Pozdrawiam kierownika czarnej 145 widzianej o 8 rano w Katowicach na Adamskiego.
Printable View
Pozdrawiam kierownika czarnej 145 widzianej o 8 rano w Katowicach na Adamskiego.
Również serdecznie pozdrawiam:)Cytat:
Napisał TomekG5
Dziś miałem szkolenie (podnoszenie kwalifikacji instruktorskich) w WSBiF, ale wolałem pojechać Cię pozdrowić i następnie zawrócić:D
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 mijanego dziś koło 15:30 pod Andrychowem - łapki były :D :hello:
W bielsku dziś na 9 AR 156 tylko 1 kierowca mi odmachał.. szkoda gadać
to na pewno nie trafiłeś na mnie:P
nie przejmuj sie, ja też nie mam szczęścia do Alfaholików w Bielsku
Pozdrawiam!!
pozdrawiam kierownika czarnej 147 mijanej pod sferą koło 21:30 zauważyłem awaryjne w ostatniej chwili;) tyż mrugnąłem:D
---------- Post dodany o godzinie 22:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:59 ----------
Ja Cie pozdrawiam bo prawie codziennie Twoją belle mijam pod blokiem hehehe :D
no to możliwe że to ktoś z ekipy był...
A ja pozdrawiam 2 x 156 widziane wczoraj na parkingu pod M! w Czeladzi :) (do jednej chciałem wsiadać ale zorientowałem się, że kluczyk nie pasuje ;D )
I dzisiaj srebrną 156 na parkingu PŁATNYM ;d w będzinie koło targu ;D
Pozdro dla srebrnej GT widzianej przed 15 w Wadowicach..
Pozdrawiam kierownika bądź kierowniczke srebrnej 156 widzianej wczoraj koło godz 19:40 w Zabrzu na skrzyżowania stalmacha i wolności :)
pozdro dla kierowniczki czerwonej MiTo rej KR za ktora dzis jechalem na Wielickiej - mrugnalem ale Pani nie zareagowala.
[QUOTE=Fasola;439983]pozdrawiam kierownika czarnej 147 mijanej pod sferą koło 21:30 zauważyłem awaryjne w ostatniej chwili;) tyż mrugnąłem:D[COLOR="Silver"]
Również pozdrawiam:))) To był powrót ze spocika:DDD i jakiś rozkojarzony byłem hehe ale liczy się refleks:DD
Pozdrowienia dla czarnej GT wyjeżdżającej z parkingu UEK ok 13!
a ja się tyle włuczyłem ostanio po KRK i zadnej nie moge spotkać...;/
pozdro...:)
TKA=Kazimierza Wielka
Jeździ tam srebrna 156 sedan, nie wiem czy ze skórami, ale kolega nie mryga.
Przynajmniej nie mnie, może mnie nie lubi.
Dzisiaj pozdrawiam rój Alf, które mijałem od czeladzi przez będzin, dąbrowę górniczą, sosnowiec i katowice ;)
I jedną bodajże pod Auchanem srebrną :)
a ja pozdrawiam panią w 147 która ok 16.30 wryla sie doslownie z lewgo pasa (3 maja przed slimakiem) poprzez srodkowy na skrajny prawy( w strone UM) .... tuz przed swiatlami i w taka pogode...
taka jasna-niebieska 147 SO.... eh
dokladnie tereny Kazimierzy Wielkiej....!!!!!!!
srebrna.. ale nie z czerwona skorą... TKA X... z ramkami kubowymi...:)
u mnie są 3 bardzo podobne srebrne na terenie...
ale nie mruga..?? 159 czarna widzie czesto Na KW ..
raz reka była w gore... a w Koszycach tez często bywam...:) widze ze nie jestem sam na forum z Tych Okolic...:)
Pozdro
dokładnie kolego.. z Bejsc..:)
prosze jaki świat mały... a tych kozaków znam... katuja ta alfe.. po 10 osób chyba nią jeżdżą... i ciągle na melanżu... musze się teraz lepiej rozglądać w Koszycach...:) pozdro
Który z forumowiczów posiada srebrną 156 i parkował dzisiaj na UEK'u przed pawilonem sportowym?
No to mamy blisko do siebie. Mieszkam w Czarnocinie, a Alfa jest na KPR.
W okolicy ciężko o odzew. Ale trzeba próbować.
Wodzu... To do zobaczenia na trasie...w Czarnocinie tez często bywam...:) pozdro
czarną 147 ok 14:30 na skrzyżowaniu w michałkowicach
Pozdrawiam kierowce ciemnej 159 mijanej dzisiej na 86 przed wlotem na Tychy o godz 9:30 :)
pozdro dla kierownika czarnej AR166 na SWD..., w Olkuszu na Mickiewicza przed południem... pomachane i odmachane, mimo, ze nie bylo klubowych ramek...;)
No to prosze, parking przed ATH:
http://img64.imageshack.us/img64/394...1208279.th.jpg
Pozdrawiam;)
PS: nie obiłem Ci drzwi:P
no i pięknie:):)
Następnym razem zaparkuje tyłem:] żeby ładniej wyglądały:)
Ja również pozdrawiam!!
kierownika ze 145 zółtej na czerwonej feli w czeladzi ok 6 rano :) kolega troszke zdziwiony
Pozdrowiania dla kierownika czarnego mito zaparkowanego wczoraj ok. godz 14.00 w Radlinie na kortach przy kwk marcel. Dostała wizytówke klubową:) Tablice miała SWD
pozdrawiam piotrasa, którego auto wiadzialem ukryte koło city pointa :D
Zjezdzilem wczoraj caly Slask-Knurów,Tychy,Gliwice,Jastrzebie-zaden kierowca Alfy nie odmachal:(
Bo nie dojechałeś do Zabrza :P