najlepiej Duster - wytrzymała by nasze dziury :P A generalnie nie jest złym autem :P
do 140 to ja sie uniakiem 1.0 z gazem rozpedzalem (z gorki bo gorki) ale strach byl bo blachy zaczely dziwnie furgotac :D
Ja nie przekraczam 200kmh, nie dlatego ze gejQ nie da rady ale dlatego ze się boje :D
Ja nie przekroczyłem moją Alą miałem tylko równo 200 stówki bo rady nie dała :mad: , ale to się zmieni :cool:
Czwartkowe Ćwiartki
UWAGA UWAGA !
może trochę późno pisze, ale dziś na godzinę 20.00 zarządzony został SPOT na parkingu na Nikiszu, zapraszamy ;)
Noooo P4 trochę późno ... tym razem esemsów nie powysyłałeś !!! :)
Jedzie ktoś ???
Żebym wcześniej wiedział...a tu się było na hokej i piwko...a tu fajnie napadało i by się poślizgało :(
Kur de ja swoim seicento 0,9 l jechalem 249 km/h na samych felgach bez opon .mialem się nie chwalić ale jak wszyscy
to i ja.
Wysłane z mojej Nokii 3310 za pomocą SMS
Tylko ze to była informacja od CC, nie ode mnie ;>
Ja dzisiaj na Autobahnie 250 lecialem:Pi po co wam te "cipy" w klekotach:laugh:skonczmy juz te pierdoly:)
Miałem wrzucić;) ale budzik zadzwonił i musiałem wstawac:laugh:
Witać:) wiem że nie ten dział, temat itp ale będzie sprawniej, szukam pracy dla dobrego mechanika, elektryka samochodowego, pełne doświadczenie... czujecie coś?:) inf. na PW
- - - Updated - - -
OCZYWIŚCIE NA ŚLĄSKU:D
Kolego Grosii ja w prawdzie nie mogę Ci zaoferować etatu ale może pomożesz?
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...ml#post1066775
Wie ktos jakie wymiary ma maska w 156 przedliftowej ?? i co myslicie o oklejeniu maski w profesjonalnej firmie folia ala carbon ?? tzn moja ma troche odpryskow od kamieni i chcialem cos z tym zrobic i pomyslalem ze moze w ten sposob zalatwie sprawe i moze bedzie to jakos wygladac :D prosze o jakies opinie w tej sprawie :D
Jak ma odpryski to chyba nawet jak okleisz to będzie widać to na foli ale pewny nie jestem.
[QUOTE=SpeKu;1066778]Kolego Grosii ja w prawdzie nie mogę Ci zaoferować etatu ale może pomożesz?
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...ml#post1066775[/QUOTE
ja prace mam, chodzi o kuzyna:)
A masz jakieś inne mody do tej maski w karbonie? Czy do golasa chcesz to pchać?
Wysłane z mojego Galaxy Nexus