To byłam ja. Pozdrawiam :)
Printable View
Pozdrawiam kierownika białej MiTo z bagażnikiem na dachu na blachach SJ? i z ramkami :D który śmigał w Świebodzicach (dolnośląskie) w ten Weekend z rana :D
Ps. Piany byłem.... miałem chrzciny... widziałem z chodnika :cheers::cheers::cheers:
Pozdrawiam kierownika białej Julki widzianej na Andersa, w kierunku Karpackiego koło 16-17 :)
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 145ki (SCI ) stojacej pod willa Mario w Ustroniu obok mojej czarnej 147ki w ten weekend ;) ramki byly!
Pozdro dla 156 z ramkami na sublach dzis przed 18. To byles Ty himek? ;)
Tak, tak to moja Bella była :)
kumpel mi mówił, że migałeś, bo on kierował autko bo bawił się przy zawieszeniu tylnym i testował autko, i nie pokumał o co chodzi :D
jakby powiedział to ciut wcześniej, to bym awaryjnymi mignął, ale to już następnym razem:)
Pozdrawiam również:)
A ja pozdrawiam kolegę riflewod, z którym rozmawiałem telefonicznie i kolegę Pietropili, z którym zamieniliśmy kilka zdań :)
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 166 SY na złotych felach która przed chwilą jechała ul dojazd.
Bez ramek ale z takim autem powinien się szybko przyłączyć do forum :)
TY piszesz "po naszymu" ???
a od kiedy to Siewierz / Mierzęcice są śląskie ??
jestem Zagłębiakiem od urodzenia a że umia godać to już ińszo sprawa - po prostu poznaja wroga :lol:
ale nie pisz mi tu takich pierdół że godajo we Siewierzu - bo to przeca nie jest za uja ślunsk